Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlar insana ne kadar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 yıl yabancı guildde oynadım :). Ventrilodan raid yönettim gerektiğinde :). Ve adamlarla normal bi şekildede konuşarak sohbet ediyoduk sence yeterli pratik olurmu WTB PRİMAL MANA' dan başka :) yunanistandaki arkadaşım 2 yıl önce beraber oynuyoduk çocuk hala çarıyo gel buraya tatile diye sosyal işler bunlar :) Ayrıca WTB yapmam kasarım ! :D

Edit: Kasardım artık geçti satılık acc var elimde bu arada 150 ytl 2 x 70 ehehuehu :)
Mesaj tarihi:
WTB PRİMAL MANA trade channel da sölenir... orda bi inglizceye ihtiyacın yoktur... al gülüm ve gülüm hesabı... ama onun dışında gayet iyi pratik yapıo... walla bak... heleki rpg ler...
Mesaj tarihi:
Aslında bir nebze doğru. Bende ilk başlarda oyunlarla öğrenmiştim. Elimde sözlük questleri/seneryoları anlıyacam diye uğraşırdım. Fakat gramerden çok kelime dağarcığın gelişiyor.
Zaten geriside derste öğrendiğin cümle yapılarında bitiyor. Ondan sonrası ise sana bakıyor, bol bol ingilizce konuşacaksın. 4 yıl zorunlu ingilizce konuştuğumu hatırlıyorum.
Ama şöyle birşeyde var ki pratik yapmayı kestiğin anda yavaş yavaş unutmaya başlıyorsun.
Mesaj tarihi:
yok be nippel sanmamda yunanistana bi çocuk içinde gitmem yaw :) kız olsa zaten gitmiştim 15 kere :). Bide evet pratik i bırakınca yavaştan unutuyosun ondan ben herkeze çeviri falan yapıyorum luzumlu luzumsuz :) biraz aktif tutmaya çalışıyorum :)
Mesaj tarihi:
İlla bişey katması gerekmiyor. En azından bazı şeylerden izole etti. 4 yılımı asosyal geçirip oyun oynamasaydım. 4 yılımı sosyallik adı altında yan komşumun bile torbacı olmasını göze alırsak esrar içerek geçirirdim.
Mesaj tarihi:
Yarın sınavdan kalacaksam tek sorumlusu wow dur.
Daha doğrusu SWE ler ve pyro dur
Beynime seed of corruption attı adam tek bir lafıyla git gide azalıyor ingilice bilgim.

i dont think leave anymore

Bunu bana niye yaptın?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
-abi oyunlar insana ne kadar?
+insana 30kaime, hayvana ise 15 ile 20 arası..
-hmm abi ben feci öküzüm! bi FlatOut alayım.
+al bakalım şunu, sana 15kaime
-saol abim

ahahahahaah görmemiştum bunu
Mesaj tarihi:
Hayalgücü kattığı kesin...

Çok yönlü düşünme ve çokişlevlik kazandırıyor bence en önemlisi.Yani mesela bir strateji oynunda işçiye bina yaptır atlıyı götür kalelerini koru felan...
  • Yeni Oluştur...