Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yeni oyun arıyorum.Age of Shadows oynadım sevdim Age of Mythology sevdim Red Alert falan sevdim yine Rome Total War oynuyorum hala ama artık başka oyunlara da bakınmak istiyorum.Var mı bu saydıklarım tarz oyunlar?Yenilerden falan olabilir eskilerden çok sağlamlar olabilir.Baldurs gate i duydum çok iyi dediler tarzı nasıldır benzermi bu saydıklarıma oynasam mı falan?Açıkçası Saydığım tarzlarda çok beğendiğiniz oyunların hepsine açığım çok sıkıldım.Diablo da oynadım onu da çok sevdim.Warcraft falan da oynadım.Beni uzun süre götürebilen oyunlardan bahsediyorum tabi ki :p.Bir de az bi rainbow six yada splinter cell falan gibi oyunlar oynama hevesim var nasıl başlayayım neyle devam edeyim?Çok ihtiyacım var tavsiyelere valla.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hearts of iron 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilgisayar sistemini yaz.o dediğin oyunlardan bu yana çok şey değişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2.4 çift çekirdekli işlemci 9600 ekran kartı nvidia 3gb ddr2 ram.Bütün bu özelliklere bir de lap top diyerek dıkşına yapıyorum.Yazmam gereken başka birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 empire earth müydü neydi bi oyunun 3üncüsü çıkmıştı, oynamadım ama güzel diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ingilizcen iyiyse ve RPG'lerden hoşlanıyorsan baldur's gate ya da ice wind dale bakınabilirsin. ama bahsettiğin oyunların çoğu ile alakası yok. (diablo ile biraz var gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yeni oyun? baldur's gate? bir an kendimi 10 sene öncesine geri dönmüş gibi hissettim... age of mythology, rome total war, red alert diyorsun, strateji oyunları söylüyorsun, baldur's gate alakasız kaçıyor çünkü kendisi rpg olur. strateji istiyorsan yenilerden c&c 3, age of empires 3, medieval 2 total war felan var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Akhlaur said: Yenilerden falan olabilir eskilerden çok sağlamlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 paradox oyunları yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Akhlaur said: Baldurs gate i duydum çok iyi dediler tarzı nasıldır benzermi bu saydıklarıma oynasam mı falan? benzemez ama bg efsanedir sinan. oynamalısın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Teşekkürler arkadaşlar daha daha yok mu tavsiyeler?Heroes of might and magic i bekledim biri desin de bende sorayım diye :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 HoMM i tavsiye etmem çünkü 2-3 yılını çürütme gibi yan etkileri var.. Diablo sevdiysen Titan Questi de dene.. Strateji olarak Dawn of War öneririm son yıllarda çıkıp mutlak oynanması gereken mevkisinde.. tabii bunların hiçbiri yeni değil sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 HoMM 5 iyiydi, zavkliydi campaigni filan da.ama homm deyince armageddon's blade yönetir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Company of Heroes.Saydıkların arasına giren ve en iyi oyunlardan birisi,strateji olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Archangel_ said: HoMM 5 iyiydi, zavkliydi campaigni filan da.ama homm deyince armageddon's blade yönetir bence. Aynen ya eskiden kafede 2v2 xl harita + yeraltı açık 4.seviye bazen 5. seviye bilgisayara karşı oynuyoduk ve feci zevkliydi. Gerçi 2v2 arkadaşlarla kapışmak var ya.1v1 bi yerden sonra bayıyo ama random map varsa süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 0ne said: Company of Heroes.Saydıkların arasına giren ve en iyi oyunlardan birisi,strateji olarak. Company of Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar