dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahahuahuahuahahaha ve bi küçük ekleme yapalım mr_hand bir gözlem insanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mr_Hand said: bu topikten anladığımız budur patiler: said: -bende hdtv var, -ps3 var, -xbox var, -allah kahretsin iphone bile var, -paramla rezil oluyorum aman tanrım sabancıda yurtta nete giremicem ayfonumdan. -ha, bi de "bedava" laptop veriyo olm bu okul. çok kıyak lan. canım benim. ahahah +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yaa :( Olm konu öyle başlamadı bile ben mi yönlendirdim Kaan dedi ps3, xbox diyosun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mr_Hand (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 facebook un yediğinden emin misin ya? pati yiyor olmasın? ben sabahtan akşama kadar takılınca bayağı yiyor pati bende. günlük total 100mb gidiyo rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 FAIL 1.263.951.124 (1,177 GB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Olabilir ha. O zaman pis pati! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kesin pati aga. ben de test ettim. gün boyu takılınca acayip yiyor. eski sistemde yemiyodu boyle. bu rss li falan sisteme geçince sömürmeye başladı. ne sömürüyosa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayır sırf yazı yani ne kadar yer ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @Xaenin, sizin odaya HD yayın izlemek için gelebülür müyüüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 HD yayın nerden bulucaz abi haha. Film çakarız ama ayıpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sen al, cidden 800'se, odaya sokuluyosa ve kaliteliyse ben de biriktirip alırım bi tane. Artık PES manyağı oluruz yurtta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sız oyun oynamaya mı gıdıyomuz yoksa okumaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yurtta zaman nası geçicek ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Masakari said: sız oyun oynamaya mı gıdıyomuz yoksa okumaya mı? Geçen seneki yurt görevlim demişti bunu. Siz burada eğlenip içmek için değil ders çalışmak için kalıyosunuz diye, suratına bön bön baktım 10 saniye. Anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 buyuyunce anlarsınızda ıs ısten gecmez ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Koskoca günde hem yeterince ders çalışıp hem de oyun oynayabiliriz bence. Bu kapasite var bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @Masakari: ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Yurtta zaman nası geçicek ya :D ahah yazık otoyolda olunca tabi insa tıkılıyor yurda sdfsd. bok atçam. bilkent süper. en birinci bilkent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ahahahaa, bikere Ankara'da be. Direk fail bilkent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben sizin bahar şenliğine girmek istiyorum.En azından oraya gireyim.Orada da adam test i yaparlar öss de kazanamadım birde ordan bir dayak yer evime dönerim.Tanıdık var falan sokarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 of deme oh de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sadece öğrencilere özel mi ki şenlik? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayır SU öğrencilerine beleş, dışarıdan gelenlere ücretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ginaly said: nileppezdel said: Yurtta zaman nası geçicek ya :D ahah yazık otoyolda olunca tabi insa tıkılıyor yurda sdfsd.bok atçam. bilkent süper. en birinci bilkent. Sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar