Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıcı aile

dunno

Öne çıkan mesajlar

nerdeyse 1 haftadır evde tek konustugumnuz sey koltuklar. koltugu kaplatma dusuncesiyle birkac gun gecti. simdi de yeni aldıgımız henuz eve gelmemis koltuklar yeteri kadar guzel mi diye tartısıyoruz 7/24.
konudan en uzak halimiz koltukların uzerine atılıcak yastıkları konustugumuz dakikalar oluyo
bu kadar mı ilgi cekicilikten uzak olur bir ebevyn muhabbeti. icim bayıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

yazdm bisiler yollanmadi.
huzurlu ev olması guzel. seviniyorum da buna. ama benim de onlar gbi KOLTUKLAR hakkında heyecanlı olup muhabbete katılmamı istiyolar. ben bilg basına gecmisken annem gelip hadi telden cektigimiz yeni koltukların fotolarına bakalım dedi. sonra evi sahiplen sen de yapti bana. bi garip
Sosyal ağlarda paylaş

fazla büyümeden kaçmak lazım evden her halükarda. Şöyle ayda 2-3 kere görecen, iyi olduklarını bilecen, bir kaç işlerini halledicen ama gözden uzak olacan. oh mis.

ha bi de ne güzel denmiş:
bLackcha0s said:

Kadının menapozlusu erkeğin emeklisi çekilmezmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
yazdm bisiler yollanmadi.
huzurlu ev olması guzel. seviniyorum da buna. ama benim de onlar gbi KOLTUKLAR hakkında heyecanlı olup muhabbete katılmamı istiyolar. ben bilg basına gecmisken annem gelip hadi telden cektigimiz yeni koltukların fotolarına bakalım dedi. sonra evi sahiplen sen de yapti bana. bi garip

kendi heyecan duydukları şeyleri seninle paylaşmak, seninde heyecan duymanı istiyorlar. aynı şey benim babam içinde geçerli. kendisi son derece meraklı bir insan ve kendi ilgisini çeken herşeye onun iki katı kadar ilgi ve heyecan göstermemi bekleyen birisi. dolayısıyla ben ruhsuz bir insanım onlara göre. ha soğukkanlıyımdır o ayrı.. doğal olarak bilgisayar tü kaka oluyor, üni.de notlarım düşükse sebebi bilgisayar oluyor, düşük değilse geçmişsem daha yüksek olabilirdi sebebi bilgisayar oluyor. peeh
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
umarım şu eski ahşap mobilya tarzından almamışsınızdır onlar hem gereğinden fazla büyük hemde hiç rahat olmuyorlar.

ahahha adam şikayete gelmiş sen burada da konuşuyorsun koltuukları.. içine inecek çocuğun..

bu arada inşallah deri yaptırıyorsunuzdur.. böle kurşuni mavi renk var ya çok güzel olur..
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece arkadasımda kaldım. eve donunce annemi aradım o da geceyi koltugu aldıgımız yere gidip koltukları tekrar inceleyerek gecirmiş.
sonunda koltuklardan nefret ettigine karar verip koltukları iptal ettirirerek onun parasıyla plazma tv almıslar. aynı koltukları kaplatıp oturup yeni tvye bakıcaz. garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...