Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 paranoyak ettin sonunda bizi goa. tebriks.
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kafayı yidik necati. Bune ya mailime bu kadar refresh atacağımı hiç düşünmezdim birazdan yatacağım.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hocasına dersten geçirmesi için yalvarmış her insan Get Mail hammerlayıp mouse'un sol tuşunu kanırtmıştır. GOA az kalır yanında o refreshlerin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ama nebilim hızlı yazdım kesin mail yanlış off
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ha bu arada account suspended vs ya da hatalı giriş yaptınız maillerine falan da itibar etmeyin bana hata maili gelmesine rağmen şimdi patchliyor garip bir şekilde :D
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 @xae Bizim okul ilkel. Hoca sana mail atacak da sen ona bakacan da hey heey!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aoc oyuna giriş kıtlığından sonra 2. bi kıtlığı kaldıramadı bünyem I feel pretty Oh so pretty I feel pretty and witty and GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYY
Drc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 10 saatir mail bekliyorum ben ya hatalı da olsa suspend de ne skm olursa olsun bi mail istiyorum yeter bea daraldım
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Your code hasn't been registered. Click here to view the reason. wtf abi mail geldi yanlis diyor code a pre order dan bu code saka mi bunlar
Drc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aslında hepsi rüya biz 6 eylül ü 7 eylül e baglayan gecedeyiz ve bütün hepimiz aynı rüyanın farklı versiyonlarını görüyoruz demeyi ve inanmayı okadar isterdim ki .
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işte bana da o mailden geldi sonra bi iki saat daha denedim client patchlemeye geçmedi, aynı accountla birkaç kez daha yolladım o key girilen formu, onlara cevap gelmedi ama az önce şansına son bir kere deniyim derken patchlemeye başladı, gariplikler bitmiyo yani :)
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yaw aranızda suanda OB key girebilen warmı?? yaw ulen girdim tum bilgileri dolduruosun ilerlemen icin "Continue" tusu yok. kafayı yicem herkes aynı sorunu yasıomu? yada bi yolu warmı bu isin?
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tamam keyi girdim :D simdi maili bekliorum :D ama bisey sorcam. key onaylandi die mail gelmeden oyunun patch yapması icin acamıomuyuz? log in ekranında user name password giriorum yanlıs dio :) bu adamlar cıldırtacak en sonunda walla yaw :D
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Valla bir arkadaş için 3. keyi de girdim oynuyoruz şuan :)
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Orsom said: Valla bir arkadaş için 3. keyi de girdim oynuyoruz şuan :) aman tahtaya wur abi bi pokhluk cıkmasın :D buarada hangi serverdasınız? :D hani belki bi sans olurda girebilirim :D
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 World's Edge Mountain'a akıyor buradan oyuna girebilenler. Herkes oraya gitse daha tatlı olur beta.
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 walla abi 2. kez cok yardımci oldun bana cok saolasın :D
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 daha önce keyimi girdigimde your key activated demişti.Gene bi deniim dedim keyi girmeyi bu sefer girince code activation request registered dedi.Bunca zaman bosuna mı bekledim daha şimdi mi girmiş oldum sıraya :O
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 username oyuna girerken kullanacagımız ad mı yoksa baska birsey mi yani login name ne? username ne ? ben çözemedim asıl karşılığı mı yoksa başka yerlerde mi kullanılıyor görende ingilizce bilmiyor zannedecek baba ingiliz falan gerçekten çıldırdım artık
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende sabırsızlıkla bekliorum :D 2 gundur okadar gaz digildim daha cok is war die ama simdi son asamaya gelince bi gaz aldı beni bekleyemiorum yaw :D
Öne çıkan mesajlar