Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Mortis arkadaşımızı moderatör yaptırtmış bulunuyoruz. Bir kere kendisi çok cici bir herif gerçekten, ikincisi Guru etrafta olmadığı için ben her tarafa koşturamıyorum tek başıma. Ayrıca; Open Beta'da oynayamadığım için şu anda oyun içi sorularınızı ona yöneltirseniz daha verimli sonuçlar alırsınız. Bunun yanı sıra releaseden yaklaşık 2 hafta sonra oyuna girebileceğim için guild ayarlamalarını, alımlarını verimlerini de Mortis halledecek. Hayırlı olsun hepimizinize.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tek çekirdek o/b ekran kartlı wow u 25man'de ortalama 10 fps ile çalıstıran laptopum ile warhammer'da en düsük ayarda adam gibi rvr yapma ihtimalim? :D
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mulgear6 said: tek çekirdek o/b ekran kartlı wow u 25man'de ortalama 10 fps ile çalıstıran laptopum ile warhammer'da en düsük ayarda adam gibi rvr yapma ihtimalim? :D Soru sorun dedim de burada mı sorun dedim ulan asdf. Burası helooo velkam velkam gz topiği.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hayırlı olsun. warhammerın geleceği açısından büyük adım
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çünkü warhammerla hep daha ileriye daha iyiye.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xaenin said: mulgear6 said: tek çekirdek o/b ekran kartlı wow u 25man'de ortalama 10 fps ile çalıstıran laptopum ile warhammer'da en düsük ayarda adam gibi rvr yapma ihtimalim? :D Soru sorun dedim de burada mı sorun dedim ulan asdf. Burası helooo velkam velkam gz topiği. taşı o zaman ne biliyim bişeyler yap MORTİS
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tebrikler mortis :)-D ayrıca tembel hayvanınız da çok ciciymiş belirtmeden edemiycem :D
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mortis said: çünkü warhammerla hep daha ileriye daha iyiye. sorumda bu zaten, hep ileri hep geri, sağa sol yok oyunda.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bombi said: tebrikler mortis :)-D ayrıca tembel hayvanınız da çok ciciymiş belirtmeden edemiycem :D saol ama forumda bi tembel hayvan varsa o da benim! xP
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sna tebrikler mortis modaretör olmuşun bnada tebrikler patch yüklemeye başladım :D:D:D
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya sen Mortis'in oyuniçi halini gördün mü, mod yapmadan önce? YAZIK! Tebrikler :)
Öne çıkan mesajlar