axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Animalism seviyorum. Beni böyle kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Üçte birini versin yazanların kabulümdür. Zaten burda yazanları verirsede efsane bir oyun olur ama işte. Bu kadar çok şey vaad edince hayal kırıklığı ihtimali ve büyüklüğüde o kadar büyük oluyor. Evet, ne zamana çıkacak bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Valla bende beta basvurusu yaptim merakla bekliyorm %50 sine raziyim yazilanlarin Thiefle ilgili bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Fena gözükmüyor ama gördüğüm kadarıyla 2 kötü yanı var. 1. Full loot olayı. UO oynayan ve oynamış olan arkadaşlarında bildiği gibi item açlığı denilne bir olay var. Bu bir noktadan sonra çok çirkin olaylara sebep olabilir. 2. Bu daha çok iki durumun birleşimi. Çantalarda slot mantığının olmaması ve itemların zarar görüp yok olması. Oyuncular itemlarını yenilemek için stok yapacaklar yada item açları gerekli gereksiz her türlü şeyi oplayacaklar. Bu bir noktadan sonra oyunda yavaşlamaya neden olabilir. Birde bu pek hoşuma gitmedi; said: Ulaşım: -Oyunda at,gemi ve büyü olarak 3 ulaşım yolu olacak. Büyü ile ulaşım UO'daki gibi rune sistemiyle olacak,ancak runebook gibi bir kavram bulunmadığı ve runelar ölünce cesette kaldığından dolayı rune taşımak riskli olacak. -Büyü ile ulaşım çok pahalı olacak. Bunlar dışında zevkli olacak bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 biz bu oyunu loot var die oynuoruz zaten nasıl kötü olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mortis said: biz bu oyunu loot var die oynuoruz zaten nasıl kötü olabilir =) aynen katılıyorum... artı olarak runebook sonradan gelen bi sistemdi zaten uo nun ilk zamanlarındada runelarımızı yedeklerdik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Loot+item decay bunlar oyunun yavaslamasını değil asksine hızlanmasını sağlıyanetkenlerdir. Oyuna dinamik bir ekonomi katıcak şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cuce said: Loot+item decay bunlar oyunun yavaslamasını değil asksine hızlanmasını sağlıyanetkenlerdir. Oyuna dinamik bir ekonomi katıcak şeyler bunlar. Yanlış anlamışsın. Ben yavaşlatacak derken oynanışı(iç ticaret,pvp,pve) değil oyunu(lag) kastetmiştim. Loot konusu da tabiki tercih meselesi. Benim UO'dan bazı çok kötü hatıralarım var. Hem başıma gelen hem de benim yaptığım. O nedenle çok iyi bir fikir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Loot konmusunda hepimizin kotu anıları var, butun olayı kotu anılar yaratmak/arada uc bes ıyı anı yaratmak olan bir sistem. UO'nun üstünden yıllar gecti yazılım teknolojiside gelkişti serverlarda. korkmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oha bu oyun ne güzel şeyler vaadediyomuş. agzım açık kaldı. SS varmı hiç? bide bu p2p miydi yapan firma? önceki oyunları neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 q&a ve dev journal topiğinde var, ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hirsizlik varmiymis bi bilginiz var mi? (stealing, snooping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Tamam bi kac topic buldum :) Nasil calistigi hakkindamilletin pek bi bilgisi yok ama hirsizlik olcakmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Eğer stickyde yazanlarla çıkarsa uo2 olur ve özlenen mmo açlığını düzgün bir oyunla giderir. Çık artık darkfall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 combat zorunluluğu olmaz ise daha da lezziz olur , sonunda oyunumu bulmuş olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 said: -Oyunda "demigod" denen çok güçlü yaratıklar olacak.Bunları öldürmek için ordular gerekebilecek.Lootları da ona göre çok iyi olacak. şimdi bu biraz kafamı karıştırdı. 30 kişi toplandık diyelim. demigod'umuz öldü. doğal olarak 30 tane aç bi anda cesede üşüşcek ve grandmaster looter olan, çıkan lootların yarısını alacaktır. buna bi engel koyarlar mı acaba? onun dışında özellikleri okurken zevk patlaması yaşadım. heleki gemi olayı bi ayrı fena. gemide mürettebat mı? omfg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şu npcleri kiralayıp pet gibi peşinde dolaştırma işinden hep nefret etmişimdir herzamanda edicem taaa baldrus gate zamanından beri sevemedim öznelliği kayboluyo karakterinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Xenocide said: said: -Oyunda "demigod" denen çok güçlü yaratıklar olacak.Bunları öldürmek için ordular gerekebilecek.Lootları da ona göre çok iyi olacak. şimdi bu biraz kafamı karıştırdı. 30 kişi toplandık diyelim. demigod'umuz öldü. doğal olarak 30 tane aç bi anda cesede üşüşcek ve grandmaster looter olan, çıkan lootların yarısını alacaktır. buna bi engel koyarlar mı acaba? onun dışında özellikleri okurken zevk patlaması yaşadım. heleki gemi olayı bi ayrı fena. gemide mürettebat mı? omfg... Ne güzel işte GM Looter olanlar götürecek malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Xenocide said: said: -Oyunda "demigod" denen çok güçlü yaratıklar olacak.Bunları öldürmek için ordular gerekebilecek.Lootları da ona göre çok iyi olacak. şimdi bu biraz kafamı karıştırdı. 30 kişi toplandık diyelim. demigod'umuz öldü. doğal olarak 30 tane aç bi anda cesede üşüşcek ve grandmaster looter olan, çıkan lootların yarısını alacaktır. buna bi engel koyarlar mı acaba? onun dışında özellikleri okurken zevk patlaması yaşadım. heleki gemi olayı bi ayrı fena. gemide mürettebat mı? omfg... loot ninjalıyan /gquit cekip gitmiycek sonucta. Tutarsın ensesinden döversin ne düştüyse lootlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 o konuda çok şanssız olmuşumdur ya UO'da, deli oluyorum adama dalıyorum, ya oyundan düşerim ya laga girerim ya adam hiç beklemediğim bişey yapar cebinden nightmare çıkarır falan spearla attan düşürür patlatır yani kafama. neyse ya zaten o bosslara gevur milletiyle gidilmez :) pati ahalisi olarak paşa paşa keser kardeş kardeş paylaşırız. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Xeno, guild kurmanin amaci o tip seyler yapmak icin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yeni bi beta videosu çıkmış ama kısa biraz =) http://www.youtube.com/watch?v=XX4jLw5oM1c] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 karakter animasyonları hakkaten iğrenç tavuk gibi yürüyor kadın :) ama fps olayı harika olmuş. sanki Morrowind Online gibi hissettim bi an. çok iyi olcak çook... "This shit will never be better than wow" diyen sümüklü veledede cevabını vermişler zaten orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eşyalar arasında çok fark olmayacak, o yüzden ölünce kıyamet kopmayacak demişti biri. Ama aynı zamanda: "Demigod" olacak, ölünce süper eşya düşürecek diyor. Zhabu said: Hirsizlik varmiymis bi bilginiz var mi? (stealing, snooping) Bunu ben de epey merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yok, obur konuda konusuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar