Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bir siteye ait birkaç yer imini ayrı ayrı göstermiyor bende.Sadece bit tane seçmiş random onu yer imi olarak almış.Mause şeysileri de hala yok.Pratik kullanım açısından ben hala firefox u isterim.Biraz zaman geçsin yamaları çıksın sonra bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 agatörler ayarlar kısmından yardıma girin. herşey var. yazarken altta çıkan kırmızı çizgi ayarı da var. ama kapatma yok gördüğüm kadarıyla. ve türkçe de yok. ingilizce denetleme var. ve diğer diller işte. ama türkçe yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ctrl + F5 yeniler gibi yapıp fake atıyor. ana sayfa turuncu turuncu bende hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Phobos said: oper said: hmmm ctrl+tab olayında sorun var. sadece ileri gidiyor. ctrl+shift+tab yaptım geri gitmedi tab. klavye kısayolları falan var mı nette bu meretin ya inceleseydik :D Bende ctrl+shift+tab çalışıyor normal bir şekilde :S loop olayı yok. sona gelince duruyor. bi kere gezebildim. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 asinanyavuz said: Ctrl + F5 yeniler gibi yapıp fake atıyor. ana sayfa turuncu turuncu bende hala. tarayıcıyı kapatıp tekrar ac. düzeliyo o zaman yeşile dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: agatörler ayarlar kısmından yardıma girin. herşey var. yazarken altta çıkan kırmızı çizgi ayarı da var. ama kapatma yok gördüğüm kadarıyla. ve türkçe de yok. ingilizce denetleme var. ve diğer diller işte. ama türkçe yok. :( hemen kurcaladım hakikaten kapatılamıyor. öküz google, öküz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sekme açtıkça ram şişiyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi beta için felaket güzel bişi bu. Bir de firefoxtaki gibi birden fazla sekme açıkken sayfaları kapatmak isteyince sorsa kaydet ve çık yapmak ister misin diye harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ilk beta sürümü bu yaw direk saydırmışsınız,resmi çıkmadı tamam firefoxunuz eklentilerinizle mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 saydırmak değil yav. eksiklerini söylüyoruz sadece. yoksa bayağı iyi bir betaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sana da maaş veriyorlar gibi konuşmuşun.Biliyoruz beta eksikleri bunlar.Firefox un eklentili halinde olmayan şahanelikler var şu halinde ama eksikleri de var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kime aga bana mı dedin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi yazı tipi ve dil ayarlarında yazım denetleyici dil kısmında türkçe olsa spell check düzgün çalışıcak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bana demiştir de firefoxun betasını hatırlamıyorum valla bu kadar güzelse kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bunneh said: Abi beta için felaket güzel bişi bu. Bir de firefoxtaki gibi birden fazla sekme açıkken sayfaları kapatmak isteyince sorsa kaydet ve çık yapmak ister misin diye harika olacak. onu ayarlardan seçebiliyorsun chrome açılırken anasayfamı yoksa senin istediğin bir adres mi yada en son açık olanlar mı açılsın diye 3 opsiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 google hep beta zaten ona sövme buna sövme. yoksa her şeyi beta kalsa ses çıkmayacak kimseden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Operadan hızlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Oha, 1 haftadır niye hürriyet sayfansında çöküo bu opera neyin diordum. Şıp diye uyarı verdi. Shockwave Flash göçüyormuş. Tuttum bu tarayıcı kullanmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben operacılardanım kesin birşey diyemiyorum ama en az opera kadar hızlı geldi bana şuana kadar,uzun vadede daha fazla kurcalamayla nasıl olur bilemiyorum..tablarla ram olayına bile adam gibi bakamadım daha ki opera 50ye yakın tab açıkken 100mb ram yiyordu en son heralde google'da ona yakın birşeyler ayarlar ek not : o değil de ben ayarlar kısmını falan fazla detaysız buldum operaya göre hatta mozillaya bile göre,adam gibi birşeyi kişiselleştiremedim.. artı laptop kullanıyorum touchpadin sağ tarafındaki alanla normalde mozilla , windows pencerelerinde falan scroll up/down yapabiliyorum chrome'la sadece alta inebiliyorum üste çıkamıyorum O-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha süper bişey yaf ne kadar hızlı elveda firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 default download manager olarak "dap" ı görüyo ben de. firefoxta ta görüyodu. bi türlü defaulttan kaldırmayı becerememiştim. nasıl yapacaz ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 chrome için---> sağ üst ingiliz anahtarı--seçenekler(properties) e gir orda ilk sayfada en altta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok o varsayılan tarayıcı. benim dediğin download linkine tıklayınca dap degil chromun (veya firefoxun) kendi dl managerı açılsın istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 firefoxu silmeme sebep olabilir fakat böyle bi garip ya java uygulaması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bana da bir tuhaf geldi. opera'dan üstün diyemiyorum şu anda. hız olarak sorun yok ama opera'nın sağladığı rahatlıkları sağlayabilecekmi bilmiyorum. ayrıca çok karışık. tüm geçmişi veya sık kullanılanları silmek gibi bir seçenek bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar