ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bansheee said: Not:Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ne aradığına bağlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Hapkido gibi hem tutmalar hem vuruşlar olan ama işin felsefesine girmeyen(aikido gibi özel giysili selamlı) Amerikada bir okul reklamı vardı :no mistism, no belts, no bullshit, just fight aha da bööle bi mekan.yoksa gene bi kickboks mekanı bulup çalışacam kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dedes17 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 arkadaşlar ediz aydın muay thai dersleri veriyormu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 küçükyalı daki ebması tavsiye ediyo musunuz? giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bansheee said: Hapkido gibi hem tutmalar hem vuruşlar olan ama işin felsefesine girmeyen(aikido gibi özel giysili selamlı) Amerikada bir okul reklamı vardı :no mistism, no belts, no bullshit, just fight aha da bööle bi mekan.yoksa gene bi kickboks mekanı bulup çalışacam kafama göre No belts diyemem ama gerisi için EBMAS'ı tavsiye edebilirim. Bursa' da var. [url]http://www.bursaspormerkezi.com/[/ur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ghaldszar said: bansheee said: Hapkido gibi hem tutmalar hem vuruşlar olan ama işin felsefesine girmeyen(aikido gibi özel giysili selamlı) Amerikada bir okul reklamı vardı :no mistism, no belts, no bullshit, just fight aha da bööle bi mekan.yoksa gene bi kickboks mekanı bulup çalışacam kafama göre No belts diyemem ama gerisi için EBMAS'ı tavsiye edebilirim. Bursa' da var. [url]http://www.bursaspormerkezi.com/[/ur] Ona gittim zaten hocası çok efendi, çok iyi bir insan ancak EBMAS tamamiyle göz boyama, duruş olsun, yumruklar olsun ne bileyim mantıksız geldi.Haa uzun yıllar yapınca belki etkili olabilir(ona da inanmıyorum ya) Bi kere yumruk atarken vücudun duz durması,temel duruşta ağırlığın arka ayakta olması dengesiz gibi gelmekte.Kajukenbo gibi krav maga gibi sağlam, mantıklı bir teknik lazım. Bir de Emin Boztepe gibi, ezik mi ezik bütün işi gücü yalan olan bir adamın organizasyon çatısı altında bulunmam(Avcı wing chun olabilir bak).Yani anlatamam o kadar gıcığım ben bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ankarada Muay Thai için salon tavsiye edebilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bansheee said: ghaldszar said: bansheee said: Hapkido gibi hem tutmalar hem vuruşlar olan ama işin felsefesine girmeyen(aikido gibi özel giysili selamlı) Amerikada bir okul reklamı vardı :no mistism, no belts, no bullshit, just fight aha da bööle bi mekan.yoksa gene bi kickboks mekanı bulup çalışacam kafama göre No belts diyemem ama gerisi için EBMAS'ı tavsiye edebilirim. Bursa' da var. [url]http://www.bursaspormerkezi.com/[/ur] Ona gittim zaten hocası çok efendi, çok iyi bir insan ancak EBMAS tamamiyle göz boyama, duruş olsun, yumruklar olsun ne bileyim mantıksız geldi.Haa uzun yıllar yapınca belki etkili olabilir(ona da inanmıyorum ya) Bi kere yumruk atarken vücudun duz durması,temel duruşta ağırlığın arka ayakta olması dengesiz gibi gelmekte. uzun yıllara gerek yok. bi aydan sonra bile mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakmuay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 istanbul avrupa beyoğlu yakası(taksim): boran gym www.borangym.com antrenör: ercan gürgöze (milli takım antrenörü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muayyuko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 anadolu yakasında Küçükyalıda Cengiz Gök Hoca nın Ders Verdiği FITLIFE GYM Var burada Salı Perşembe Cumartesi Günlerinde Dersler var İzlemek için de gelebilirsiniz Hoca İle irtibata geçmek için Pm atınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 never back down adlı filmde "show sporu" olarak nitelendirilen ama oldkça sert olan kick box tarzi fakat daha estetik ve sakat hareketleri olan spor muay thai dimi ? izleyen varsa söyleyebilirmi ? bnm o spor ilgimi çekmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben bu muay thai işine giricem. incecik adamım zaten, diz dirsek spamlerim oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muayyuko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 izlemek isteyen varsa buyursun gelsin sınıfımız yeni sayılır Küçükyalı ebmas wing chun ve Cengiz Gök hoca ile muay thai küçükyalı tren istasyonunun karşısında ptt nın oldugu sokakta salı perşembe cumartesı muay thai pazartesı carsamba cuma wing chun dersi var 388 56 79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 istanbul anadolu yakasında adam gibi kung fu salonu var mı ya bildiğiniz. Shaolin praying mantis tarzı arıyordum, sonra e bari shaolin olsun dedim baktım o da yok, en azından tekniği iyi bir hoca bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 anadolu yakasında oturuyorsanız bujinkan'a (a.k.a. ninjutsu hehe) başlamanızı tavsiye ederim. baya komple bir dövüş sanatı. zaten kural mural olmadığı için her açıdan kendilerini geliştirmeye çalışmış ninca abiler, ortaya böyle bir şey çıkmış sonuç olarak. dojonun hocası ercan şarbat, uzmantv de videoları falan da var şeker gibi adam gördüğüm kadarıyla. güleryüzlü bi şekilde bir şeyler anlatıp sonra hayt huyt bir şeylere girişiyor, nooluyoruz bu ne kontrast diye kalıyosunuz. bujinkan konusunda da baya bilgili gibi görünüyor, bi yerde öğrencilerinin yorumlarını falan okumuştum 'on senedir shaolin tapınağındayım, çıktım bi de buraya bakim dedim, onca sene boşa zaman harcamışım lan' tarzındaydı. oyungezer forumlarındaydı sanırım. benim de baya özenip zamansızlık, yol mol gibi şeylerden başlayamamışlığım vardır. bi dövüş sanatına başlamak istiyorsanız bujinkanı da bi araştırın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Şu anda Ediz Aydın hocadan ders alan patiler var mı? varsa nerede hangi günler antrenman yapıyorlar. uzmantv'den vidyolarını izliyorum çok kıyak adam :) ağustos ayında türkiyeye döncem,şimdiden salonu bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İstanbul avrupada judo kursu var mıdır acaba ? Tercihen Bakırköy, Ataköy ve çevresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yok mu hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Gençlik spor müdürlüklerinde Judo kursu oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Uplıyorum konuyu kusura bakmayın da aradım aradım bulamadım bir türlü anadolu yakasında muay thai kursu. Ama böyle saçma sapan spor salonlarının çakma kurslarından istemiyorum, esaslı eğitim veren bir yer varsa bildiğiniz, gittiğiniz, arkadaşlarınızın gittiği çok sevinirim söylerseniz. Ediz Aydın veriyor mu ders, http://www.uzmantv.com/uzman/muay-thai-dovuscusu-ediz-aydin/sorular/0 linkteki adres, telefon hala geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Evet geçerli.Antrenmanlarımız istanbul yelken kulübü kondisyon salonunda pazartesi,çarşamba ve cuma günleri saat akşam 8.30, 10.30 arası. İstediğin zaman gel antrenmanımıza katıl,ilk antrenmandan ücret ödemek zorunda değilsin. Ediz hocamız harika bir insan,salondaki ortam da gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Tamam harika çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ediz hocamiz :) youtube.com/watch?v=oS6defNUfu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 numberten, hocanızla clinch, savurmalar ve djab ko çalışıyor musunuz? http://www.youtube.com/watch?v=brYgHlH6h0s Buradaki gibi? Askerden sonra düşünüyorum. Eğer böyle bir antreman olayı varsa (var olduğunu düşünüyorum ama teyit ettiresim geldi) Ediz Hoca'ya damlayabilirim karşıya geçeceğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Clinch vs. her türlü muay thai tekniğini çalışıyoruz. Ediz hoca öyle karate,judo gibi sporlardan dönme değil. 22 senedir muay thai yapıyor,ve bu işte çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar