kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Holy said: olm işin gücün yok mu senin gidip aidat toplasanais degistirdimki ben. Ayrica ramses cok atarli bi delikanli cikti... Titriyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 alla alla cidden 0 mı bunun paymentı yahu? ilginç geldi şimdi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Krediye göre belirleniyor bildiğim. Kredi 0 diyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sdfdsf öle zaten o multiplier da yok hani. ama saçma geldi doğrusu. neyse gider öderim ben. danışman onaylarsa da sorun çıkmaz artık.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben böle şey görmedim alayına consent isteniyor yuh...Nese yolladım bakalım requestleri,cevap ne zaman gelicek.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hocaların adlarını ver buradan yazdığın yazıları linkleyim consent monsent vermeyin buna diyeyim hemen
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 lan tez için de consent istiyor ki bu? o_O çok saçma oldu şimdi lan yarın da işim var hem
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya bu katkı payıyla harcı okula gitmeden nasıl yatırırız? eft havale yapmayın sakın diye özellikle uyarmışlar. iş var güç var okula gidemem.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi direk garantiye gidip yatırıyorsun okula gitmene ne gerek var?
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bugün sorduğunuz kadar kayıtla ilgili soruyu 9 -yazıyla dokuz- yıllık boğaziçi üniversitesi hayatımda sormadım yahu.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu arada gerçekten tam zamanında çıkmışım. Duyduğum, birini buradan da teyit edebileceğimiz söylentiler: - Ders seçmeden önce harç falan yatırman gerekiyor. - SPA ya da GPA'e göre bölümünün ilk %10'unda olanlar harçlarının sadece yarısını ödüyor. - Aynı dersi 3 ve daha fazla defa alanlar o ders için kredi başına ekstra ücret ödüyor (ki normal kredi de değil, ECTS üzerinden sanırım). Özetle, tam zamanında mezun olmuşum.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 vallahi ben de tam zamanında okulu uzatmışım diyorum.normalde 9. dönemler %50 fazlasını öderlermiş harcın, ben tam tersi ucuz bile ödedim geçen dönemden.... tabi kendime müslüm değilim, bu saçma sistemi kınıyorum tüm diğer madur arkadşlarımla beraber...:=P
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi reg.boun. gitmiş gene sanırm. consent geldi miydi acaba.. pff
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Evet special topics lerin içinden bir dersi hoca rejectledi,gerekçesi de bu dersi bu dönem okulu bitirecekler için açtık ileride sizinde alma şansınız olacak diye özetlemiş... Hiç almak istemiyordum ama ne yapalım exergy analysis e consent gönderdim...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi ben consent istiyorum !! No Consent Requests Found !! yazıyor altında da du şöle işte consent isteyince bişi yazmıyor mu bi tarafında?
zeper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yazıyor... yazmalı. yapamamışsın, olmamış bu dasa,:=)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yolluyorum ama çok saçma be dur başka browser ile deneyelim
zeper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sen hangi browserla denedin??....chrome ile ise, yazık olmuş vaktine;) okul anons etmişti chrome da sorun var başka bir browser kullanın diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 opera idi sadece consent üstünde hata verdi firefos ile yaptım şimdi. oldu bu arada okul şifremi bi fazla hatırladığımı farkettim yani şifre iken ben şifreS gibi hatırlıyormuşum. neyse gereksiz bilgi işte.
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yok mu bu sene kilyos'ta olan? Tercih aşamasında endüstri müh fln yazıcak olanlar vardı da tıpa gitti sanırım hepsi :D Ya bir de şey sorucaktım. Advanced çıkmışım ben. Bu Ocak'taki profişınsiye girip irregular olursam benim için iyi olur mu? Ders seçme konusunda falan sıkıntılar çıkar mı acaba :D
Öne çıkan mesajlar