Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sen mülakatı kaçırınca 2. mülakatı yapmaya o kadar heveliyseler bi oturup düşünmek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Belki iyi niyetli birine denk gelmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 e derse girmiyo mu adam, nabiyo, parayi verip diplamayi mi aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 gittim, hiç kıllanmadım oradakilerin bana kıç yalar gibi bi tavrı yoktu aynen arkadaşım tezli kimya müh. yüksek lisansına nası girdiyse o şekilde mülakat yaptılar hep aynı sorular :) Bi fark yok yani, bunun çalışanlara yönelik olduğunu falan söylediler sende hem çalışıp hem bunu yapmalısın dediler.Ayrıca öyle parayı ver diplomayı al gibi bi durum yok gayette çalıştırarak proje yaptırarak biter bu yer anladığım kadarıyla.Parasıyla diploma alınsaydı ben almanyada yıllık 12500 euroluk okula parayı vereyim bana diplomayı versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Almanya'da parayla babayı alırsın. Boğaziçi'den parayla boğaziçi diploması alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya tabi,elbette havdan diploma verirler diye bir şey yok.ama bu tezsiz yüksek lisans yapmak gibi bir şey,biraz daha az emekle ve katkı payıyla diploma alındığı bir gerçek,elbetteki hayırlı olsun diyorum,dilediğin yerde dilediğin şeyi yapıyorsan sorun yok;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bence de yap zaten. o paralar bize geri dönüyor sonuçta vakıf aracılığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen de okumaya doymadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dönsün abi, o da bana iş hayatında döner is gibi.Akademik kariyer mi yapıcam sanki,nefret ederim akademik kariyerden.Devlette bile en kötü tezsiz yüksek lisans bölümü 9 milyardan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 E peki bi soru daha sorayım bazen,boğaziçinde FUel and Energy technologies tezsiz program mı yoksa dokuz eylülde endüstri mühendisliği tezsiz mi(bu program toplamda 2.5 senelik bir sene bilimsel hazırlık var)? objektif yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tezsiz yüksek lisans yapacaksan niye 9 eylülde yapasın ki ? tek amaç askerlik değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yok abi askerlikle hiç alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gençler bu şimdi boğaziçinden ingilizce muafiyeti için belge istediler ielts ye girecem.Bu sınavın iki tipi var 1. si academic test 2. si general test.Hangisini almam lazım?Farkediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yine de tezsiz yüksek lisans programlarının SUNYlerin açılmasının asıl sebebi devlet üniversitelerine para kazandırmak. dolayısıyla orayı daha yumuşak tutuyorlarsa inanırım yani programlama tezsiz yüksek lisansa bilgisayar, matematik bilmeyen adamı bile alırlar yer olursa inanırım. SUNY zaten rezalet bizim fizik bölümüne alanen demişler SUNYcilere ayrı sınıf mı açsak onları çok zorlamasak falan diye fizik bölümü de "hadi leeen" çekip hoca gönderemyince zaten yavaş yavaş SUNYi kapatmaya gitmişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 toefl olmuyor mu ki? RamsesII said: gençler bu şimdi boğaziçinden ingilizce muafiyeti için belge istediler ielts ye girecem.Bu sınavın iki tipi var 1. si academic test 2. si general test.Hangisini almam lazım?Farkediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 toefl oluyo da daha kasıcı gibi,ielts ye girmek daha rahat geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270551_10150299790749853_590754852_9235456_3995236_n.jpg ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bütün yetki ve sorumluluklarıyla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 diploma dandikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 mastırı uzatmak için herangi bişi yapmak gerekiyo mu yoksa standart harç yatırma falan mı var bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Enstitüye sor, ilginç durumlar olabilir çünkü eskiden atma olayı vardı şimdi kalktı falan karışıktı durumlar en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 eğer bu mesajı 10000 kişiye forvardlamazsın boğaziçi paralı olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 selam, ben de bogazicili oldum, her ne kadar yüksek lisans da olsada... Var mı baska Engineering & Technology Management okuyan, okumuş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Engineering & Technology Management böyle bir işletme master'ı olduğunu hiç duymamıştım...neyse hoşgelmişsin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar