Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Arkadaslar hic bir yerde bulamadim o yuzden konu aciyorum. Herkes bu sezonun dizilerinin hangi tarihte nerde cikacagini hatta gununu yazarsa, hatta bunlari ilk posta yani buraya daha sonra modlar kopyalasa veya modlar yeni bir sticky topic yapsa da ogrensek? Rica etsem yalvarsam? Bildigim tek sey bu hafta Prison Break, Californication ve Dexterin basladigi... 7sinde de entourage diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2008-2009 dakileri izlemiycen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hmm. evet dogru. Hizli yasadigim icin kendimi kaptirmisim. Olur oyle hatalar. ALO MODLAR... YARDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 28'inde heroes başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kim mezun etti bu herifi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 One Tree Hill - 1 eylül Prison Break - 1 eylül Smallville - 18 eylül Terminator Sarah Conor Chronicles - 8 eylül Chuck - 29 eylül Gossip Girl - 1 eylül Heroes - 22 eylül The Big Bang Theory - 22 eylül House Md - 16 eylül benim bildiklerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://www.myepisodes.com şöyle bi link vermişti biri zamanında. kullanıyorum ben baya güzel yani böyle ordan burdan takip etmekte zorlananlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Azmodai said: hmm. evet dogru. Hizli yasadigim icin kendimi kaptirmisim. Olur oyle hatalar. ALO MODLAR... YARDIM. Aha bahaneye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Entourage - 7 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 myepisodes güzel işte kullanın onu. 2009-10 da ayrıca iyimiş ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 benim takip ettiğim diziler içinde eylül ayı programı şöyle: myepisodes kulannın kullandırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 myepisodes kendine aşık etti beni. Yarın şunu izle, 9'unda şu dizinin şu bölümü çıkıyo falan diyo, süper. Bi de hayatımın 2,5 haftasını aralıksız dizi izleyerek geçirdiimi söylemesiyle kalbimi kırmasa tam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 galactica ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://epguides.com/grid/fall.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gerisayım listesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 e2 de breakıng bad dıye bı dızının reklamı donuyor ama tarıh vermemısler dahaa merak edıyom nasıl bısey acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lost yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lost belli değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ocak 2009 da çıkacak Lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 2 günlük dizi daha izlesem 3 ay oluyo omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hatta ve hatta listeye Lost'u eklemeyi unutmuşum.. ekleyince 3 ay 2 gün oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar