Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

gittim, hiç kıllanmadım oradakilerin bana kıç yalar gibi bi tavrı yoktu aynen arkadaşım tezli kimya müh. yüksek lisansına nası girdiyse o şekilde mülakat yaptılar hep aynı sorular :) Bi fark yok yani, bunun çalışanlara yönelik olduğunu falan söylediler sende hem çalışıp hem bunu yapmalısın dediler.Ayrıca öyle parayı ver diplomayı al gibi bi durum yok gayette çalıştırarak proje yaptırarak biter bu yer anladığım kadarıyla.Parasıyla diploma alınsaydı ben almanyada yıllık 12500 euroluk okula parayı vereyim bana diplomayı versinler.
Sosyal ağlarda paylaş

yine de tezsiz yüksek lisans programlarının SUNYlerin açılmasının asıl sebebi devlet üniversitelerine para kazandırmak. dolayısıyla orayı daha yumuşak tutuyorlarsa inanırım yani programlama tezsiz yüksek lisansa bilgisayar, matematik bilmeyen adamı bile alırlar yer olursa inanırım. SUNY zaten rezalet bizim fizik bölümüne alanen demişler SUNYcilere ayrı sınıf mı açsak onları çok zorlamasak falan diye fizik bölümü de "hadi leeen" çekip hoca gönderemyince zaten yavaş yavaş SUNYi kapatmaya gitmişer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...