Masteis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bugün en yakın dostlarımdan birinin motorla kaza yaptığını öğrendim. Çarptığı kişi ölmüş ve şuan arkadaşım urlada yatıyor ve mahkemesini bekliyor. Bilemiyorum bi anda böyle bi haber gelince bok gibi hissettim. Halada öyle hissediyorum. 7 Yıllık dostum ki nerdeyse 1 yıldır görüşemiyorduk. 2 gün sonrası için buluşacaktık bi hasret giderecektik. Olmadı. Durum böyle oldu. Bok gibide oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Adam için ayrı üzülüyorum, arkadaşım için ayrı üzülüyorum. Böyle birşey olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 geçmiş olsun.hatalı kim olursa olsun malesef olmuş olan.arkadaşın için sevin bence, bu tarz olaylarda sürücünün de öldüğünü sıkça okuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ölen kişinin ailesine Allah sabır versin üzgünüm ama arkadaşınada Allah sabır versin inş az bi süre hapiste kalır (adam öldürmek en suçsuz durumdayken 3 aydan başlıyo) üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Üzüldüm çok arkadaşın için. Sonuç ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ölenin Allah yakınlarına sabır versin zor. Arkadaşında eminim ki böyle bir olayın sonucunda kendini suçluyordur kolay değil yaşadığı olay ona da sabır versin yaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Olayın sonucu ne oldu acaba? arkadaşına üzüldüm baya yukarda dedikleri gibi insan ölümüyle sonuçlanan kazalardan suçsuz sayılması nerdeyse imkansız, tabi bunun üstüne yaşadığı çevrede yaratacağı etki ve kendi üstündeki etki var.. ölenin ailesine allah sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ceza olmasa da ömür boyu vicdan azabı bitirir insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 off çok kötü. allah kimsenin başına vermesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 büyük geçmiş olsun sonucunu yaz mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xaenin said: Ceza olmasa da ömür boyu vicdan azabı bitirir insanı. Aynısını söylemek zorundayım,acı da olsa gerçek.Elden bişey gelirmi bi fikrim de yok.Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çok zor bir durum arkadasın için allah yardımcısı olsun... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 1 yıl yatar en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 olay nasıl olmuş hemen yatar dememek lzm belki hatasızdı motorlu arkdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar