Phobos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Avatarları sol tarafa almalarının sebebini; avatar, nick vs vs gibi şeylerin forumlarda genelde sol tarafta olmasına ve msn çalışanlarının da bir forum havası yaratma çabasına bağlayan bir teori kurdum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence bir sağa bir sola alıp yenilik yaptık diye vericekler önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @oper ben de ööle kullanıyorum zaten. ama bak şu alıntıdaki tasarıma... Uyuz ediyo saçma anlamsız borderlar falan. Desqpio said: Ben de o patch ile devam ediyorum birkaç senedir çok hoş bir olay kendisi. Ayrıca halen 8.1 sürümünü kullanıyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 her halükarda gereksiz ötesi olmuş avatarların yer değiştirmesi. ben uyuz oluyorum böyle yıllardır kullandığım şeklin alt üst olmasına*,.,* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Desqpio said: Ben de o patch ile devam ediyorum birkaç senedir çok hoş bir olay kendisi. Ayrıca halen 8.1 sürümünü kullanıyorum, mutluyum. Korsan mp3 ha ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lanet olsun dostum.. aynasızlar geldi.. haydi tabanları yağlayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dasaaa zencileri çok seviyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ama dikkat edersen o amerikan filmlerinin trt dönemi çevirisi.. (aynasızlar, tabanları yağlayalım vs.) şimdilerde böyle çeviri yapılmıyor be üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 zencileri herkes sever. Sevmeyen de saygı duyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mr_Hand said: @oper ben de ööle kullanıyorum zaten. ama bak şu alıntıdaki tasarıma... Uyuz ediyo saçma anlamsız borderlar falan. Desqpio said: Ben de o patch ile devam ediyorum birkaç senedir çok hoş bir olay kendisi. Ayrıca halen 8.1 sürümünü kullanıyorum, mutluyum. haa o konuda haklısın. malca biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sevmem demedim canım var 7-8 tane arkadaşım. ve aynı filmlerdeki gibi adamlar yerinde duramıyorlar vücutları acyip kıvrak 3 yaşındaki bebeleri bile benden iyi oynuyo walla :D Theridone said: zencileri herkes sever. Sevmeyen de saygı duyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 an itibariyle eski msne döndüm . video chat yaptık yapmaz olaydık cam durmadan takılıyo ekrana bi dosyayı drag & drop yapamıyorum fln çok işkenceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu Apatch efsaneymiş :) 8,5 kullanıyorum msn olarak ama, ya su sol taraftaki sekmeleri kapatamadım, hangi seçenek ki o ? SS : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Araçlar, Seçenekler, Sekmeler, Sekmeleri gizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 MSN'in kendi seçeneklerindeki sekmeler alanında sekmeleri gizle diyerek kapatamıyor muyuz onları? Yukarıdaki yolan kapatıyorum ben onları ama bende plus yüklü. Belki plusın bonusudur bu sekme kapama olayı :D // Derken benim dediğim doğrulanmış oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu reklam olayı nedir ya? yeni ekran görüntüleri fln lol.. sanırsın cod5 çıkacak.. ayrıca kanımca hayvan gibi ram yer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 korsan yazıyor mu orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 msnden biri kurtarsın bizi allah rızası için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Baluu said: Bu Apatch efsaneymiş :) 8,5 kullanıyorum msn olarak ama, ya su sol taraftaki sekmeleri kapatamadım, hangi seçenek ki o ? SS : Havaya gel :oevet kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ya kurdum ben bunu. dosya gönderemiyorum millete. herkes gönderiyo bana ama ben gönderince karşı tarafa davet gitmiyomuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yükledim. ilk izlenimim: bundan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Toplu silme veya toplu olarak gruba ekleme olayı acilen eklenmeli ve bir de misal ctrl+tıklayarak aynı anda bir kaç kişi seçilerek toplantı şeklinde veya hepsine ayrı ayrı aynı mesaj atılabilmeli .. Bunları yapmadıkları için şu anda acı çekiyorum listemde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 güzel düşünmüşsün. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 emesene adlı program çoook daha iyi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 toplu olarak gruba ekleme var yenisinde ama toplu silme varmı ona hiç bakmadım maxigenous said: Toplu silme veya toplu olarak gruba ekleme olayı acilen eklenmeli ve bir de misal ctrl+tıklayarak aynı anda bir kaç kişi seçilerek toplantı şeklinde veya hepsine ayrı ayrı aynı mesaj atılabilmeli .. Bunları yapmadıkları için şu anda acı çekiyorum listemde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar