di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, Mersin'e gittiğimde topluca gidip içmiştik bi yerde. Şirince ion şarapları diye geçiyordu fakat bulamadım burda hiç bi yerde. Nerden alınır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sangria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tamam da nerden aliyoruz ? Ya da sangria yer ismi mi ? Oyleyse onun da yerini bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sangria caddebostan barlar sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İspanyada vardı Sangria. Meyveli şarabın ismi o. Markette litresi 1 euroydu. Ebayda falan vardır belki ordan sipariş et ama kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Evet kasar o. Caddebostan barlar sokagi yakin bana. Oraya gidebilirim. Yine de varsa baska fikirler alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Barlar sokağındaki barı bilmiyorum ben abi :) O barın sadece adı Sangria olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Migrosta veya Realde olması lazım. Bira şişesi gibi beyaz cam bir şişede satıyorlar. Üstünde de elma resmi felan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 denemek lazım http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.premiumblend.com/pages/products/sangria/TrioSangria.jpg&imgrefurl=http://www.hepbiri.com/lofiversion/index.php/t34260.html&h=305&w=315&sz=17&hl=tr&start=9&usg=__XVCfH-31tvIvTCGA1OP2QID7vX4=&tbnid=g8jCFw4Oh6_JfM:&tbnh=113&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3DSangria%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26sa%3DN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Vincent markasıyla satılan Şirince şarapları da vardı. (dı diyorum, hani belki markanın ismi değişmiştir?) Oradaki dükkan sahipleri, istenirse kargo ile de gönderim yapabileceklerini söylemişlerdi. Kargo ücretini de üstleniri demişti hatta benim konuştuğum.. Fiyatına gelince, Ankara'da aynı şarap Şirince'deki fiyatının 2 katına satılıyordu. (Şirince: 7m - Ankara 14m ama eski fiyatlar bunlar) Toplu alımlarda oralardan getirtmek çok daha ucuza geliyor hani.. İnternetten araştırıp bulabilme ihtimalin büyük. Bir de Ankara'da Ostime giderken yol üzerindeki Erciyes Sanayi Sitesi'nin içinde Ankara distribütörü mü ne öyle bişey var. Koca dükkanın içi ağzına kadar Vincent doluydu. Oradan da temin edilebilir belki? (Tabi bu Ankara'da ikamet edenler için geçerli..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 valla izmirde random tekel bayilerde satılıyor bunlar. kavunlusu efsane. baya baya her meyvenin var hatta kivi bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yanlız sangirea içiçeceksenz şişeden içmeyin yerine sürahiye koyup içine buz ve meyva atın öle çok az bekletip için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zaten oyle yapılıyo aliyosun sarabi, meyve kokteyline koyulacak ne varsa, katisini, kesip bi kapa koyuyosun. Sonra sarabi icine bosaltip bi iki hafta bekliyosun. daha sonra afiyetle iciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bi iki hafta beklemek iyi olmuş ama. turşu mu yapıosun, ne bi iki haftası. çat çat koyuosun meyveleri sagria ya, içiosunuz sürahiden. (güncelleme: sürahiden içmeyin, bardağa koyun) hatta buraya on numara sangria tarifi yazayım, millet aramasın, yapsın evinde kendi sangriasını, havası olsun ortamda: bi litre capy elma alıosun (şimdi, sangria portakal suyuyla olur diyenler de var, tartıştık baya, bence elma suyuyla on numara oluo, portakal la acı oluo, ikisi ile ayrı ayrı denersiniz) 70cc lik bi şarap alıosun. bunları bi sürahiye döküosun. sonra 3 çorba kaşığı şeker ile bi sürü buz atıosun. ve 10cc voktayı gömüosun içine. hoop karıştırıosun. biraz limon kabuğu, elma ve portakal parçaları biraz da. bence meyvede gene elma ağırlıklı takılın, portakal asidi tadını bozuo abartınca. alın size kral sangria tuto su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oha bunu denemeliyim. Öyle özel bi şarap olduğunu bilsem çoktan giderdim oraya ya, hatta akşam toplaşıp gitsek ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kargo ile 6lı veya 12li paketler halinde alabiliyorsun. Örneğin 6lı aldıysan 6sı da birbirinden farklı olabiliyor. Bu yaz şişesi 10 YTL idi ve bu şaraplardan sonra artık ben normal şarap içmiyorum. İletişim için iletişim bilgileri Mehmet Gürışık Cep 0505 870 46 95 Hesap No'ları Akbank Selçuk Şb. 1084 Şb. Kodu 542 Halkbankası Selçuk Şubesi 3Y100114 Şb. Kodu 715 edit/dasaaa:hesap adresi ve numaraları spoiler'a aldım. açıktan verilmesi de bence sıkıntı aslında ama tercih sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 alla alla ben baya merak etti bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Senle içelim bunu Talat. Şarapçı olarak bilmememiz ayıp zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aynen abi güzel bişeye benziyo,istiyorummD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İzmirin Şirince köyünde yapılıyo bildiğim kadarıyla. Buca'da outlet shop gibin bişileri var. Büyük marketlerde bulunabiliyo. Ama acaip tatlı şarap şurup arası bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aaa annemler falan hep gider Şirince'ye ya oranın yerlisi sayılırlar o arkadaşları falan. Bi ara gidip içeyim o zaman yeride :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 böğürtlen şarap güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şimdi onu dicektim, böğürtlenli şarap mükemmeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Şirince'ye gittiğimizde almıştık biz kavunlusu güzeldi baya hatta şirincede mahzenlerde hepsinden biraz biraz deneyip hafiften kafayı bulma ihtimaliniz de var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ramazan bi bitsin bende alirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar