Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
c)o açıklama yanınızda healer ya da pot yoksa bodozlama girmeyin diyeydi yapamazsınız dicek olsam yazardım ki bende yapamazdım o zaman ben yapabiliosam sizde yapabilirsiniz ama her order gibi lütfen bodoz dalmayın biraz taktiksel...

p.s: ayrıca burdan bodoz dalan orderlara ve dps kasan healerlara arkada duran tanklara 2 3 damage alıp direk kaçanlara selamlar
Mesaj tarihi:
benim burda cözemediğiğm kendi classım olan warrior priest:) arka saflarda bekliyorum ama heallerim hayat kurtararack kadar yeterli degil. 1 tane adam gibi grup heal skillim var onun icinde savasa dalıp grubun icinde basmak gerekiyor. bu nedenle bende orta saflarda savasıyorum genelde ama şu dps yapmaya çalışan healer sınıfına girmekten korkuyorum:p
Mesaj tarihi:
ranged dps alt açacaktım (order) da,

bright wizard çok iyi hasar veriyor ama ortalık bw kaynıyor, istemiyorum.

dwarfum olduğu için engineer açmak istemiyorum pek, shadow warriora da ısınamadım nedense, ok atıyor sonra kılıç savuruyor falan sinmedi pek içime.

benzer sebeplerden healer açmak istiyordum ama onlardan da vazgeçtim ; archmage animasyon vs sini sevmedim, runepri dwarf, warpri de melee ye girmek istemediğim için.

motive edebilecek neleri var bunların ?

ek olarak engineer/shadow warrior tam olarak hangi amaçlara hizmet ediyor ? bw dışındaki her class yakınıyor da güçsüzüz diye, merak ettim.
Mesaj tarihi:
Fly said:

ek olarak engineer/shadow warrior tam olarak hangi amaçlara hizmet ediyor ? bw dışındaki her class yakınıyor da güçsüzüz diye, merak ettim.

engineer var daha 15 olabildi gerci. oynarken kayif aliyorum ama oyle yakan parcalayan bir class degil. ranged dps. eger aoe calisirsan guzel yerlerde saglam damage yapabilrsin ama oyuna ne kadar yarari oluyor bilmiyorum. ben daha cok ortaya bir yere makineyi kurup, kendi haline birakip sote bir yerden ates etmeyi seviyorum. daha keyifli oluyor. ha bence olmasa da olurmus engineer. meslek olarak ta koyabilirlermis.
Mesaj tarihi:
Glimpse of Chaos o kadar kötü ki global cooldown harcatmasın diye kullanmıyorum. Flash of Chaos'un 400 critleyebildiği düşünülürse bayağı saçma olmuş. Tek işlevi var o da CC kaldırmak çünkü 316316 tane debuff arasından ancak onu seçebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
beyler hic bu 'sen tanksin elinde shield olmali' felan mevzularina girmeden acaba ironbreaker greataxe kullandiginda iyi olabilir mi pvpde felan :P...lvl17ye kadar hep 1hand axe ve shield ile geldim 2h mob felan daha hizli kesiyo ama pvpde nasi olur acaba :P?
Mesaj tarihi:
nameless said:
pvp'de de güzel gidiyor 2h. eğlenceli oluyor bellerine bellerine vermek kocaman baltamı

daha profesyonelce bi yanit bekliyodum desem ayip olur mu xD ?
Mesaj tarihi:
rp realmde oynuyorum ondan çok dorf hissediyorum kendimi hehe

eline güzel bir 2h alıp (ch5 axe veya renown axe) renown puanlarını güzel dağıtırsan iyi dps yapabiliyorsun pvpde. tuşlara rastgele basmayacaksın ve rakibine göre kullanacaksın skilleri. ben ilk önce snare ile herkese attack veriyorum sonra str buff, armor debuff ve dotlu skiller ile devam ediyorum. şu ana kadar 1vs1'de kendi rankim olanlarla yaptığım figthlar rahat geçti.

kıssadan hisse, 2h ile yeteri kadar dps yapıyorsun ^^

(yine doyurucu bir mesaj olmamış olabilir. kafamı toparlayamıyorum hehe)
Mesaj tarihi:
IB ile oynarken, paso nukelenen adamı oatfriend yapıp onun bufflamaya calışsan bile (ki işte tankın işlevi o zaten) zaten oldukca iyi dps yapıyorsun, zaten adam gibi grudge toplamak için gerekli bişi bu.

Tavsiye ediyorum IB yi ben.
Mesaj tarihi:
fikrim yine shilddan vazgecilmemeli galiba :P shieldla kullandigin ozelliler ve block hice sayilir duzelde deil ki zaten esas dmg i bleed gibime geliyor IB nin bana gore:P
Mesaj tarihi:
ön saflarda evet
ama arkada daha pasif takılırken daha iyi gidiyor 2h, özellikle healer/dps in yanında dururken bir melee geldiğinde çok daha rahat koruyup öldürmek mümkün oluyor bence.

her şekilde daha zayıf cc imkanı oluyor tabi, orası ayrı.
Mesaj tarihi:
valla sorc olarak kalkanlı IB gördüm mü direkt hedef değiştiriyorum. hayatta kalmanıza çok büyük psikolojik etkisi var bir kere. :P

ha ayrıca warrior priest oynamak hayli zormuş onu tecrübe ettim.
Mesaj tarihi:
bol kill objektifli pq larda hizli bir sekilde aoe ile farm yapabilecek grubun varsa eet.yoksa hayir gelmiyor.daha cok drop ve inf. reward icin tercih edilmeli.hizli lvl icin 1-5 seri quest 5-12 empire-chaos t1 scenerio.12-15 quest + scenerio 15-22 greenskin-dwarf t2 scenerio. tabi bu serverda tier araliklarinda tercih edilen (daha cok oynanan) scenerio ya gore degisir muhtemelen ama deneyimledigim bu simdiye kadar.
  • Yeni Oluştur...