bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Peki ya pentagon ? kendi kendini vurdu salaklar uçakta düşmedi füzeyle vuruldu kanıtladılar güvenlik kameralarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 masonların parmağı var diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ergenekondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ergene kondurmak caiz değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sandino said: hani ikiz kule komplo teorileri dönüyordu asıl kafama takılan soru şu taaaa başlarda o hani klasik videoyu kim çekti 2 uçağıda yakalmışlardı sanırsam nasıl oluyor o çeken nasıl çarpıcağını biliyor oraya uçağın ve çok süper bi açıdan çekiyor ilk kamera tamamiyle tesadüf , bir itfaiye ekibinde belgesel tarzı bir çekim yapılıyor.. bu amcamlar hem çekim yapıoalr hemde bir acil durum noktasına gidiyorlar itfaiye araçları ile tam kulelerin önünden geçerken bakın şu uçak çok alçaktan uçuyor vs diye bakarlarken daannnn die uçak kuleye çakılıyor. ikinci kuleye çarpan uçak da çok sonra olduğu için arkadaşın dediği gibi canlı yayın kameraları kurulmuş bile oluyor .. hatta hatırlıyorum NTV den canlı yayın izlemiştim 2.uçağı ;p peh 7 yıl 17 yıl sovyetlerin dağılması... teheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Vodan said: ben de ABD'nin kendi vatandaşlarını öldürdüğüne inanıyorum saol slat uyarı için o zaman 3 kere hoorai! abd katildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Vodan said: inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 said: Aket-Atum şaka gibi ama o ekibin görevi her gün hava alanına gidip concorde kazası olursa kaydetmekti. o günde "bugünde kaza olmadı" diyerek evlerine dönerlerken arabadan çekmişlerdi o görünütüyü. Doğrudur, ben bunla biraz karıştırmışım: said: ...newly released photograph taken by a Japanese tourist clearly shows that... haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar