Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bazı cicilerle görüşüldü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kimse bişi yapmamış anlaşılan.. ha bi de mumi gezdirildi.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kedi, sırf bu pati kapalı iken neler yaptık konulu topiclerin devamını açmak için forumları kapatıp açıyormuşsun gibi bir his var içimde. * paranoyaktır *[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sinir olunuldu sinir olunuldu sinir olunuldu sini.. .. .. .[signature][hline]SBGG! Headshot'a anlam kattık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 haa ben bi de bilgisayarımı formatlarken cozlattım. artık bir hard diskim yok :P r.i.p. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 uo oynamayı bırakmıştım biraz pati kapanınca yeniden başladım linage'de bir account aldım ancak bilgisayarıma format atmadan başlayamıyıcam.. umarım bu topicin ver 3'ü olmaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 biz daha hiç bir paticikli ile tanışmadık tabiki aynı sitede oturdugumuz ve görmediğim zegna + alt komşum dojorel :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehe 9 var mıydınız ayol? sıkıyosa teker teker gelin be! höööyytt! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 UO oynadım bu kadar :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 siz beni düşünün bi de. zaten bi buçuk saat geç kalmışım rezil gibi, daha da geç kalmiim diye bütün istiklal caddesini nerdeyse koşarak geçmişim 13 senedir sigara içen bünyemle, iki kat da merdiven çıkmışım, bi de ortama giriyorum 9 tane deve kadar pati bana bakıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Lineage2 oynadim, artik oyundan nefret ettim. sinema, yemek, okul, dizi bilmemne.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Foto'da çekmişsinizdir siz şimdi ;).[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 zaten çıkarmadığınız için çantadan terlik çıkmadı! teeey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Emaleth, 20 Nisan 2004 18:05 tarihinde demiş ki: teeey... çok sevdim ben bunu!!! kullanabılırmıyım sıksık???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ehe... Ema the privacy b@b diyelim tam olsun.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Teeey Teeey Teeey... Bir halay klasiği.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eski cıktıgımla buluştuk, allah kısmet ederse yengeniz olacak ( :-P ) eger patizone acık olsaydı imkansızdı cunku dısarı cıkmıom ozmn sıkıntıdan cm403/03 jagged alliance2 sanitarium gibi oyunlar oynadım webcam le şebeklikler yaptım pati acılmadıkca monıtore kafa attım gitar çaldım (ki normalde vakit olmuyo) ve sormak istedigim şeyler içimde kaldı (misal en sevddiiiniz grup hangisi (arkla idiialıyız, gelmiş geçmiş en baba grup metallica daha iyisi yok diyoda) ) sonra yine patizone sayesinde 2 hafta sonra kadıkoy balona cıkacam yetmez mi daha napiyim,ha bide fr serisinden 7 gunde 3 kıtap okudum ve kendimi aşdım CoB dinledim bitti...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 uo oynadım,içtim,eğlendim,üzüldüm. aşıktım,pati kapalıyken de aşıktım,hala aşığım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ha bide icewind dale 2 oynadım... gecen aksam babamı dondurma yemeye ikna ettim diye sanki exp bekledim , gelmeyince bi garip oldum (it's REAL! ) 404 le karsılasmamanın verdigi gururlar gururlandım.... Haa en önemlisi burda öğrendiğim ve şimdi reklamını yapacağım www.stickpage.com adresindeki TÜM animeleri(flash animasyon) izledim... en guzeli ise counter stick 1, sniper kafa sallıyo :P ha bide die in style guzeldi... ve ve....[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yaklasik 12 tane vize oldum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: fizban, 20 Nisan 2004 19:31 tarihinde demiş ki: "biliyorueaam sen fizban" demedim ben öyle şey be. diyenin de dilini eşşek arıları soksun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oy oy oy artık ben de bone'un fizban'ın ema abla'mızı gören gözlerine bakmakla yetinirim..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Uo Oynadık işimi değiştirdim birde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Nisan 2004 14:05 tarihinde demiş ki: paticik daha açilmadi mi diye millet taciz edildi felan filan acımam yani çok pis taciz ederim :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hayvan gibi uyudum ben[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar