Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn'nin yeni sürümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avatarları sol tarafa almalarının sebebini; avatar, nick vs vs gibi şeylerin forumlarda genelde sol tarafta olmasına ve msn çalışanlarının da bir forum havası yaratma çabasına bağlayan bir teori kurdum. sdf
Mesaj tarihi:

@oper

ben de ööle kullanıyorum zaten. ama bak şu alıntıdaki tasarıma...
Uyuz ediyo saçma anlamsız borderlar falan.

Desqpio said:
Ben de o patch ile devam ediyorum birkaç senedir çok hoş bir olay kendisi. Ayrıca halen 8.1 sürümünü kullanıyorum, mutluyum.

Mesaj tarihi:
her halükarda gereksiz ötesi olmuş avatarların yer değiştirmesi.

ben uyuz oluyorum böyle yıllardır kullandığım şeklin alt üst olmasına*,.,*
Mesaj tarihi:
Desqpio said:
Ben de o patch ile devam ediyorum birkaç senedir çok hoş bir olay kendisi. Ayrıca halen 8.1 sürümünü kullanıyorum, mutluyum.

Korsan mp3 ha ???
Mesaj tarihi:
ama dikkat edersen o amerikan filmlerinin trt dönemi çevirisi.. (aynasızlar, tabanları yağlayalım vs.)
şimdilerde böyle çeviri yapılmıyor be üstad.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
@oper

ben de ööle kullanıyorum zaten. ama bak şu alıntıdaki tasarıma...
Uyuz ediyo saçma anlamsız borderlar falan.

Desqpio said:

haa o konuda haklısın. malca biraz :)
Mesaj tarihi:
sevmem demedim canım var 7-8 tane arkadaşım. ve aynı filmlerdeki gibi adamlar yerinde duramıyorlar vücutları acyip kıvrak 3 yaşındaki bebeleri bile benden iyi oynuyo walla :D

Theridone said:
zencileri herkes sever. Sevmeyen de saygı duyar.
Mesaj tarihi:
an itibariyle eski msne döndüm . video chat yaptık yapmaz olaydık cam durmadan takılıyo ekrana bi dosyayı drag & drop yapamıyorum fln çok işkenceydi
Mesaj tarihi:
MSN'in kendi seçeneklerindeki sekmeler alanında sekmeleri gizle diyerek kapatamıyor muyuz onları?

Yukarıdaki yolan kapatıyorum ben onları ama bende plus yüklü. Belki plusın bonusudur bu sekme kapama olayı :D

// Derken benim dediğim doğrulanmış oldu :P
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Bu Apatch efsaneymiş :)
8,5 kullanıyorum msn olarak ama, ya su sol taraftaki sekmeleri kapatamadım, hangi seçenek ki o ?

SS :

Havaya gel :o
evet kıskandım
Mesaj tarihi:
Toplu silme veya toplu olarak gruba ekleme olayı acilen eklenmeli ve bir de misal ctrl+tıklayarak aynı anda bir kaç kişi seçilerek toplantı şeklinde veya hepsine ayrı ayrı aynı mesaj atılabilmeli .. Bunları yapmadıkları için şu anda acı çekiyorum listemde ..
Mesaj tarihi:
toplu olarak gruba ekleme var yenisinde ama toplu silme varmı ona hiç bakmadım

maxigenous said:
Toplu silme veya toplu olarak gruba ekleme olayı acilen eklenmeli ve bir de misal ctrl+tıklayarak aynı anda bir kaç kişi seçilerek toplantı şeklinde veya hepsine ayrı ayrı aynı mesaj atılabilmeli .. Bunları yapmadıkları için şu anda acı çekiyorum listemde ..
  • Yeni Oluştur...