s@lince Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selamlar... Warhammer betaya katılan arkadaşlardan,polemiksiz,kısa ve net olarak oyunu nasıl bulduklarını öğrenebilirmiyim acaba? Diğer topcilerde konular hep birbirinden sapmış 6 sayfa atlayıp hala topic ile alakası olmayan bilgilere rastladım bu yüzden böyle bir topic açmak istedim Birçok görüşe göre oyunda "atmosfer yok,grafik yok ve açıkcası public quest ve birkaç yenilik dışında oyunda aoc yi bıraktıracak bişey yok" deniliyor.Bu ne derece doğru bunu öğrenmek istiyorum. Lütfen sadece betaya katılanlar yazsın,tartışma olmasın yani kısacası "kısa ve net" olsun Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Warhammer i AoC la kıyaslamayın fakat sizin için pve önemli ise wow oynayın görüntü önemli ise AoC oynayın warhammerda pastel renkler yok karanlık bir dünya ve sürekli bir savaş üzerine kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sevdim. digerlerini birakip buradan devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Romario said: açılmıştı. okumadın herhalde ilk mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Diğer topic sarpa sardı buradan devam. Alakasız mesajlar atmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dark age of the camelottan farkı nedir oyunun kısaca, oyun hakkında pek bilgiye sahip değilim ama RVR bazlı oldugunu gördüm. Yine aynı tarz mı daoc ile , kale al kale ver, belirli bölgelerde kapış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://war.paticik.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oyun iyi güzel hoşta bende amd64 3200 1gb ddr400 ram radeon 9800 pro war we oyunda cok yavaşlamalar oluo açıkçası fpsden kaynaklanmıor büyük ihtimalle ram yada cpu dan kaynaklanıo bnm cpu 2.2ghz oyun min 2.5 ghz istio açıkçası 1 gb ram daha almaya korkuorum cünkü ddr400 ramlerin etkisi ne kdrdır bilemiorum we halen pahalı. 1 gb ram alıpta rvrlerde takılma işkencesi çekmekte istemiorum pek. artık napsam bilmiom bnm gibi bir durumda olan warmı acaba bu sisteme yakın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rexr0th said: oyun iyi güzel hoşta bende amd64 3200 1gb ddr400 ram radeon 9800 pro war we oyunda cok yavaşlamalar oluo açıkçası fpsden kaynaklanmıor büyük ihtimalle ram yada cpu dan kaynaklanıo bnm cpu 2.2ghz oyun min 2.5 ghz istio açıkçası 1 gb ram daha almaya korkuorum cünkü ddr400 ramlerin etkisi ne kdrdır bilemiorum we halen pahalı. 1 gb ram alıpta rvrlerde takılma işkencesi çekmekte istemiorum pek. artık napsam bilmiom bnm gibi bir durumda olan warmı acaba bu sisteme yakın ? sistemin eskimiş arkadaşım o sistemle wow da bile takılma yaşarsın kalabalık yerlerde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben ayarlari en yuksek seviyeye cikardim. Oyun takilmadan sorunsuz calisiyor. Sahsen yuzeysel yorumlardan hoslanmam. Buna ragmen Bir saat oynadim fikirlerimi belirtiyim genede. Grafikler pek ic acici degil ama aoc'dan grafigin kurtarmadigini icerigin onemli oldugunu ogrendik. Ozellikle Karakter animasyonlari basarisiz geldi bana. Karakterimin sirti duz duruyor kollar, bacaklar sallaniyor. Choosen'lar ficinin icine girmis gibiler. Oynanis acisindan oldukca guzel. Quest yapiyorsunuz bir yandan rvr'ye siraya giriyorsunuz. Hop zaman geldi RvR ye, Hop RvR bitti queste kaldigin yerden devam. Aksiyon bitmiyor. Dovus sistemi Aoc'dan sonra kotu geldi bana. Aoc da elimdeki silah gercekmis gibi savuruyorum, kime vurursa. Combo yapmak, fatality vs... War'da dusmani hedeflemediysen vurmuyor. O karmasada illa Tab'la yada mouse'la tikliycan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zaten AoC dışında bütün oyunlar aynı tıkla döv sistemini kullanıyor, gönül isterdi salladığımız birine çarpsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 AOC'un combat sistemini ben sevmiştim baya ya... Warhammer gercekten cok spam geliyo cok donuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Scenariolar hafiften moralimi bozdu benim, flagsiz eye of the storm, sonradan da gelen modifiyeli wsg bitirdi tüm scenario keyfimi.. Oyun zaten RvR oyunu diye avutup, kendimi warcamplere vurdum, outdoor pvp çok daha başarılı. Araya da questler serpiştirmişler ki bayaa bi oyaladı beni. PQ ler keyifli, tank&spank CH8 e kadar gördügüm tüm PQ ler, ama olsun 7 8 kişi bişiler yapmak keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oyun zaten open RVR, senaryoların çok bi olayı yok. tabi ki Realmine puan kazandırıoyr biraz da asıl olay open RVR de dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Cuce said: AOC'un combat sistemini ben sevmiştim baya ya... Warhammer gercekten cok spam geliyo cok donuk dur abi oyun daha yeni : ) gelişceğine inanıyorum yaklaşık 30 saniye felan oynayabildim ama çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 AoC animasyonlarına agır kopuk diyenler buyursun burdakilere baksınlar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ranged silahların kesinlikle rangei azaltılmalı diyorum bir melee olarak :) Adam teee aydan beni vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 once bi okcuları oku aya kaldırıp ok atma olayını ve crossbowların ok yerine mermi atmasını, ve koşu hızından yavaş dıegen okları düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dun aksam yaklasık 2 saat oynama fırsatı buldum. gayet basarılı bence. khane de fena degil. biraz zor kesiyor gibime geldi duel wiend oldugu için ama durun bakalım daha cok erken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Benim elimde devasa bır balta var onla mılletı kovalıyorum baktım kalabalık gelıyorlar kalkan takıp depar basıyorum ama ıste lvl dusuk oldugu ıcın skıllerım az lvl 5 bu arada.. oyun hakkında bence sıkıntı yok gayet akıcı ve net.Senaryolarda taktık ıstıyor azda olsa BU arada balta fırlatabılıyorsun uzaktakı elemanlara adamların arkası donukken daha fazla damage verıyor benım gordugum yanı kacan daha fazla damage yıyıyor oda guzel bır ayrıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dün bende 1 saat kadar RvR ile uğraştım ve gene PvPnin biraz daha hızlanması gerek diye düşünüyorum. Birde adamla melee kapışırken vurdun mu vurmadın mı adam sana mı vurdu falan anlaşılmıyor net olarak veya bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 serverda feci lag var özellikle bu chain hadisesi çoğu zaman benim için fail oluyor zira basıyorsun ama olmuyor o arada zaten dps de 1 sn ara verdin mi millet heallanıyor bir panik ortamında ben hep balance ımı kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Daha araya dalıp 4-5 kısıyı yatırabılcek adam yok serverda dun rvr de 2 vs 1 de aldım ama ıkısınıde ama kovboylardandı yakın mesafeden etkısızler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Barbekü said: Cuce said: AOC'un combat sistemini ben sevmiştim baya ya... Warhammer gercekten cok spam geliyo cok donuk dur abi oyun daha yeni : ) gelişceğine inanıyorum yaklaşık 30 saniye felan oynayabildim ama çok sevdim Combat sistemini oyun çıkar çıkmaz kökten değiştirecek değiller ya, belli ki WoW gibi single target + spam üzerine kurulu olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar