yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende üye deilim ztn bi ark yolladı bende paylaşim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 adamın bugun dogum gunu dalga gecmeyin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arma said: Baterist Harunla grup kurabilirler. ahahaha bi açıp izleyeyim harunu özledim lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o harun ne lan? link verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tüh, oy vermek için üye olmalıymışız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Eternalus said: o harun ne lan? link verin http://forum.paticik.com/read.php?12,3553336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oww harunun stickler fenaa travis gibi valla sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Black-ice said: caddeler'de rüzgarın akorları da yanlış mı ne. abi akor yanlış o yetmezmiş gibi adam detone giriyor. haahah mükemmel ya. böyle özgüven bende olsa neler yapmazdım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Doğum tarihi 10/09/1990 (bugün) said: virtözün doğum günüymüş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Laraken şimdiden vuruldu çocuğun tarzına. Ben veririm şahsen, vermeyen ölsün çocuk 24 saatini de taksimde geçiriyor, nasıl vermeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aynen taksime gidiyorum ben de şimdi. istiklali turlayacam bulana kadar değerli virtüözümüzü. doğum gününü kutlayalım bi tane tokat hediye edelim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 "Aşk durumu Çok şey yaşadım, kafamı dinliyorum" şarkımı dınledızzz sızcee nasıllldııııı guzel eh işte super igrec daha ıyı ola bılır O diil de Laraken'e katılıyorum. Kalkın gidioz istiklale. Nasıl bir Türkçedir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 serbest cagrısım ıslak odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ceddelerde ruzgar nedir abi. bak cidden sinirlenmeye başlıyorum. Olm bi de resimler arasında Deviantarttan pyromaniac'ın "saving all my words" var. Ya neden bu kadar çok sinirleniyorum ki ben böyle tiplere. Yoksa, yoksa ühühüüüü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kilasık gitaristiyim ,rock,ve hard müzik bagımlısıyım cola ve bırayı cok severım ,24 satimide taksimde geciririm ( istiklal cedesinde ) :D istiklal caddesinde ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kumsal + gitar = akdeniz akşamları gitaristi. edit: yoruma gel BENÜM GİTARIM DAHA GÜSELLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hard müzik. Beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 istiklal cedesi adeta bi marka adeta yeni bi akım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 AHAHHA BU NE ŞARKIYI DİNLEDİM ASDKFJHASŞD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lhc de patla emi .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 birisi netlog profiline paticik linkini atsın sdfds :D edüt: düşündüm de o kadar acımasız olmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tipsizim ama sesim guzel bence kendıne ayıp edıyosun o kadar da tıpsız degılsın bence sesın cok guzell... lafın gelişi jnm benım sesım yeter dıjem ama oda akodar ıı deyıl ): nasıl bi dialog lan bu kanım dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya aslında bi kaç sene sonra o da sizin düşündüklerinizi düşünecek. :) bence gelip geçici gibi duruyor hali sdfhd umarım öyledir.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar