Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 TRT'de yeni başlıyan bir dizi. Geçen gün 7. bölümü yayınlandı son olarak. Karakterler çok hoşuma gitti dizide. O kadar akıcı ve detaylı karakterler hazırlamışlar ki, sanki her biri gerçek hayattan belli bir grup insanı birebir yansıtıyormuş gibi olmuş. Bu olay çok hoşuma gitti. Ancak dizi biraz kalitesiz olmuş. Özellikle geniş çekimlerde yukarda mikrofon farkediliyor. Yine de bayağı eğlencelik dizi. Özellikle bir karakteri takip etmek ilginç bir tat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çok güzel gerçekten. ben de geçen bi bölümüne denk geldim. trt dizisi işte ama çok eğlenceli. ayşen gruda yardırmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Höt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 karpuzseven said: Höt hahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bir gün denk geldim de çok izleme fırsatım olmadı,hangi günler yayınlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben geçen gün izledim gayet kötüydü. şahsi fikrim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi de şeyi kaçırdım ben. birinin adı niye mert diğerinin niye gert. baba aynı anne mi farklı bunların. nasıl buluşuyolar bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cem ile cemile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi de ece diye dizi var. topiğini açmaya gerek yok. bi tek hande ataizi güzel orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi de şu an tvde dudaktan kalbe die bişi var. laimamıdır nedir bi avrad var çok beendim istiyorum plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aslı tandoğan dediğimiz homo saphiens türü ama türünün en güzel örneklerinden. kabadayıda da oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 msn varmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha 79lumuymuş. ablammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 öyleymiş lan ben de msn verecem diye şimdi öyrendim şok oldum. neyse konu sapmasın. ayşen grudanın msnini vereyim domatesgü[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: bi de şeyi kaçırdım ben. birinin adı niye mert diğerinin niye gert. baba aynı anne mi farklı bunların. nasıl buluşuyolar bi de? ilk bölümde kısa bir cümleyle şeyediyorlardı. mert abi, gert kardeş. baba önce bir Türk'le evleniyor mert doğuyor. kadından boşanıyor. sonra gidiyor bir Alman'la evleniyor gert doğuyor. fakat bu ikinci kadından da boşanmış mı, onu söylemediler (ya da ben duymadım). anneleri babayı göstercekler mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gert'in acilimi var, uzun hali var. Soyluyor bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ismi yüzünden antipatik geldi dizi bana. ilk bölümlerinen birini izlemiştim eh fena değil işte. trt'de olmasa daha çok tutardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gert böyle böcek ezince çıkan ses gibi bişey. dizi de çok kötü ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sinan Çetin faktörü... Eminim dizinin fikri, Plato'nun bahçesinde otururken, senaryo yazarının 2 3 ayda toparlayıp yazdığı, ama Kral'ın beğenmeyip, 5 dakikada: "Konu bu değil, bak şimdi yaz, 1 adam var, Almanya'ya gitmeden evleniyo, sora bi oğlu oluyo, sora Almanya'ya çalışmaya gidiyo bide Almanya'da evleniyo, orda da bi çocuk yapıyo, sonra da ölüyo. Sonra bu kardeşler falan uydur bişeyler, bir iki Türk halkının bildiği eski yaşlı yıldız ekleriz, onları da yerleştir, çok paralı bişey tutmasın, 5 10 milyara çıksın dizi, fazla para vermem ha! Geçen neydi o Doğuş çay filmi? Onu ben çektim, senaryosunu da yazdım, 5 milyara mal ettim, böyle olucaksınız, anca böyle para kazanırız, hadi yaz şunu akşam bırak masama..." diyerek yazdığı bir dizidir. Castı da sormuşlardır, onu da kafasına göre sallamıştır. Yerseniz yersiniz, yemezseniz başka bir yerde mutlaka yedirir. Sinan Çetin rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 goth + pesimist bayan barmen tiplemesine hayran oldum, sırf onun için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zlaneth olayi direk anlatmis :). Aynen o sekilde olmustur olay. Dikkat ederseniz dizideki butun mekanlar Avrupa Yakasi'nda kullanilan mekanlar. Ozgunluk yok. Dun oturdum 3 bolum izledim. 3 bolumde de ayni muhabbet donuyor. Hic bir ilerleme yok dizide. Iliskiler sacma kurulmus, background verilmeden ortaya sacma dialoglar atilmis. Teyze'nin hikayesi ansizin degisiyor. Senaryo cok kotu. Bende Plato'da produktorlere 3 dizi projesinden bahsetmistim, begenmislerdi ama yani icine etmeye hazirlardi o yuzden dokumanlastirip gorturmedim. Ben korkuyorum ya ilerde yapacagim dizilerde duzgun bir ekip toparlayamayacagim ve fikirlerim boyle produktorlere kalacak diye. O yuzden dizimin ilk sezonunun butun senaryosunu ben yaziyorum alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: [email protected] Ali Tandoğan çıkmasın =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 raga oktayın aksanı mahveyliyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o adam menzilimde olsa,direk dalarım o derece gıcık oluyorum.Bu adamı projelerine alanlara da iki kat gıcığım bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar