khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Havalarda serinlemişken başlasak mı diyorum? Birkaç kişi yokladı yapalım diye de bakalım kaç kişi toplayabilicez.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tarih/saat uygun olursa gelmek isterim.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ayak bilegim tam iyileşmiş olursa direk kaleci diye yazdırayım oraya kendimi mevki de vereyim ama mac saatine kadar belli olmaz durumum yani :D
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kitana said: dayı gol atamayızkiyok baba dun cıktım maca foslamısız ya sakatlıklar tam iyileşmemis bakalım artık bi mac tarihi belli olsun ona gore bisiler ayarlıcaz igne dizlik falan
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adamınbiri said: acımam gelirim. sen önce paintball a gel agalatör
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yiğit eylülün ortalarına doğru ayarlamayı düşünüyoduk fizbanla zaten, bu da onun başlığı olsun madem=) ben klasik önceki maçlardaki isimleri toparlayıp ona göre ayarlamaya başlicaktım özelden konuşur hallederiz senle
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben gelirim ya ramazan da aksam 10 dan sonra onun dısında ne zaman olursa ..
khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cavanagh said: yiğit eylülün ortalarına doğru ayarlamayı düşünüyoduk fizbanla zaten, bu da onun başlığı olsun madem=) ben klasik önceki maçlardaki isimleri toparlayıp ona göre ayarlamaya başlicaktım özelden konuşur hallederiz senle kanka istekli gençlerinde isimlerini alalım da elbet eksik olur onlardan alırız
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tarih uyarsa gelirim kaleci olarak. Amma velakin nasıl oynadığınız bilmediğim için kaleciliğim hakkında yorum yapamıcam size karşı :p
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en erken 3 hafta sonra olursa gelirim solak olarak tercih sebebi olurum
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yer istanbulsa, adam lazımsa ve tarih uygunsa gelirim.
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oho tamam cıktı işte oynıcak adam =) yarın yapalım hemen :p
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İftardan sonra olursa bu sefer bende gelmek isterim.
-EKMEK- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gelirim. Sert futbol yanlısıyım. Cüssem müsait.
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 khala-fizban-holy-kender-cavanagh-bomb-bathory-wishmaster-eshreff-babacum-griz-dela-sly-tharkas-jankis-arcane öncelikli kişiler bunlar.herkese sorup onay aldıktan sonra eksikleri belirler ona göre dısardan adam alırız
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 -ben ve wish geliyoruz -pyro bişiler yazmış ama editlemiş, eğer istanbula ziyarete geldiyse ona direk yer açalım -sixoms önceden gelmişti maça listeye onu da ekleyelim
Öne çıkan mesajlar