Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"O Yurtta Fuhuş Var, Bizimkine Gel"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Horizon said:
Bu tiplerin amacı belli de , fuhuş olan birçok yurdun olduğunu herkes biliyor. Ben birçok arkadaşımdan bilirim arkadaşı ile yurtta neler yaptığını vs.

Şu var tabi yurt kendisi adam gibi önlem almaz ise olur böyle şeyler. Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır :)

Abi yurtta çocuklar sevişince fuhuş mu oluyor? İster sevişirler, ister sevişmezler; bize ne? Doğal bir şey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Bu tiplerin amacı belli de , fuhuş olan birçok yurdun olduğunu herkes biliyor. Ben birçok arkadaşımdan bilirim arkadaşı ile yurtta neler yaptığını vs.

Şu var tabi yurt kendisi adam gibi önlem almaz ise olur böyle şeyler. Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır :)

Horizon said:
Hayır gedçiğim bazı arkadaşlar anladı ama sen anlayamadın. O amaçla alınmasından bahsediyorum.

Her yurtta türkiyede fuhuş vardır diyorsun yani, ayıp , burayı okuyan insanların kardeşleri ablaları kalıyor o yurtlarda.

Fuhuş dediğin şey paralı yapılır , iki arkadaşın bir tanıdıkları erkeği yurtlarına almalarının adı fuhuş değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Her demedim birçok dedim saptırma lütfen. Evet ben birçok arkadaşımdan gerçek olarak biliyorum bu olayı. Burdada birçok insanın duyduğundan bildiğinden de eminim.

Sanki hiç olmayan birşeymiş de ben ortaya çok radikal bir söylem atmışım gibi yapmaya gerek yok. Neyse o.
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah 4 sene kredi ve yurtlar kurumunun izmir atatürk incilir altı yurdunda kaldım 6 blok erkek 4 blok kızdı öyle bir şey olmadı.horizon iftira atarken önce bir düşün istersen.bir gün seninde bir tanıdığın o iftira attığın yerlerde kalır.işiniz gücünüz bacak aranızda.sanki cok namuslusunuza her yurtta fuhuş varmış.bir git çay koy gel.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Her demedim birçok dedim saptırma lütfen. Evet ben birçok arkadaşımdan gerçek olarak biliyorum bu olayı. Burdada birçok insanın duyduğundan bildiğinden de eminim.

Sanki hiç olmayan birşeymiş de ben ortaya çok radikal bir söylem atmışım gibi yapmaya gerek yok. Neyse o.

Alla alla orda her yazmıyor yani , bold yapmadık.

Çevir kazı yanmasın diyorsun şimdide bir çok diyorsun ki bu bile dayanaksız asılsız bir itham.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Her demedim birçok dedim saptırma lütfen.

Horizon said:

OOooof of.. Allahtan güncelle seçeneği bir süre sonra kalkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bırakın insanları sevişsinler, ne oluyorsa (tecavüz, taciz, falan filan; kız kardeşim sokakda rahat yürüyemiyor bazı semtlerde) bu tüm hayatın bacak arasında sanılmasından, bekaret diye saçma birşeyin kadının en değerli şeyi olduğunun söylenmesinden oluyor.

Sevişme ile namusun bir ilgisi yok ki...
Sosyal ağlarda paylaş

"Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır."

Bu laf her yurtta o iş olur değil erkek alınırdır. Her alınan erkekle birşey yapılır denmedi orda. Evet tekrar ediyorum aşağı yukarı her kız yurdunda bazı kızlar erkek arkadaşlarını yurda sokmak isterler.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
"Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır."

Bu laf her yurtta o iş olur değil erkek alınırdır. Her alınan erkekle birşey yapılır denmedi orda. Evet tekrar ediyorum aşağı yukarı her kız yurdunda bazı kızlar erkek arkadaşlarını yurda sokmak isterler.

horizon said:

Hayır gedçiğim bazı arkadaşlar anladı ama sen anlayamadın. O amaçla alınmasından bahsediyorum.

ne diyim daha, pardon demesini öğren, işte bundan sana sabit fikirlisin diyorum, kendi yaptığın basit hataları bile göremiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:
Valeron said:
BonePART said:
abi tamamda
ben anadoludan gelsem
bana deseler ki o yurtta fuhus war
kosarak giderim lan
elim kiz eline deymemis
fuhus war
allah be allaaaahh diye kosarim
sohbet odanizada sark odanizada siz oturun diye

sadece anadolu olarak düşünmeyelim,sevişmek bir sanattır,sanat seven herkes tercihi bu noktada yapar lütfen ..

Arkadaşlar lütfen ama.Okumayamı gidiyorsunuz yoksa fuhuş yapmayamı...O kadar zor şartlar falan ki .. mıha.. puhauahahha koştur fuhuşlu yurda.Koş koş yeni kız gelmiş :)

fuhuş

1. İçinde bulunulan toplumun kurallarına uymayan cinsel ilişkide bulunma; bir veya birkaç kişiyle para karsiliginda iliskiye girmek

icinde bulundugumuz toplum ne yazik ki iki gencin sevismesinide uygun bulmadigindan fuhus dyor
fuhus war o yurtlarda dedikleri bu hatta oglanla kzin konusmasi yanyanaya yurumesi

ole fuhusa kosarim tabe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...