dunno Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nerdeyse 1 haftadır evde tek konustugumnuz sey koltuklar. koltugu kaplatma dusuncesiyle birkac gun gecti. simdi de yeni aldıgımız henuz eve gelmemis koltuklar yeteri kadar guzel mi diye tartısıyoruz 7/24. konudan en uzak halimiz koltukların uzerine atılıcak yastıkları konustugumuz dakikalar oluyo bu kadar mı ilgi cekicilikten uzak olur bir ebevyn muhabbeti. icim bayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evlilik aşkı öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 muhabbet açıver ortaya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Eğer hayatı boyunca yoğun tempoda çalışmış şimdi ise emekli olmuş bir baba varsa daha fena bi durum =) Kadının menapozlusu erkeğin emeklisi çekilmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 acıyorum. 2 dakika icinde bnm actıım konu sonup yerini koltuklara bırakiyo. annemin gece rğyasına girmis koltuklar o derece::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sıkıcı ve zararsız sohbet dönüyor,7/24 savaş alanı gibi değil ne güzel işte huzurlu bir aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 he bi de o var. evde en ufak bişeyden atar yapan ergen kardeşin ve siniri hep bozuk olan bi baban ve bunlara hiç bulaşmadığın için sürekli sana yüklenen bi annen olabilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben olsam yerinde takarım koluma cantamı nicaragua'ya gider Unicef'e katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ailenle geyik muhabbeti yapmayı istemende aşırı olurdu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yazdm bisiler yollanmadi. huzurlu ev olması guzel. seviniyorum da buna. ama benim de onlar gbi KOLTUKLAR hakkında heyecanlı olup muhabbete katılmamı istiyolar. ben bilg basına gecmisken annem gelip hadi telden cektigimiz yeni koltukların fotolarına bakalım dedi. sonra evi sahiplen sen de yapti bana. bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bizim evde her gün kavga var. hiç sıkıcı değil gerçekten. istersen bikaç gün değişelim evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fazla büyümeden kaçmak lazım evden her halükarda. Şöyle ayda 2-3 kere görecen, iyi olduklarını bilecen, bir kaç işlerini halledicen ama gözden uzak olacan. oh mis. ha bi de ne güzel denmiş: bLackcha0s said: Kadının menapozlusu erkeğin emeklisi çekilmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dunno said: yazdm bisiler yollanmadi. huzurlu ev olması guzel. seviniyorum da buna. ama benim de onlar gbi KOLTUKLAR hakkında heyecanlı olup muhabbete katılmamı istiyolar. ben bilg basına gecmisken annem gelip hadi telden cektigimiz yeni koltukların fotolarına bakalım dedi. sonra evi sahiplen sen de yapti bana. bi garip kendi heyecan duydukları şeyleri seninle paylaşmak, seninde heyecan duymanı istiyorlar. aynı şey benim babam içinde geçerli. kendisi son derece meraklı bir insan ve kendi ilgisini çeken herşeye onun iki katı kadar ilgi ve heyecan göstermemi bekleyen birisi. dolayısıyla ben ruhsuz bir insanım onlara göre. ha soğukkanlıyımdır o ayrı.. doğal olarak bilgisayar tü kaka oluyor, üni.de notlarım düşükse sebebi bilgisayar oluyor, düşük değilse geçmişsem daha yüksek olabilirdi sebebi bilgisayar oluyor. peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şükret haline bol bol hem evde başka şeyler konuşuluyordur da sen bi koltuklara takıldığın için onlar dikkatini çekiyordur. ona bakarsan bizim evde de 2gündür fln tayyip - doğan çekişmesi var bide arada 120kiloda ölen kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yaşlılık böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 AMAN TANRIM KOLTUK!! çok heyecanlı! kötüymüş senin de heyecanlı olmanı beklemeleri, ama gergin veya kavgalı ortamdan daha iyidir yine de. sen de arada çok ilgileniyomuş gibi Hmm.. belki de mavi benekli yapmalıyız koltukları? falan gibi laflar etsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mavi benekli niye oluyor sarı benekli koltuklar daha hoş durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 umarım şu eski ahşap mobilya tarzından almamışsınızdır onlar hem gereğinden fazla büyük hemde hiç rahat olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bizim aile sadece iftar sofrasında bi araya gelir.onda da yemek muhabbeti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache said: umarım şu eski ahşap mobilya tarzından almamışsınızdır onlar hem gereğinden fazla büyük hemde hiç rahat olmuyorlar. ahahha adam şikayete gelmiş sen burada da konuşuyorsun koltuukları.. içine inecek çocuğun.. bu arada inşallah deri yaptırıyorsunuzdur.. böle kurşuni mavi renk var ya çok güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 keşke bizde öyle olabilsek.ama aksiyon hiç dinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 selam benim evim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 koltuk önemli birşey ama nanoteknoloji ile üretilmiş kumaşlar var. pahalı da değil abartı onlardan alın. üzerine sıvı döküldümü viijjt diye kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dün gece arkadasımda kaldım. eve donunce annemi aradım o da geceyi koltugu aldıgımız yere gidip koltukları tekrar inceleyerek gecirmiş. sonunda koltuklardan nefret ettigine karar verip koltukları iptal ettirirerek onun parasıyla plazma tv almıslar. aynı koltukları kaplatıp oturup yeni tvye bakıcaz. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi dertsizlik insani dert sahibi yaparmis derler ya, oyle insanlar goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar