hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 wtb primal manayla ingilizcemi ögrenilir hani bunun grameri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yabancı bi guilde girince iyi ingilizce gerekio... hede bide sesli iletişim varsa abooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 3 yıl yabancı guildde oynadım :). Ventrilodan raid yönettim gerektiğinde :). Ve adamlarla normal bi şekildede konuşarak sohbet ediyoduk sence yeterli pratik olurmu WTB PRİMAL MANA' dan başka :) yunanistandaki arkadaşım 2 yıl önce beraber oynuyoduk çocuk hala çarıyo gel buraya tatile diye sosyal işler bunlar :) Ayrıca WTB yapmam kasarım ! :D Edit: Kasardım artık geçti satılık acc var elimde bu arada 150 ytl 2 x 70 ehehuehu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 O oyunu gerçeğe dönüştürüp pvp yapmak isteyen aşırı milliyetçi bi Yunan çocuğu aslında gitme öldürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 WTB PRİMAL MANA trade channel da sölenir... orda bi inglizceye ihtiyacın yoktur... al gülüm ve gülüm hesabı... ama onun dışında gayet iyi pratik yapıo... walla bak... heleki rpg ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Aslında bir nebze doğru. Bende ilk başlarda oyunlarla öğrenmiştim. Elimde sözlük questleri/seneryoları anlıyacam diye uğraşırdım. Fakat gramerden çok kelime dağarcığın gelişiyor. Zaten geriside derste öğrendiğin cümle yapılarında bitiyor. Ondan sonrası ise sana bakıyor, bol bol ingilizce konuşacaksın. 4 yıl zorunlu ingilizce konuştuğumu hatırlıyorum. Ama şöyle birşeyde var ki pratik yapmayı kestiğin anda yavaş yavaş unutmaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok be nippel sanmamda yunanistana bi çocuk içinde gitmem yaw :) kız olsa zaten gitmiştim 15 kere :). Bide evet pratik i bırakınca yavaştan unutuyosun ondan ben herkeze çeviri falan yapıyorum luzumlu luzumsuz :) biraz aktif tutmaya çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İlla bişey katması gerekmiyor. En azından bazı şeylerden izole etti. 4 yılımı asosyal geçirip oyun oynamasaydım. 4 yılımı sosyallik adı altında yan komşumun bile torbacı olmasını göze alırsak esrar içerek geçirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yarın sınavdan kalacaksam tek sorumlusu wow dur. Daha doğrusu SWE ler ve pyro dur Beynime seed of corruption attı adam tek bir lafıyla git gide azalıyor ingilice bilgim. i dont think leave anymore i dont think leave anymore i dont think leave anymore i dont think leave anymore Bunu bana niye yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 tavla oyunu sayesinde insanları nası sinirlendirebileceğimi öğrendim. çok zevkli oluyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karpuzseven said: o kadar diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: -abi oyunlar insana ne kadar? +insana 30kaime, hayvana ise 15 ile 20 arası.. -hmm abi ben feci öküzüm! bi FlatOut alayım. +al bakalım şunu, sana 15kaime -saol abim ahahahahaah görmemiştum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi daaa uyku sersemi post açmicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oyunlar insana ortalama 50 $ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hayalgücü kattığı kesin... Çok yönlü düşünme ve çokişlevlik kazandırıyor bence en önemlisi.Yani mesela bir strateji oynunda işçiye bina yaptır atlıyı götür kalelerini koru felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Penthesilea said: bu kadar |------------------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dolis said: bi daaa uyku sersemi post açmicam :) post? löl artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tamam işte ya dün 24 saati aşkın bi uyumama süresi vardi konuyu açmicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 E-peen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar