rainfall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayanlardan aldıgım cvplar a: evet kısknçlıktan b: bayanlar birbirlerini çekemezler o sebepten düşmanlık çok olur c: aynen d: bilmem ole genelemelerle yasamıyom e: evet her zaman her yerde bayandır her zaman dier kadından üstün olma duygusu onu dibe çekip kendi yukarı çıkıo f: hayır teldeyım g: cok goreceli sorlaular bunlar.. kendimce cevaPLIYIM ben en iisi hep oole gorunur yani bi bayanin dusmani erkegi araya koyarsan diger tarafda yine bi bayan oldugu icin asil dusman oymus gibi dusnulur ama bencee.. /topic sahibinin rejasiylan, baslik editlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet çünkü hepsi şeytan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 e baydı ama artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayan diye bişey yoktur. kadın vardır. kullanalım kullandıralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet bayandır çok sevimli analaşır gibi görünürüz ama içten içede birbirimizi yeriz dier kadın daha başarılı olunca fesatlıktan çatlarız hep kötü olsun isteriz fln fln uzun mesele yani kendimden bildiimden değil duyduklarımı yazıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 saçma. bayan deyince yaklaşık 3 milyar insan geliyo akla. 3 milyar insanıda böyle genelleyeemzsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 diğer kızın ne yaptığına bağlı oluyo bu düşmanlık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bayanın en büyük düşmanı Hasan'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bayanın en büyük düşmanı baydırandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Laraken said: e baydı ama artık? Sırf şunu yazacaktım bari bir +1 vereyim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ısın garıbı bu konuyu acmamıısteyen kadın (bay an yazmadım) ben yazmıycaktım aslında neler dusunduklerını gormenızı ıstedım laraken zaten sureklı her attıgım postun altına bısey yazmak zorunda bı husmetınız varsa soleyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet bayandır. hem mantıken erkeklerle idrar yarışına gireceği konu yok ki misal gelip ben senden daha güzelim dese olmasan daha vahim derim teknik olarak kulvarlar farklı ama başka bir bayana benim gözüm saçımla daha ortogonal bir uyum içinde dese karşıdaki HADİ LEN ŞILLIK diyebilir tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baymayandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ören bayandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Erkeğin de en büyük düşmanı erkektir nolacak? Çünkü bir kadına ne kadar çok kızarsan kız teoride de olsa yatağa atma ihtimalin vardır :P erkek için aynı hesabı yapıyosan zaten kader vurmuş vuracağını, en büyük düşmanın kader olur :) (bu post tamamen geyiktir, hayır her kıza aha yatağa atılcak obje diye bakmıyorum aman yine yanlış anlaşılma olmasın, geyik, geyik, geyiiiiiiikkk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rewendor her kız yatağa atılması gereken bir objedir demek istemiş burada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 atmasın mı çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 atmayalım da fırlatalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 doğal ortamında düşmanı yoktur bağyanın. doğar, yaşar, ölür. - national geographic şimdi beslenme alışkanlıkları üzerine bir topük istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sparkcaster said: ören bayandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ilm-i regresyon der ki, n should be at least 30. bilemiyorum artık, ben lafımı soktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayan değil kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kadın değil karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar