Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Google Chrome (Web tarayici)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Phobos said:
oper said:
hmmm ctrl+tab olayında sorun var. sadece ileri gidiyor. ctrl+shift+tab yaptım geri gitmedi tab.
klavye kısayolları falan var mı nette bu meretin ya inceleseydik :D

Bende ctrl+shift+tab çalışıyor normal bir şekilde :S

loop olayı yok. sona gelince duruyor. bi kere gezebildim. o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
agatörler ayarlar kısmından yardıma girin. herşey var. yazarken altta çıkan kırmızı çizgi ayarı da var. ama kapatma yok gördüğüm kadarıyla. ve türkçe de yok. ingilizce denetleme var. ve diğer diller işte. ama türkçe yok. :(

hemen kurcaladım hakikaten kapatılamıyor. öküz google, öküz!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:
Abi beta için felaket güzel bişi bu. Bir de firefoxtaki gibi birden fazla sekme açıkken sayfaları kapatmak isteyince sorsa kaydet ve çık yapmak ister misin diye harika olacak.

onu ayarlardan seçebiliyorsun chrome açılırken anasayfamı yoksa senin istediğin bir adres mi yada en son açık olanlar mı açılsın diye 3 opsiyon var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben operacılardanım kesin birşey diyemiyorum ama en az opera kadar hızlı geldi bana şuana kadar,uzun vadede daha fazla kurcalamayla nasıl olur bilemiyorum..tablarla ram olayına bile adam gibi bakamadım daha ki opera 50ye yakın tab açıkken 100mb ram yiyordu en son heralde google'da ona yakın birşeyler ayarlar

ek not :

o değil de ben ayarlar kısmını falan fazla detaysız buldum operaya göre hatta mozillaya bile göre,adam gibi birşeyi kişiselleştiremedim..

artı laptop kullanıyorum touchpadin sağ tarafındaki alanla normalde mozilla , windows pencerelerinde falan scroll up/down yapabiliyorum chrome'la sadece alta inebiliyorum üste çıkamıyorum O-o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...