RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 quick add ekliyeyim bari dersleri başka türkü olmuyor.Section a 01 seçip devam ediyorum sectionun ne etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Advanced da Kilyos'da oluyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 RamsesII said: quick add ekliyeyim bari dersleri başka türkü olmuyor.Section a 01 seçip devam ediyorum sectionun ne etkisi var Boun'lu değilim ama section evrensel kavramdır; PHIL 101-01 - Ders geçirir hoca PHIL 101-02 - Ders geçirmez hoca PHIL 101-03 - Orta karar hoca gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 @ Gerge, aaa öyle mi, değişmiş demek ki. @Ramses; section bir dersin bazen 5-6 tane farklı saatlerde farklı hocalardan açılması demek.. ama sen zaten mastersın siz de bir tanedir o derst için sectiona 01 de geç, ki sanırım zaten öyle yaptın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Dersler basladimi arkadaslar? Not tutan varsa derslerde soylesin fotokopi cektiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oha quick add den de ekleyemiyorum consent lazım diyor hocadan icazet mi alıcaz yani oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hangi dersi almaya çalışyıon sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi required courses adı altında hiçbirşey yok zaten.Benim 2 zorunlu 2 seçmelim var hepsini quick add yapayım dedim hepsi için consent alman lazım diyor.Anlamadım.Tuituion fee dede 0 yazıyor.Oha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ee para yatırmadığın için 0 yazıyor :=) consent lazımdır ya master dersi onlar, atıver hemen iki dakka da bu arada registration şöyle salakçana bir gerekçeyle açıklama yapmış...; Due to an unexpected hardware problem, we can use only %40 of our capacity today. So instead of 10.000 we had to decrease our connection limit to 4.000. We are sorry for the slow performance and thank you for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gördüm gördüm onu...Tuitioı gidip öğleden sonra yatırayım bari,ohh haşırt diye girecek ama ne yapalım faydalı olsun da önemli olan o :) Derslere consent yolladım bakalım cevabını ne zaman verecekler?Ben consentlerini beklemeden yatırıcam.Bankaya gidip gişeye boun e harç ücreti yatırıcam dicem herhalde öğrenci numarasından hallederler.Orada kaç para yatırmam gerektiği çıkmayacak di mi benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nope...çıkmıyormuş, senin öğrenmen lazım siteden yazıyor zaten yukarda link vemriştim.... consenti ne zaman verecekleri de, hocalarının keyfine bakar, ister sabah ister akşam isterlese 3 gn sonraa...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Tamam abi en hesapladım ne kadar yatırmam gerektiğini,gidip şu kadar yatırmak istiyorum deyip vezneden yatıracam artık.Garanti ve akbanktan yatırıyoruz değil mi?Öğrenci numarasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ve TC ile..evet.;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sağol canım,bu consent olayı sıktı beni biraz ne gerek olduğunu anlamadım...Hele master için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 rica ederiz, kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sen master falan yapma ya. Okurken ben yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sana ne birader okumasaydın o zaman gel oku diyen mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hohohoh atarlar falan boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 olm işin gücün yok mu senin gidip aidat toplasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: Hohohoh atarlar falan boyle oğlum seni kurbağalıktan iribaşa çeviririm adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ramses kermit bayandı ya ne yaptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 automotive engineering'de ben varım , 2. ve son sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Holy said: ramses kermit bayandı ya ne yaptın :( abi ismi gökalp olan bayan mı olur bırak allahını seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Soyadı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 O zaman erkek gibi kadınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar