Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarihin en şanssız hırsızı

yav

Öne çıkan mesajlar

kendi evinde olması başka bişey, çünkü güvenli alanına girmiş oluyo, ve sana saldırabilir de, seni vurabilir de,
ama biri katil veya başkalarına fiziksel olarak zarar veren biri olmadığı sürece sadece maddi bir suç işlediği sürece ölürse hak etti diye düşünmek 'insancıllığı' nasıl tanımlarsan tanımla ona girmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben işe fiziksel zarar maddi zarar diye bakmam.

Adam hırsız. Dolandırıcı da olsa katil de olsa aynı. Adam zoraki hırsız deil. Açlıktan zorunluluktan yapmıyo yani. Tüm yüzsüzlüğü arsızlığıyla bunu meslek haline getirmiş. Adam yaşadığı topluma çevreye dünyaya zarar ziyan bi adam yani. Bu adam özünde pis bi adam olmasa zaten bu işle böyle uğraşmaz. Bu zihniyetteki bi adamın başına ne gelirse gelsin ben üzülmem açıkçası. "Kayıp" bir insan çünkü o benim gözümde. Zaten olmasa ya da ölse dünyanın daha iyi bir yer olacağı bir insan. Ayrıca o kazık gibi metal parmaklıklar zaten o ve onun gibiler hırsızlık yapmasın diye bilerek ve özenle konulmuş ve o da bunu biliyo. Yani sonuna kadar haketmiş bile bile ladesi.

Ha yolda yürüyen sıradan vatandaşın başına benzer bişi gelse tabii ki üzülürüm çok. Ama bu adama üzülmem. Sonuna kadar haketmiş zaten. Haketmese o parmaklıkları oraya dikmezlerdi insanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahahaha ilahi adalet mi desem artık ne desem :D

yazık adama 3 kuruş para için makattan ve kalınbağırsaklarından oldu.

O diil de kanada da bi hırsızlık olayı olmuştu ben ordayken o daha komik.

Yaşlı kadının tekinin evine hırsız girmek için evin çatısına çıkıyor. Kadın da tamir ettirmemiş çatıyı adam zayıf kısmına basınca içeri düşüyor bacağını kırıyor.

Daha sonra hırsız kadına tazminat davası açıyor bu çatının tamir edilmesi lazımdı kadının ihmalinden sakatlandım diye, kadının malını mülkünü mahkemede alıyo ya hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ohahahahhahha sandalyeden düşüyodum yaaaa muhteşeeem :D

Tedaviye ihtiyacin var sanki. Hani yasinla da alakali biraz da yine de psikologa falan bir gorun sen. Zira senin bu yondeki dusuncelerin kisinin hirsiz olmasindan dolayi olusmus degil, sadece kisi hirsiz oldugu icin ortaya cikmis halde. Ileriki yaslarda hirsiz-cocuk farketmeyecek bir hale gelebilir. Dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi amma ciddiye aldınız ya, Jackass izleyip de gülüyorum ben. Oradaki şeylerin çoğu da ölümcül şeyler. Adam ölmüş mü? Ölmemiş. Komik.

Kaldı ki o mesajı yazdığımda sadece resme bakmıştım öyle güldüm. Bağırsaklarının parçalanmış olması komik birşey değil. Hayır melek gibi de insanım, şiddet sevmem, bulaşmam şiddete. Sadece görüntü o anda komik geldi. Tanımadan bok atmayın insanlara ya.

Hayatında bi kavgaya girmemiş adamım yani buna bakıp da "oooh ne güzel bağırsaklar gitmiş zuahhahahaa yaşasın vahşet" mi dediğimi sanıyosunuz anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...