kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Holy said: olm işin gücün yok mu senin gidip aidat toplasanais degistirdimki ben. Ayrica ramses cok atarli bi delikanli cikti... Titriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 alla alla cidden 0 mı bunun paymentı yahu? ilginç geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Krediye göre belirleniyor bildiğim. Kredi 0 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sdfdsf öle zaten o multiplier da yok hani. ama saçma geldi doğrusu. neyse gider öderim ben. danışman onaylarsa da sorun çıkmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben böle şey görmedim alayına consent isteniyor yuh...Nese yolladım bakalım requestleri,cevap ne zaman gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hocaların adlarını ver buradan yazdığın yazıları linkleyim consent monsent vermeyin buna diyeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Daasaa ına vururum senin bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 lan tez için de consent istiyor ki bu? o_O çok saçma oldu şimdi lan yarın da işim var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya bu katkı payıyla harcı okula gitmeden nasıl yatırırız? eft havale yapmayın sakın diye özellikle uyarmışlar. iş var güç var okula gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 garanti bankası?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi direk garantiye gidip yatırıyorsun okula gitmene ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bugün sorduğunuz kadar kayıtla ilgili soruyu 9 -yazıyla dokuz- yıllık boğaziçi üniversitesi hayatımda sormadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Siz hala okuyonuz mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu arada gerçekten tam zamanında çıkmışım. Duyduğum, birini buradan da teyit edebileceğimiz söylentiler: - Ders seçmeden önce harç falan yatırman gerekiyor. - SPA ya da GPA'e göre bölümünün ilk %10'unda olanlar harçlarının sadece yarısını ödüyor. - Aynı dersi 3 ve daha fazla defa alanlar o ders için kredi başına ekstra ücret ödüyor (ki normal kredi de değil, ECTS üzerinden sanırım). Özetle, tam zamanında mezun olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 vallahi ben de tam zamanında okulu uzatmışım diyorum.normalde 9. dönemler %50 fazlasını öderlermiş harcın, ben tam tersi ucuz bile ödedim geçen dönemden.... tabi kendime müslüm değilim, bu saçma sistemi kınıyorum tüm diğer madur arkadşlarımla beraber...:=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi reg.boun. gitmiş gene sanırm. consent geldi miydi acaba.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Evet special topics lerin içinden bir dersi hoca rejectledi,gerekçesi de bu dersi bu dönem okulu bitirecekler için açtık ileride sizinde alma şansınız olacak diye özetlemiş... Hiç almak istemiyordum ama ne yapalım exergy analysis e consent gönderdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi ben consent istiyorum !! No Consent Requests Found !! yazıyor altında da du şöle işte consent isteyince bişi yazmıyor mu bi tarafında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yazıyor... yazmalı. yapamamışsın, olmamış bu dasa,:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yolluyorum ama çok saçma be dur başka browser ile deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 firefox ile oldu ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sen hangi browserla denedin??....chrome ile ise, yazık olmuş vaktine;) okul anons etmişti chrome da sorun var başka bir browser kullanın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 opera idi sadece consent üstünde hata verdi firefos ile yaptım şimdi. oldu bu arada okul şifremi bi fazla hatırladığımı farkettim yani şifre iken ben şifreS gibi hatırlıyormuşum. neyse gereksiz bilgi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yok mu bu sene kilyos'ta olan? Tercih aşamasında endüstri müh fln yazıcak olanlar vardı da tıpa gitti sanırım hepsi :D Ya bir de şey sorucaktım. Advanced çıkmışım ben. Bu Ocak'taki profişınsiye girip irregular olursam benim için iyi olur mu? Ders seçme konusunda falan sıkıntılar çıkar mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar