khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Havalarda serinlemişken başlasak mı diyorum? Birkaç kişi yokladı yapalım diye de bakalım kaç kişi toplayabilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tarih/saat uygun olursa gelmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 istanbul di mi. püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ramazan'dan sonra olsa uyardı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ayak bilegim tam iyileşmiş olursa direk kaleci diye yazdırayım oraya kendimi mevki de vereyim ama mac saatine kadar belli olmaz durumum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dayı gol atamayızki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 acımam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kitana said: dayı gol atamayızkiyok baba dun cıktım maca foslamısız ya sakatlıklar tam iyileşmemis bakalım artık bi mac tarihi belli olsun ona gore bisiler ayarlıcaz igne dizlik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adamınbiri said: acımam gelirim. sen önce paintball a gel agalatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 top diye oynarım sizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yiğit eylülün ortalarına doğru ayarlamayı düşünüyoduk fizbanla zaten, bu da onun başlığı olsun madem=) ben klasik önceki maçlardaki isimleri toparlayıp ona göre ayarlamaya başlicaktım özelden konuşur hallederiz senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben gelirim ya ramazan da aksam 10 dan sonra onun dısında ne zaman olursa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cavanagh said: yiğit eylülün ortalarına doğru ayarlamayı düşünüyoduk fizbanla zaten, bu da onun başlığı olsun madem=) ben klasik önceki maçlardaki isimleri toparlayıp ona göre ayarlamaya başlicaktım özelden konuşur hallederiz senle kanka istekli gençlerinde isimlerini alalım da elbet eksik olur onlardan alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yırtıcı forvet burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tarih uyarsa gelirim kaleci olarak. Amma velakin nasıl oynadığınız bilmediğim için kaleciliğim hakkında yorum yapamıcam size karşı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en erken 3 hafta sonra olursa gelirim solak olarak tercih sebebi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yer istanbulsa, adam lazımsa ve tarih uygunsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oho tamam cıktı işte oynıcak adam =) yarın yapalım hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İftardan sonra olursa bu sefer bende gelmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tarih uyarsa gelmek isterim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gelirim. Sert futbol yanlısıyım. Cüssem müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tarih saat uyarsa bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 khala-fizban-holy-kender-cavanagh-bomb-bathory-wishmaster-eshreff-babacum-griz-dela-sly-tharkas-jankis-arcane öncelikli kişiler bunlar.herkese sorup onay aldıktan sonra eksikleri belirler ona göre dısardan adam alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 -ben ve wish geliyoruz -pyro bişiler yazmış ama editlemiş, eğer istanbula ziyarete geldiyse ona direk yer açalım -sixoms önceden gelmişti maça listeye onu da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar