Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu aralar vakit noksanlığından (bkz. 9-6 çalışmak) can sıkıntımı geçirecek pek bir aktivite bulamıyorum. haftada kendime ayırabildiğim 7-8 saatte kendi projelerimle uğraşıyorum. fakat artık can sıkıntısı seviyesinin tavan yapmasıyla projelere ara verip bir oyuna sarmak istiyorum, fakat denediğim oyunların hepsi sığ çıkıyor ve 1-2 saatte bayıyor. işte bu aşamada yardımınıza sığınıyorum. böyle bir başlayınca konusu beni saracak, yapacak birşey bulamadığım için değil de bende merak uyandırdığı için bir sonraki bölümü oynamaya teşvik edecek bir oyun arıyorum. genelde rpgler bu isteğime cevap verdiği için geçmişte rpglere odaklanırdım ama yine de tavsiyelere açığım. böyle güzel bir twist olsun, merak uyandırsın, bitirince de "vay be" diyeyim. ama unutmamak lazım, sonuçta benim oyun arayışımın ardında yatan amaç vakit öldürmek değil, vakti değerlendirmek. öyle olunca da konusu olan oyunları değil (diablonun bile konusu var) konu/zaman yoğunluğu yüksek oyunları arıyorum. görüntüleri 8-bit olmadıkça pek önemli değil. şöyle 1-2 güzel tavsiye gelirse süfer mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Grim Fandango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oynadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Planescape Torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dedektiflik hikayelerini seviyorsan fedora spade var.. said: 8-bit olmadıkça pek önemli değil. ama 8bitlik. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Le_Negociant said: Planescape Torment aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 pt de oynadım =) dasaacım, o görüntülere gerçekten dayanamaz içim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fahrenheit eski bi oyun 10 saatte bitiyo ama film gibi cidden oyun gerçi 2-3 farklı sonu var verdigin kararlara göre o yüzden biraz daha oynanabilirligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arcanum, deus ex 1-2 (tavsiyen 1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 liesure suit larry monkey island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sanitarium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Max Payne 1 & 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ooo konulu oyun. 3D sexvilla var. patiden öğrenmiştim ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 metal gear solid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 mgs 1 ve 2'yi tekrar tekrar oyna iste. konu odaklı oyun tanımının bu kadar tam karsılıgı olan baska bir oyun bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nfs: underground 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mgs iyidir.yenisi de geliyor hele of anam of.Ps3 için gelicek dediler o ayrı ama :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeni istiyorsan mass effect, dialogları oyunu götüren ana olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fede said: nfs: underground 2 hayır. Driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arcane said: Bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mr_Hand said: ooo konulu oyun. 3D sexvilla var. patiden öğrenmiştim ehehe :D fdksjafdaa allah kahretmiye öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Vampire the Masquarade : The Bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 mulgear6 said: fahrenheit eski bi oyun 10 saatte bitiyo ama film gibi cidden oyun gerçi 2-3 farklı sonu var verdigin kararlara göre o yüzden biraz daha oynanabilirligi var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Akhlaur said: Mgs iyidir.yenisi de geliyor hele of anam of.Ps3 için gelicek dediler o ayrı ama :(. geldi bile abi. kaç ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar