sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Horizon said: Ben onu haber diye yazdım , senin nasıl algıladığın beni alakadar etmiyor. Kavga arıyorsan başka kapıya. Eklemeden de geçemeyeceğim. Ben senin gibi ironi yapıyorum maskesi altında kimseye hakaret ve küfürde etmiyorum. Sen önce dürüst ol kendince sonra bana sen bunu şu niyetle yazdın diye laf at. Kavga falan aradığım yok, o haberin yeri burası değil, linkteki başlıktır, yaz oraya, haberi tartışalım. Oraya değil de buraya koyarsan niyet aramak zorunda kalmam, niyet gelir beni bulur. İroniyle hakaret mevzusunun burayla ne alakası var anlamadım, illa ki ad hominem yapacaksan özelden gel.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zlaneth said: Rock said: Japonlardaki onur anlayışı bizim siyasetçileriizde olsa sizinde ismini söyleyemeden sevdikleriniz de dahil tüm siyasetçilerimiz kevgire döner mecliste adam kalamzdı. Kim onlar merak ettim, ismini söyleyemeden sevdiklerimiz? Bilmem. Daha önce pek çok kez sormama rağmen hiç bir cevap veremediniz. AKPnin yerine kimin gelmesini isediğiniz cidden benim için de bir merak konusu.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sg-1 Olur beyfendi , sen art niyet aramayasın diye neyi nereye yazcağıma da sen karar ver. Sen kendin art niyetli isen ben neyapabilirim ? Herkesi kendin gibi görme. Başlıklara alakasız imalı mesajlar atan ben değilim. Kendi yaptığını başkasına atma. not : şu forumda iki dakka sataşmadan otur bi dinlen. Bir haber mesajı yazdım , üzerine burda saçma sapan tartışma çıkarma.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Horizon benim actigim kinayeli `ilginc facebook gruplari` basligindan ilk mesaj abuk islami gruplar olmasina ragmen `bizde traklayiliz be ya` grubunu araya sikistirmisti. olur boyle seyler konuya donersek: Ispanyadaydi sanirim, bir kopru cokmustu 3 kisi olmustu ve ulastirma bakani istifa etmisti. Bizimkiler zenginligi onursuzluga tercih ediyor sanirim
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 horican bende sıkıştırayım senin yaptığın gibi. şaban dişli partideki görevinden istifa etti. milletvekilliğinden değil. sıkıyorsa milletvekilliğinden istifa etsin. ama kendileri -de halini kullandığından milletvekilliğinin istifade etmiş oluyor.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 O haberin bu başlıkla alakası kayseri-galatasaray maç topiğine asaşspor hentbol maçını yazmak kadardır. İkisi de spor, ama alaka yok. Hem topiğe alakasız/art niyetli mesaj at, hem de üstüne gidilince "kavgacısın sen bıdı bıdı" diye ağla. Sigarasızlık vurdu galiba. Neyse, uzatmayalım, topiği öldürmeyelim. Dişli'ye de öbür topikte devam edelim istersen.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dünya üzerinde yöneticileri "adam olan" ülkelerde var tabi.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sg-1 said: O haberin bu başlıkla alakası kayseri-galatasaray maç topiğine asaşspor hentbol maçını yazmak kadardır. İkisi de spor, ama alaka yok. Hem topiğe alakasız/art niyetli mesaj at, hem de üstüne gidilince "kavgacısın sen bıdı bıdı" diye ağla. Sigarasızlık vurdu galiba. Neyse, uzatmayalım, topiği öldürmeyelim. Dişli'ye de öbür topikte devam edelim istersen. Alaksız ve art niyetli mesaj konusunda beni benden aldın. Gereksizlik konusunda kendini aşıyorsun.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ahaha o diil de bi ilhan irem vardı nooldu?
Öne çıkan mesajlar