balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 son sınıfım , stajlarımı yaptım. defterimi imzalattım , notumu falan aldım staj yaptığım yerlerden . 5 eylülde defterin son bulunma tarihi bölümümde,ayın 2sinde yolladım defteri .bugün kontrol amaçlı telefon açtım hocama , "ödemeli yollamışsın biz böyle almıyoruz" dedi . defteri abime yollatmıştım,ona bağırıp çağırdım şuursuzca .e okul uzıcak o konuda gayet katı kuralları var okulumun .abim ben parasını verdim dedi .tekrar kargoya aradım , sonra olay açığa çıktı. kargoyu elden teslim eden eleman hocadan para istemiş , hoca da böyle bir şey başına gelmediği ve adamın tipini de hiç beğenmediği , bir dalaverelik sezdiği için" biz böyle almıyoruz genelde" yanıtını verip kargoya geri yollamış . bir 3 kağıtçının yüzünden hayatım kararıyordu az daha. özür dilediler,bugün kargoyu geri yollayacaklar tekrar hocaya , hocamı bilgilendirdim ben de. olan bana oldu,sinir yaptım ,delirdim,abime bağırdım ramazan ramazan . sonuç olarak da , SÜRAT KARGOYA KAFAM GİRSİN . ps : tellos görüyorsun bak daha dün konuştuk ertesine olay geldi başıma (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 buda böyle bir anısıdır balonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Muhteşem kargo seçimini sen yaptın olaylar balonun başına geldi SEN KİMSİN CHOCUQUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sanatlı anlatım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sevk-i kargo sanatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 elden vercen böyle hayati şeyleri farklı şehirde değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İsimde hayır yok birkere Sürat kargo. Böyle alacalı isimlerden kaçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 reşadiye nakliyat'tan şaşmıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 adam gibi kargo şirketleri ile dişediş gözegöz konuşarak kargo yollatma sebebidir işte. yurtiçi'ne gidersin ve kargoyu verirken bariz bi odun, dallama, öküz karakteri çizersin. bi sorun olursa da çizersin gibi bi izlenim yaratırsın. adam gibi gider o kargo. bi kere mülayim gibi gittim express kargo verdim acele diye kağıtlar. 3gün sonra aldılar! bu ülkede düzeyli göz dağı işe yarıyor.. halk koyun olunca biraz havlamak gerekli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kargoyla balon gönderdin sandım.. kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sparkcaster said: elden vercen böyle hayati şeyleri farklı şehirde değilsen arkadaşlara da yüz göz olmim , bir kere de böyle olsun son senem zaten deyiverdim .hayat kayıyordu . Cthulhu said: kargoyla balon gönderdin sandım.. arkadaşım üst satırları oku açıkladık .sevk-i kargo sanatı o @dasaaa: hayatımda hiç bir kargo şirketine böyle küfür etmedim , gününde hocaya teslim ettiler.dediğin çok doğru ve çok yazık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 geçmiş olsun; hazır konusu acılmıs bende bişi merak ediorum bişi soruyım sımdı bende stajdayı suan staj defterine ne yazmam gerekiyo gerçeklerimi [bugun paticik.com da dolastım msn de takıldım facebookta çete savaşları içingelen invite ları geri çevirdim] yoksa yazmam gerekenlerimi yazmalıyım? eğer cevap yazmam gerekenlerse bi bilgisayar mühendisi stajda ne yapmalı yanı ne yazması gerek deftere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Her zaman Yurtiçi derim bu konuda. İstanbuldaki Eskişehirdeki hatta Kuşadasındaki şubelerinin hepsinde işim oldu bi tane dallama insan çıkmadı karşıma. Tam tersine hepsi süper insanlardı. Ayrıca ellerinden geldiğince desileri küçük yazarlar ufak şeyleri dosya diye yollarlar. Ama Aras için aynısını söyleyemem. Sürat vb. bunlara ise hiç bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yurtiçi çok iyi MNG de çok iyi farketmiyorlar. Mersin de okurken evden sürekli yiyecek gönderiyorlardı 24saat içinde geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 önemli evrak gönderiyorsan paraya kıyıp ups ya da fedex gibi yerlerden göndermek lazım. sürat kargo nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iyi kaybolmamış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sürat kargo ne yahu? ilk defa duyuyorum yurtici falan kullansaydin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sürata ne zaman mal veririlir bee bi tane saç telimi vermem götürün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Scheriff said: iyi kaybolmamış valla yani ben yanarsaydım onlar da yanardı , en azından bir ibnelik yapardım onu biliyorum .sanırım bölüme ulaştı , hocayı da tekrar arıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sürat kargo epic fail, ihlas kargo vardı epic fail şahıydı aras kargo müşteri memnuniyeti ve müşteriye muameleden fail (en azından buradaki şubesi için) yurtiçi kargoda 400 YTLlik LCD monitörüm parçalanmış şekilde geldi elimde faturayla 3-4 ay gezdim sonra lanet olsun dedim bıraktım, o olaydan sonra ne yollarsam "bak garantisiz yolluyoruz haberiniz olsun" diyo, o yüzden yurtiçi kargo da benim gözümde epic fail MNGnin bana yamuğunu görmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sürat kargo yeşil sermaye bu arada ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi nurcular dersanecilikten başka bir iş beceremiyorlar edit: ayrıca merak içindeyim hocanın telefonu yok elimde , bölümde şu saatte kapalı.adam şimdi yolluyorum elemanı dedi.hocaya da haber verdim .inşallah gitmiştir defteri yani hocanın eline asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yurtici nası garantisiz yolluyor ya. benim bildğim yollıyacakları şey kendi önerdikleri kutu veya poşet her ne haltsa dışında bi seçim yapılırsa sigorta dışına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sürat Kargo ne ki? Hızlı Havayolu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar