Exodus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 EVE oynandı. EVE oynandı. EVE oynandı. EVE oynandı. EVE oynandı. EVE oynandı. test çözüldü. EVE oynandı. EVE oynandı.
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Açılmasını bekledim ve sıkıldım. Başka forumlara gireyim dedim ama kesinlikle aynı tadı alamadım. :-P[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ne bilim yaa... taam yalan söyledim ben de bir şeyler yaptım bilgisayarı yeniledim ( AMD Athlon 2500+, EPoX 8rda3+, Ati Radeon 9600 SE, 256×2 twinmos ram, AOpen kasa 300W) sahnelere geri döndüm (kısmetse okul konserlerinde performans sergilenecek) saçlarımı arkaya yatırdım (imaj değşikliği yeaaaa!) bodye devam ediyorum kilo almışım yine :) reddedildim (ya bende bir sorun var ama ne?) pati kapalıyken bezdşm tükendim bittim diyecem ama nbunlar genel halim zaten bu kadar yeter ben öliiim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ayrıca mumi gelmiş haberim yok sam gelmiş haberim yok ema gelmiş yine haberim yok üzüldüm büzüldüm küstüm çizdim *!çizdim oynamıııııyoooooruuuum*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 UO Oynanadim - uyudum - paticigi kontrol ettim - uo oynadim -uo oynadim -uo oynadim -uyudum diye gidio...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ragnorak oynandı.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Oynanmış ama adı anlaşılamamış. Ragnarok.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 -Bol bol oturup sol dizimin sakatlanamasının iyileşmesini bekledim...Kremleyip kremleyip,"aslansın-kralsın" dedim... -Ayın 11 yle 18 i arası istanbulda gezindim durdum...Hatta Estelle Selamiçeşmeye-Yeşilbisiklete,velespite felam gittik...Kenderciğe "Gel HalfMumi göstercem sana" diye ürkütme taktiğine gitsede,kendercik altta kalmadı-zira Estelin üstüne bile çıktı ;) İstanbulda gezindim durdum... -Bol bol canımı sıktım,bol bol sıkıldım,onlar bitince biraz daha sıkıldım... -Windowsa attığım deltree ile elimin payını aldım...Uğraştım durdum,biraz daha uğraştım... -6 aydır toparlamayı denediğim odamı biraz daha dağıttım... oturup çiziktirdim,bir şeyler yazdım...Bol bol mp3 dinledim... Hattı sabit tuttum,düşman geçirtmedim...Sıkıntılar hariç...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Herkez ragnarok diye gıcık oluom hiç uymuo. ragnorak daha iyi o yüzden. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Internet kafede (gece gizli gizli oyun oynanıyor, ışıklar kapalı, kimse çıt çıkarmıyor) az önce çığlık attım "koşun açılmış, koşun" diye, herkes baktı bana garip garip.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
narin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: blackchaos, 20 Nisan 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Test çözdüm şöle bi bakındım açılmışmı die *çıh* test çözdüm şöle gene bi bakındım açılmışmı die *gene çıh* test çözdüm ..... .... .... .... .... .... .... .... depresyona girdim... Ben bu yukardakini yaptım ayrıca farklı olarak gene test çözdüm he bide test çözdüm unutmadan tödere girdim 275 aldım.[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ema ablamızı goremedım ona yanıom ben[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bende girdim tödere 262 aldım çıktım ala ala ...[signature][hline]bla bla bla ...
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 eheh nete girmedim ki girip girip paticik kapalı die uyus oldum gene kapadım bilgisayarı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tabiri caizse salak salak oturuldu, testler çözüle çözüle bitemedi, daha çok salak salak oturuldu bi de neredesin firuzeye gidildi. 20 haziran geçsin bomba gibi geliyorum:)[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 uoda amentes die bi servera başladık ve bi gm mage yaptık[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik(Ülkücü Gençlik)
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ZevZek adında başka bir foruma takıldım ve hergün baktım buraya açılsada üye olsam diye![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Behemoth, 21 Nisan 2004 16:11 tarihinde demiş ki: ZevZek adında başka bir foruma takıldım ve hergün baktım buraya açılsada üye olsam diye! Sadece komedi zaten orası dünya dertleri umurlarında değil 10 dk'den fazla online olunca adamı bayıyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Natural Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 pati kapal1yken bende kapal1yd1m bi_ey kaç1rmad1m adsl in balanmasini bekledim...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kediyi ve butun saz arkadaslarini hayirla (ehm..) andik, yine mi aylarca bekleyecegiz vs diye, ama bu sefer cabuk (ohom.. nispeten cabuk yani) acildi bari :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar