Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç'un Sözleri Emre Belözoğlu'nun Annesini Hasta Etti

Khelben

Öne çıkan mesajlar

emre'nin futbol yeteneğine birşey diyemeyiz fakat, takım oyuncusu olmak daha doğrusu oynadığı takımlara birşeyler katmak konusunda problemleri var.

şu ana kadar emre'nin bişey kazandırdığını gören varsa beri gelsin tartışalım

ibrahim akın gibi emre. ikisi de çok yetenekli ama işte ibrahim akın atları seviyor. at yarışı oynamaktan futbola vakit ayırmıyor. emrenin de hobisi sakatlanmak. adam bayılıyor sakatlanayım yatayım 3 hafta 5 hafta. nasıl olsa garanti para. adı da belözoğlu olunca, kimse bişey diyemiyor, yıldız diye yutturuluyor insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece gülüyorum :) batuhan topikindeki mesajlar ile emre topikindeki mesajlar arasında ki uçurumlara bakmanız yeterli :)

emre için

rewendor said:
Tribüne yaptığı hareket konusunda ben de Doruk'a katılıyorum. Hani yapmasa daha iyiydi ama yaptı diye kimse bişi diyemez adam o kadar laf yedikten sonra.

batuhan için

rewendor said:
Yıldız futbolcular niye sorunlu ve değişik olmuşlardır? Roberto Carlos sorunlu mudur? Değişik midir? Ya da Nedved? Gençlerden mi gidelim? Kaka ne sorun yapmış şimdiye kadar? Messi'nin şu ana kadar olimpiyatlarda oynamak istemesi dışında ne olayı vardır? Ha, ben şımarık oyuncu yoktur demiyorum, sorunlu adam da arasan tonla bulursun. Ama illa öyle olacak diye bir şey de yok.

Yıldız futbolcu değişik ya dasorunlu değildir. Şımarık futbolcu vardır, düzgün futbolcu vardır. Kişilik ve karakter meselesi. Karakteri kişiliği çok sağlam olmayan adam biraz bir şeyler başarmaya başlayınca şımarır.

Avrupa'nın "bütün büyük kulüplerinin" Batuhan'ı en azından şimdilik öyle kıskaca aldığını sanmıyorum. Ha, yetenekli çocuk evet, ileride de isminden çok fazla söz ettirebilir belki. Ama "çocuk yıldız o yüzden böyle sorunlu" diyip geçerek ya da "aman bişi demeyelim küser gider başka takımda oynar" diye korkarak yaklaşılırsa zaten bu adam 3 vakte kadar söner gider, bir Okan Yılmaz'dan, bir Zafer Biryol'dan, bir Mehmet Yozgatlı'dan öteye gidemez. Sergen döneminin dünya üzerinde en yetenekli adamlarından biriydi belki de. Edirne'den öteye gidebildi mi? Hangi takım Sergen'i almak için BJK'nın kapısını çaldı? Fiyat yoklayan oldu mu o "dev"lerden? Sadece futbolculuğunu değil karakterini de yontmak şart düzelmesi için. Yoksa küçük takımların büyük golcüsü olarak kalacak.

batuhan için

fizban said:
bu davranışları normal görenler şunları da normal gördü:

- kan davası
- tecavüz eden adamın cinsel organının kesilmesi
- şeriatın kestiği kol acımaz

zart zurt.

bu mudur ? adamlar küfür ediyo, cezası açıp göstermek.

yeeek yea ?

emre için

fizban said:
rewendor said:
Emre türkiyenin en yetenekli orta sahası sonuçta göbekte. Hani şu an sahada ölüsü var sahada ama istedim mi tekniği olsun oyuna katkısı olsun hücum başlatması olsun başka alternatifi yok elimizde. Arda Gökdeniz falan gibi adamlar zaten o bölgede oynamaz. Bir de adamda "top tekniği" ve liderlik var. Hagi'den gelme. Bir anda tek hareketle skor değiştirebilecek çok az sayıdaki oyuncumuzdan biri.
Dolayısıyla ben Emre'nin milli takım kadrosundan eksik edilmemesi kanaatindeyim. Ha yedek kalır, oyundan erken çıkar falan tamam ama o alternatif kadroda olmalı. Ama karakter olarak Emre her zaman 18 yaşındaki çocuk Emre kaldı, o yüzden kaptanlığına ben de karşıyım. Kaptan olacak adamın bir ağırlığı, bir olgunluğu, sakinliği olmalı. Emre bunlardan yoksun. Tamam şu anda FB'de olabilir, ama GS'de yetişti, dolayısıyla Galatasaray'ın duygusal, hırçın ve agresif yapısını aldı Emre. Ama sonrasında üzerine koyup da olgunlaşamadı işte.

Ha, Hıncal Uluç eleştirirken bokunu çıkartıyor bazen, Emreyle ilgili programı izlemedim, tam ne dedi bilmiyorum ama dava açılacak kadar abartmış olabilir evet. Pek sevmem de üslubunu.

katılıyorum bunlara, aynen. herşey tamam, kadroda kalmalı, çalışıp, sakatlanmayıp kendini geliştirirse hala çok iyi adam, ama kaptan olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

her insan küçük yaşda gelen başarıyı kaldırcak kişilikte değildir ki emrede bunladan biri bence 19-20 yaşlarında avrupanın klüpler bazında en büyük ikinci kupası uefa kupasını kaldırdı arkasından milli takım ile büyük ilerlemede yer aldı daha sonra avrupanın çok iyi takımları denilcek takımlarda oynadı gerçi oynadımı yoksa sakatlıklarlamı boğuştu oda ayrı konu ama fatih terimin basın toplantısını canlı izlemiştim ben bir hareketinden dolayı oyuncuyu ömür boyu cezalandırmakdansa kazanmayı tercih ederim demişti haklıda hıncal da öyle bir kafa yapısı varki 1 kişi bir yanlışı yapınca ömür boyu o hatasıyla uğraşıp köşe yazılarında futbolcu birinin yaptığı kazayı ağzına dolayıp onu eleştircek yapıda bir insan ama şuna herkez gibi katılıyorum emre kaptanlık yapcak ağırlıkda veya kişilikde değil
Sosyal ağlarda paylaş

Hıncal bu lafları Emre GS'deyken etmesini beklerdik, GS'deyken kötü oynuyor ama iyi çocuk mealinde yazılar, Fener'e geçince karaktersiz. Ben de Emre'nin Fenerbahçe'ye yakışmayan bir futbolcu olduğu kanatindeyim her zaman, ama aldık, oyuncumuz oldu, düzeltmek ve arkasında yer almak boynumuzun borcu. Biz formayı yere atanı ne kadar iyi futbolcu olursa olsun gönderen, formaya sahip çıkanın da her zaman arkasında yer alan bir takımız, bizim için isimler değil renkler kutsaldır, o renklerde olana sahio çıkmakta boynumuzun borcudur. Emre sorunlu bir adam ama nasıl tekniğini Hagi'den öğrendiyse, çamurluğu da ondan öğrenmiştir. Hakemlerin ayağına basıp, yüzüne tüküren bir adamın yetiştirdiği bir futbolcunun da çok düzgün olması beklenemez. Emre transferi Fenerbahçe için yanlıştı ama napalım hayat yanlışlarla dolu...
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Hıncal bu lafları Emre GS'deyken etmesini beklerdik, GS'deyken kötü oynuyor ama iyi çocuk mealinde yazılar, Fener'e geçince karaktersiz. Ben de Emre'nin Fenerbahçe'ye yakışmayan bir futbolcu olduğu kanatindeyim her zaman, ama aldık, oyuncumuz oldu, düzeltmek ve arkasında yer almak boynumuzun borcu. Biz formayı yere atanı ne kadar iyi futbolcu olursa olsun gönderen, formaya sahip çıkanın da her zaman arkasında yer alan bir takımız, bizim için isimler değil renkler kutsaldır, o renklerde olana sahio çıkmakta boynumuzun borcudur. Emre sorunlu bir adam ama nasıl tekniğini Hagi'den öğrendiyse, çamurluğu da ondan öğrenmiştir. Hakemlerin ayağına basıp, yüzüne tüküren bir adamın yetiştirdiği bir futbolcunun da çok düzgün olması beklenemez. Emre transferi Fenerbahçe için yanlıştı ama napalım hayat yanlışlarla dolu...

Keşke dediğin gibi olsa.. Emre, Hagi'nin çeyreği değil çeyreği. Sahada agresif olsa da adam gibi oynasa, razıyım. Hagi'nin yarısı kadar olsa razıyım. Yok ama yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi şimdi kahraman oldu dimi? Yarı finalde kırmızı kart gördü, takımı yenilse onun suçu olacaktı. Yendi kahraman oldu. Bu kadar kolay işte bir oyuncu harcamak bknz. Emre. Bu kadar kolay işte bir oyuncuyu kahraman yapmak bknz. Haci. Ha, ama GS'li nede olsa Hıncal da hepsi aynı mantalitede. Medyanın hiç suçu yok, Hıncalın hiç suçu yok. Neymiş Emre karektersiz. Babanın oğlu da mı tanıyorsun adamı. Çıkıp 90 dakka topunu oynuyor, sen nerden anlıyorsuna adamın karekterini. Geçen ay buraya post edilen Hıncal yazılarında ağzına geleni söyleyen GS taraftarları, şimdi Hıncalcı kesildi başımıza. Hıncal çok mu karakterli de samiyende maç izlemeye gidebiliyor. Hadi biraz haysiyeti varsa gitsin klübün binasından içeri girsin de görelim. Neymiş tarafsız medya. Taraftar dandik medya tarafsız olsa ne olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu gaz? Gerçekler bal gibi ortada. Hıncalcı mıncalcı da değilim, hiçbir GS taraftarının da Hıncalcı olduğunu sanmıyorum. Ama bu adamın bu söylediklerinin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.

Karakteri de çok güzel anlaşılır efendim. Bu adam açtığı resmi sitede Fenerbahçe'de giyeceği forma numarasını yazıp, Galatasaray'da kazandığı UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarına yazmaktan çekiniyorsa, utanıyorsa karaktersizin tekidir. O UEFA ve Süper Kupa için neler verecek futbolcular var. Yalakalık yaptığı başka bişi değil.

Not: Emre Fenerbahçe'ye gelmeden önce de fikirlerim böyleydi, Emre'yi istemiyordum yani. Tabii Fenerbahçe'ye gelip üstüne bunları yapması, kendisine olan nefretimi iyice arttırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekleme:

Gökdeniz takım otobüsünde cep telefonu ile konuştuğu için Emre gelmiş (takım kaptanı ya arkadaş) bağırmış, küfür etmiş. Gökdeniz de buna karşılık vermiş. Ağız dalaşına girmişler. Gökdeniz daha sonra sinirlenip sakatım diye geri dönmüş, Emre de annem hasta diye kampı terketmiş.

Bu ne şimdi? Bu mu kaptan? Bu mu sporcu? Bu mu lider? Bu mu karakterli oyuncu? Söylesin biriniz bana.
Sosyal ağlarda paylaş

emre futbolcu değil. bunu 2 senedir buraya yazıyorum.

birisi cıksında emre şu maçta şunu yaptı takımı kurtardı, takıma katkısı oldu desin.

norveç maçında bala gte uzaktan attığı gol hariç zerre faydası olmadı, aksine takımı 10 kişi bırakarak ancak zarara soktu.

zaten euro 2008 de portekiz maçında emre kadrodaydı ve takım doru dürüst oynamadı bile.

hıncal uluçada teşekkür ediy4orum. belçika maçında takımın 10 kişi kalmasını engellediği için. eyvallah dayı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...