Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ceket zorunluluğu biraz absürt olmuş da tişört vs hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: Absolut said: Kravat belki ama tshirt yanlış bence. kesinlikle katılıyorum. benim okulda zaten kravat zorunluluğu yoktu; ama tişörtlerinde de okulun amblemi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 okulların kendi tişörtleri olabilir bence. adam olsunlar bedavaya dağıtsınlar öğrencilere. avrupada ve amerikada kılık kıyafet özgürlüğü normal olabilir ama türkiye gibi sosyal açıdan gelişmemiş ülkelerde bu serbest kıyafetin getirdikleri, ceket-kravat 2 lisinin götürdüklerinden daha fazla olacaktır. bu arada ekşideki yorumda süper bir sosyal tespit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lisede beyaz kravat takardım, kisme bişey demezdi damat gibi dolanırdım etrafta. her yatılı gibi kaybetmemek için üsrekli ceketli dolaştım, bir kere bile kendimi sistem tarafından eziliyomuş gibi hissetmedim. ceket-gömlek-kravat iyidir, gerçi ben normalde de takım elbise giymeyi severim o başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tek tip t.shirt sanırım bahsedilen üzerinde amblem filan oluyor her okulun farklı öle bir zorunluluk yoksa gayet cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben lisede ne kravat takardım ne ceket giyerdim ama arada kravat takardım fenerbahçeli kravatım vardı onu takardım evet ama ceket giydiğimi hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende hiç ceket giymedim lise hayatımda nerdeyse. Sevmediğimden değil, utancımdan. Annem ceketi seneyede girersin diye büyük beden aldı. Ben liseden mezun oldum ceket hala büyük geliyor. Çuval gibi gezdim ilk 2-3 gün içinde bir dahada elimi sürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ohh harika olmuş, neydi o kravat işkencesi gömlek işkencesi, beni ikisinden de soğuttular ceket falan off... olaya akp nin batı karşıtlığını/gericiliğini/dinciliğini karıştıranlara diyecek söz yok, oturup bir dolu kitap yazabilirsiniz bunun hakkında. fantastik komplo teorileri işte size bi de yıllardır duyduğum "fakiri var, zengini var" diyenler. bi djjfsjfshsd gidin. biri tost alıp biri öylece arkadan bakınca olmuyor sanki bu ayrım, üzülmüyor sanki o çocuk. tüm yurt çapında bekliyoruz (: yazılanlara baktım herkes cennet gibi liselerde okumuş be yaa bizim okulda kravat, ceket her şey tam ayar olmalıydı. ankara gazi anadolu belki bilen vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahmedinejad dan gormuslerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sadece istanbulda mı şimdi bu olay anlamadım orasını? kravat o kadar kastırıcı bişey değil bence son düğmeye kadar çektirtmedikten sonra. Seviyorum hatta kravatımı ben =p Öbür türlü siyah pantalon üstü beyaz gömlekle komiden farkınız olmuyor mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aslında takmasını bilen için kravat gayet şık ve şekil birşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ahmedinecad ımı örnek alıyolar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kravat ve gömlek giyemiyor, sevmiyor olmam profesyonel olamayacağım anlamına gelebilir mi peki? belki.. en azından rahmi koç benim gibilere iş vermezmiş, öyle demiş kendisi.. rahmi koç'u zıvanadan çıkartabilitem var yazsam cv'me bi boka yarar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Absolut said: Kravat belki ama tshirt yanlış bence. T-shirt neden yanlış olsun? Okullar zaten bir nevi çocuk hapishanesi. Rahat giyinebilmek belki bu etkiyi bir nebze azaltır. Ben liseyi özel okulda okudum, kravat zorunluluğu yoktu. Okul üniformasına bir t-shirt de dahildi.Kot pantolon üzerine okul t-shirtü ile çok da güzel ders işliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Rakursi said: Absolut said: Kravat belki ama tshirt yanlış bence. T-shirt neden yanlış olsun? Okullar zaten bir nevi çocuk hapishanesi. Rahat giyinebilmek belki bu etkiyi bir nebze azaltır. Ben liseyi özel okulda okudum, kravat zorunluluğu yoktu. Okul üniformasına bir t-shirt de dahildi.Kot pantolon üzerine okul t-shirtü ile çok da güzel ders işliyorduk. özel okulda olduğun için olabilir mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Okullarda şık serbest dönemi. Olmasını arzu ettiğim bu: Ama olacak olan bu: Kararı alanın asıl arzu ettiği: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben lise okurken böyle serbestlikler olsa idi liseyi dışardan bitirmeme gerek kalmıcaktı siyah ayakkabı dışında bişey bile giyemiyorduk be bırak kravatı çıkarmak yan döndümü kıyamet kopuyor beter olsun mustafa kemal lisesisndeki bütün öğretmenlere paspas seni bi kıstırsam tenhada varya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @sg-1:+10000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: Absolut said: Kravat belki ama tshirt yanlış bence. kesinlikle katılıyorum. bende katılıyorum. Ne kadar serbestlik olursa olsun eninde sonunda bku çıkacak ve üzerinde bilimum "20 positions of kama sutra" falan tarzı tshirtlerle okula gelenler olacak,orası uygun ortam olmamalı böyle tshirtler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ehuhehe komedi toptan kaldırsınlar daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 toptan kaldırılsa daha kötü şeyler olur zaten ülkemizde "ortam" yapmaya çalışan gencimiz çok biri lacost giyicek diğeri çarşamba pazarından sonra öbürü bunu gurur meselesi yapıcak bazıları daha iyi giyinebilmek için hırsızlık yapıcak kızlarımız zaten sırf birbirlerini çekiştiriyo bak bu levisdan giymiş yok bu gaptan giyinmiş ıııy bu türk markası falan derken liseler olcak sana yalan rüzgarı hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Afush said: BiTcH_oFBaT said: Absolut said: Kravat belki ama tshirt yanlış bence. kesinlikle katılıyorum. bende katılıyorum. Ne kadar serbestlik olursa olsun eninde sonunda bku çıkacak ve üzerinde bilimum "20 positions of kama sutra" falan tarzı tshirtlerle okula gelenler olacak,orası uygun ortam olmamalı böyle tshirtler için. yok o tshirtler gömleğin altına giyiliyo bi problem yok o açıdan adfhdfah edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 okul armalı lakost kumaşlı tişörtler de gayet normal karşılanabilir bence bizim öyle, gömlek+kravat veya okul armalı tişört. İzmir'de bir çok lisede böyle hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bırakın herkes özgür olsun .sanki şu an kurallara çok uyuluyor.en basitinden gidin istanbulda bi anadolu lisesine çıkıp bakın.bence öğrenciler giyinip kuşanmayı da bir yere kadar devam ettirir.bir kısmı zaten kurallar varken de devam ettirebiliyor .bi geçiniz bence o olayı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar