Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Öcalan da Ergenekoncu Çıktı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
balon said:
ergenekonun pkkyla ilişkisini belgelendirmemişmiydi savcılar ?
korumayın şu teröristleri allasen artık .anlamıyorum necisiniz .

Evet askeri akademideki başarılı subayları PKK ya yerleştireceklerdi, nasıl yapacaklar fln yok ama elde tabii. Böyle bir laf var sadece... Mükemmel, akla yatkın plan. Belgeden kastın bu komik iddia sanırım?
Mesaj tarihi:
pkknın kullandığı muhimmmat ve toz alışverişini zaten Türkiye'de pkk'nın adamları hallediyor.
ergenekon diye bir şey yok zaten , tüm o silahlar uzaydan geliyor pkkya.

askeriyenin yeni devir teslim ödül töreninde ödülleri veren korgeneralin işçi partisi genel başkan yardımcısı olduğu muhteşem bir jestten ibaret sadece.

Derin devlet kavramları falan hepsi hükümetin uydurmaları , veli küçük denen teröristin amacı falan hepsi komik iddia.

hepimiz çok komiğiz hatta.

amannn boşverelim zaten , bu hep böyle geldi böyle gidecek ?

özür dilerim , ergenekon'a laf atıp dava sürecini etkliyorum .ama komiğim ben kimse kal'a almaz he deyin geçin .
Mesaj tarihi:
balon said:
pkknın kullandığı muhimmmat ve toz alışverişini zaten Türkiye'de pkk'nın adamları hallediyor.
ergenekon diye bir şey yok zaten , tüm o silahlar uzaydan geliyor pkkya.

askeriyenin yeni devir teslim ödül töreninde ödülleri veren korgeneralin işçi partisi genel başkan yardımcısı olduğu muhteşem bir jestten ibaret sadece.

Derin devlet kavramları falan hepsi hükümetin uydurmaları , veli küçük denen teröristin amacı falan hepsi komik iddia.

hepimiz çok komiğiz hatta.

amannn boşverelim zaten , bu hep böyle geldi böyle gidecek ?

özür dilerim , ergenekon'a laf atıp dava sürecini etkliyorum .ama komiğim ben kimse kal'a almaz he deyin geçin .

bütün emekli generaller söylüyorlar, pkkye silahı götüren abd diye hala ne diyorsun sen?

Bizzat genelkurmay yalanladı o 120 ton silah olayını, hala deşmeye çalışıyorsun.

Üzgünüm dostum ama senin balonun horizon ve sirden bile önce patladı.
Mesaj tarihi:
1.cisi üslubundan dolayı şikayet edildin.

diğeri deşerim ben , araştırırım , sorgularım , kanıtlanana ve gerçekler açığa çıkana kadar.

amerika kim güdümlü yolluyor edavatını uzaydan mı arkadaşım ?
taşeronları var.bizler de onu sorguluyoruz , o konuyu deşiyoruz.gittiği yere kadar da bu ülkenin selameti için deşilmeli.

hiç gocunma .
Mesaj tarihi:
İstediğin yere şikayet et umrumda değil. Hiçbir halt bilmediğiniz halde ona buna çamur atmanızdan feci şekilde tiksindim.

Evet abd uzaydan atıyor yardımları, helikopterle atıyor, kuzey ıraktaki peşmergeleri aracılığıyla yolluyor.

İşçi Partisi'nin yöneticilerine laf ediyorsun utanmadan.

ABD'nin silahlarını taşısa o adamlar niye abdnin emriyle başlatılan ergenekon saçmalığından tutuklansınlar.

Hiç sizde utanma yok mudur bir insana iftira atmadan önce.

Araştırıyorum, inceliyorum demişsin. Neyi inceliyorsun sen öyle? Taraftan, Yeni Şafak'tan başka kaynağın var mı? Salak bir hahamın iddialarını savunmak araştırmak mı oluyor?

Sizin inceleme araştırma palavralarınızın suyu çekileli çok oluyor. Psikolojik Savaş diyoruz biz buna.

Gerçi şimdi ya horican ya da sir çıkıp CIA hede hödö der.

Benim de karnım acıktı zaten hede hödö CIA yapmaya gidiyorum. Kal sağlıcakla.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Evet abd uzaydan atıyor yardımları, helikopterle atıyor

hadi peşmergeye eyv.bu ne ya asfasf.

işçi partisi kafa bırakmamış sen de dostum ,ben de yine iddia var ,sen de boş beleş şeyler bunlardan başka ,yalanlamalardan başka antitezler de yok .
kanıt falan zaten hak getire ne arar.

afiyet olsun sen yemek ye =)
Mesaj tarihi:
pekaziz o diil de tarafın finansörleriyle ilgili belgeler geliyodu hani onlar nerde kaldı? zekeriya öz de psikolojik şeyci zaten, neciyse işte..
Mesaj tarihi:
Ahuahau ulan bunu bile savunuyor adamlar ya..

Baloncum bırak sen birşey araştırma, bu kadar araştırmayla bu kanıya vardıysan bu konular zaten sana göre değil.
Mesaj tarihi:
gençler sizin belgelerinizi görelim aydınlık dergisi falan diye savuşturmayın olayları.yorum değil .
bakın biz atıp tutmuyoruz .

diyorum ki yeni ödül töreninde işçi partisi genel başkan yardımcısının korgeneral olarak ödül vermeye layık görülmesi , muhteşem bir jest olarak mı algıyalayım hı ?

slat , bu ne bodoslamadan girmek kardeşim canım,bir kanıtın bir iddian var mı yoksa klasik adam taşlama sanatınızı mı icra etmeye çalışıcaksınız .olmaz öyle ama .
Mesaj tarihi:
Birşeyler iddia edilebilir. Buraya kadar tamam.

Ama "Masumluğu kanıtlanana kadar herkes suçludur" tutumu yanlış bence.

Ergenekon iddianamesi, yargılanması vs. en son Fatih Ürek mi işkencecisiydi? Birçok gayri ciddi iddia ve olay var orda, keşke o 1 senede daha ciddi hazırlansaydı.
Mesaj tarihi:
ergenekon iddianamesinde "ek delil" diye adı geçen şeylerden birinde, tayyip erdoğan ın milyar dolar karşılığında işkence yaptığı da yazıyor.

buna da inanıyo musunuz, yoksa ergenekondaki belgeler dahi bir yeşil süzgeçten mi geçiyor ?
Mesaj tarihi:
@Balon

İşçi Partisi, PKK gibi illegal bir örgütlenme mi? Seçimlere giren, onlarca ilde merkezi olan bir parti değil mi? Bir korgeneral bu partiye üyeyse neden şaşkınlık geçirelim ki? Mafya mı bu?

Bilmiyorum hukuk konusunda bilgileriniz ne kadardır ama bir iddiayı kanıtlamak iddia makamına aittir. Yani kimseye sen şöyle şöyle silah kaçakçılığı yaptın, hadi yapmadığını kanıtla diyemezsin. İmkansızdır bu çünkü. Sen adamın silah kaçakçılığı yaptığını şüpheye yer vermeyecek şekilde kanıtlayacaksın.

Örnek veriyorum, tamamiyle farazidir tabii ki:

Balon, ben senin El Kaide'nin uyuyan bir hücresinden olduğunu iddia ediyorum, hadi olmadığını kanıtla bakalım.
Mesaj tarihi:
Yahu Abdullah Öcalan dediğiniz adam zaten zamanında bizzat Türk hükemetinin görevlendirdiği Türk ordusununve bizzat MİT'in eğittiği "Git PKK'ya karış casus ol" diye yolladığı, gittikten sora da kafayı sıyırıp onlara katılan bi adam zaten. Böyle de plan ters tepiyo daha beter oluyo bizim için. Ne Ergenekon'u?
  • Yeni Oluştur...