Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Beta İzlenimleri (Kısa ve Net)

s@lince

Öne çıkan mesajlar

Selamlar...

Warhammer betaya katılan arkadaşlardan,polemiksiz,kısa ve net olarak oyunu nasıl bulduklarını öğrenebilirmiyim acaba? Diğer topcilerde konular hep birbirinden sapmış 6 sayfa atlayıp hala topic ile alakası olmayan bilgilere rastladım bu yüzden böyle bir topic açmak istedim

Birçok görüşe göre oyunda "atmosfer yok,grafik yok ve açıkcası public quest ve birkaç yenilik dışında oyunda aoc yi bıraktıracak bişey yok" deniliyor.Bu ne derece doğru bunu öğrenmek istiyorum.

Lütfen sadece betaya katılanlar yazsın,tartışma olmasın yani kısacası "kısa ve net" olsun

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

oyun iyi güzel hoşta bende amd64 3200 1gb ddr400 ram radeon 9800 pro war we oyunda cok yavaşlamalar oluo açıkçası fpsden kaynaklanmıor büyük ihtimalle ram yada cpu dan kaynaklanıo bnm cpu 2.2ghz oyun min 2.5 ghz istio açıkçası 1 gb ram daha almaya korkuorum cünkü ddr400 ramlerin etkisi ne kdrdır bilemiorum we halen pahalı. 1 gb ram alıpta rvrlerde takılma işkencesi çekmekte istemiorum pek. artık napsam bilmiom bnm gibi bir durumda olan warmı acaba bu sisteme yakın ?
Sosyal ağlarda paylaş

rexr0th said:
oyun iyi güzel hoşta bende amd64 3200 1gb ddr400 ram radeon 9800 pro war we oyunda cok yavaşlamalar oluo açıkçası fpsden kaynaklanmıor büyük ihtimalle ram yada cpu dan kaynaklanıo bnm cpu 2.2ghz oyun min 2.5 ghz istio açıkçası 1 gb ram daha almaya korkuorum cünkü ddr400 ramlerin etkisi ne kdrdır bilemiorum we halen pahalı. 1 gb ram alıpta rvrlerde takılma işkencesi çekmekte istemiorum pek. artık napsam bilmiom bnm gibi bir durumda olan warmı acaba bu sisteme yakın ?

sistemin eskimiş arkadaşım o sistemle wow da bile takılma yaşarsın kalabalık yerlerde : )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ayarlari en yuksek seviyeye cikardim. Oyun takilmadan sorunsuz calisiyor.
Sahsen yuzeysel yorumlardan hoslanmam. Buna ragmen Bir saat oynadim fikirlerimi belirtiyim genede.
Grafikler pek ic acici degil ama aoc'dan grafigin kurtarmadigini icerigin onemli oldugunu ogrendik. Ozellikle Karakter animasyonlari basarisiz geldi bana. Karakterimin sirti duz duruyor kollar, bacaklar sallaniyor. Choosen'lar ficinin icine girmis gibiler.
Oynanis acisindan oldukca guzel. Quest yapiyorsunuz bir yandan rvr'ye siraya giriyorsunuz. Hop zaman geldi RvR ye, Hop RvR bitti queste kaldigin yerden devam. Aksiyon bitmiyor.
Dovus sistemi Aoc'dan sonra kotu geldi bana. Aoc da elimdeki silah gercekmis gibi savuruyorum, kime vurursa. Combo yapmak, fatality vs... War'da dusmani hedeflemediysen vurmuyor. O karmasada illa Tab'la yada mouse'la tikliycan adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Scenariolar hafiften moralimi bozdu benim, flagsiz eye of the storm, sonradan da gelen modifiyeli wsg bitirdi tüm scenario keyfimi.. Oyun zaten RvR oyunu diye avutup, kendimi warcamplere vurdum, outdoor pvp çok daha başarılı. Araya da questler serpiştirmişler ki bayaa bi oyaladı beni. PQ ler keyifli, tank&spank CH8 e kadar gördügüm tüm PQ ler, ama olsun 7 8 kişi bişiler yapmak keyifli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim elimde devasa bır balta var onla mılletı kovalıyorum baktım kalabalık gelıyorlar kalkan takıp depar basıyorum ama ıste lvl dusuk oldugu ıcın skıllerım az lvl 5 bu arada..

oyun hakkında bence sıkıntı yok gayet akıcı ve net.Senaryolarda taktık ıstıyor azda olsa

BU arada balta fırlatabılıyorsun uzaktakı elemanlara adamların arkası donukken daha fazla damage verıyor benım gordugum yanı kacan daha fazla damage yıyıyor oda guzel bır ayrıntı..
Sosyal ağlarda paylaş

Barbekü said:
Cuce said:
AOC'un combat sistemini ben sevmiştim baya ya...

Warhammer gercekten cok spam geliyo cok donuk

dur abi oyun daha yeni : ) gelişceğine inanıyorum yaklaşık 30 saniye felan oynayabildim ama çok sevdim

Combat sistemini oyun çıkar çıkmaz kökten değiştirecek değiller ya, belli ki WoW gibi single target + spam üzerine kurulu olacak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...