Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati kapalı iken neler yaptık ver 2 - :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bilim yaa...

taam yalan söyledim ben de bir şeyler yaptım

bilgisayarı yeniledim ( AMD Athlon 2500+, EPoX 8rda3+, Ati Radeon 9600 SE, 256×2 twinmos ram, AOpen kasa 300W)
sahnelere geri döndüm (kısmetse okul konserlerinde performans sergilenecek)
saçlarımı arkaya yatırdım (imaj değşikliği yeaaaa!)
bodye devam ediyorum kilo almışım yine :)
reddedildim (ya bende bir sorun var ama ne?)

pati kapalıyken bezdşm tükendim bittim diyecem ama nbunlar genel halim zaten

bu kadar yeter ben öliiim
Mesaj tarihi:
ayrıca mumi gelmiş haberim yok
sam gelmiş haberim yok
ema gelmiş yine haberim yok

üzüldüm büzüldüm küstüm çizdim

*!çizdim oynamıııııyoooooruuuum*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
-Bol bol oturup sol dizimin sakatlanamasının iyileşmesini bekledim...Kremleyip kremleyip,"aslansın-kralsın" dedim...

-Ayın 11 yle 18 i arası istanbulda gezindim durdum...Hatta Estelle Selamiçeşmeye-Yeşilbisiklete,velespite felam gittik...Kenderciğe "Gel HalfMumi göstercem sana" diye ürkütme taktiğine gitsede,kendercik altta kalmadı-zira Estelin üstüne bile çıktı ;) İstanbulda gezindim durdum...

-Bol bol canımı sıktım,bol bol sıkıldım,onlar bitince biraz daha sıkıldım...

-Windowsa attığım deltree ile elimin payını aldım...Uğraştım durdum,biraz daha uğraştım...

-6 aydır toparlamayı denediğim odamı biraz daha dağıttım...

oturup çiziktirdim,bir şeyler yazdım...Bol bol mp3 dinledim...

Hattı sabit tuttum,düşman geçirtmedim...Sıkıntılar hariç...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
Herkez ragnarok diye gıcık oluom hiç uymuo.
ragnorak daha iyi o yüzden. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Internet kafede (gece gizli gizli oyun oynanıyor, ışıklar kapalı, kimse çıt çıkarmıyor) az önce çığlık attım "koşun açılmış, koşun" diye, herkes baktı bana garip garip.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 20 Nisan 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
Test çözdüm
şöle bi bakındım açılmışmı die *çıh*
test çözdüm
şöle gene bi bakındım açılmışmı die *gene çıh*
test çözdüm
.....
....
....
....
....
....
....
....

depresyona girdim...

Ben bu yukardakini yaptım ayrıca farklı olarak gene test çözdüm he bide test çözdüm unutmadan tödere girdim 275 aldım.[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
eheh nete girmedim ki girip girip paticik kapalı die uyus oldum gene kapadım bilgisayarı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
tabiri caizse salak salak oturuldu, testler çözüle çözüle bitemedi, daha çok salak salak oturuldu bi de neredesin firuzeye gidildi.
20 haziran geçsin bomba gibi geliyorum:)[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Mesaj tarihi:
uoda amentes die bi servera başladık ve bi gm mage yaptık[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik(Ülkücü Gençlik)
Mesaj tarihi:
ZevZek adında başka bir foruma takıldım ve hergün baktım buraya açılsada üye olsam diye![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
said:
Behemoth, 21 Nisan 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
ZevZek adında başka bir foruma takıldım ve hergün baktım buraya açılsada üye olsam diye!

Sadece komedi zaten orası dünya dertleri umurlarında değil 10 dk'den fazla online olunca adamı bayıyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...