Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mor ışıkta gözüken dövme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vala ben omzumun arka tarafina Ataturk imzasi yaptiricam bugun yarin, o dogmeyi gorup de almayacak adamla benim isim olmaz zaten :P Bi de normal sartlarda patronumun omzumun arkasini gormemesi lazim ehuehu
Mesaj tarihi:
matama said:
Yukardada yazdim gecen ise aldigim birinde dovme cikti, rica ettim bundan sonra kapali giyiniyor ama calisanlarimin giyimine karismak hele bir kadina kolsuz elbiseyi giymeyi yasaklamak hosuma gitmiyor.

Ama sunuda kabul edinki dovme cogu zaman normal insanlarin yaptirdigi bir sey degil.

Bunun disinda ne isle mesgulsun demisler

esas isim cpxinteractive.com adinda bir internet reklam sirketi bu sirkete ortagim, onun disinda gida, insaat, mobil sektorlerde sirketlerim var. Cpx haric diger sirketlerde dovmeli birine yer yok, cpx in yonetim kararlari bana ait degil ama turkiyedeki ise alimlarinda dikkat etmiyorum dersem yalan solemis olurum.

mike seiman mısın yoksa carlton hickman mı?
Mesaj tarihi:
Dövmeli dövmesiz diye adam kayıran patrona iş vermek mantıklı gelmiyo.Dövmesizlerden oluşan takımın , yetenekli ve dövmelilerden mahrum kaldığı için yetersizdir hem
Mesaj tarihi:
benim fikrim matama'nın yaptığı şey "kısmen" yanlış değil.elbette aldığın elemana dikkat etmek lazım,dikkatli seçmek falan.Ama dikkat ettiğin şeyler daha çok önemli bence.Yani çok iyi işler beceren,yetenekli,çalışkan bi adamı kolunda dövme var diye işe almamak bence çok saçma olurdu.
Mesaj tarihi:
1- Adam gibi yapamazsan güzel gözükmez.
2- Tavsiye etmiyolar kimyasal var diye içinde
3- Mor ışıkta "bakın dövmem ne güzel oldu lan" diyen adamı ben döverim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
said:
3- Mor ışıkta "bakın dövmem ne güzel oldu lan" diyen adamı ben döverim.

kıskanç.. ciğere mundar diyor

Abi düşünsene adam dövmesini göstermek için yanında o uv kalemlerinden taşıyor. Direk komaya sakmalık bir insan tipi bence. Çok mu brutalim? Yoo dostum, yoo.
  • Yeni Oluştur...