Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu odaklı oyun tavsiyesi


Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

bu aralar vakit noksanlığından (bkz. 9-6 çalışmak) can sıkıntımı geçirecek pek bir aktivite bulamıyorum. haftada kendime ayırabildiğim 7-8 saatte kendi projelerimle uğraşıyorum. fakat artık can sıkıntısı seviyesinin tavan yapmasıyla projelere ara verip bir oyuna sarmak istiyorum, fakat denediğim oyunların hepsi sığ çıkıyor ve 1-2 saatte bayıyor.

işte bu aşamada yardımınıza sığınıyorum. böyle bir başlayınca konusu beni saracak, yapacak birşey bulamadığım için değil de bende merak uyandırdığı için bir sonraki bölümü oynamaya teşvik edecek bir oyun arıyorum. genelde rpgler bu isteğime cevap verdiği için geçmişte rpglere odaklanırdım ama yine de tavsiyelere açığım. böyle güzel bir twist olsun, merak uyandırsın, bitirince de "vay be" diyeyim.

ama unutmamak lazım, sonuçta benim oyun arayışımın ardında yatan amaç vakit öldürmek değil, vakti değerlendirmek. öyle olunca da konusu olan oyunları değil (diablonun bile konusu var) konu/zaman yoğunluğu yüksek oyunları arıyorum. görüntüleri 8-bit olmadıkça pek önemli değil.

şöyle 1-2 güzel tavsiye gelirse süfer mutlu olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...