ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selam patiler. Benim saçlar geldi bele , pek te sıkıldım öylesine uzatmaktan. Rasta denemek istiyorum bu sefer ancak nereye gideceğim , fiyatlar nasıl , neresi güzel yapıyor bir fikrim yok. Aranızda rasta-kafa elbette vardır. Bir öneri yapabilir misiniz? Aslında hala emin değilim istediğimden yakışır mı yakışmaz mı şeklinde ama çevremdekiler yap yakışır gibi şeyler diyince de gaza geliyorum eheh Var mı aranızda bu mekanları bilen , tanıyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mavi tutmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Böyle bişeymi?Hiç bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 izmirde 100 ile 300 arası yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de rasta çok istiyorum senelerdir..bu sene 2 hafta önce gerçekten gaza gelmiştim bütün sene uzatıcam saçlarımı ve seneye yaptıracağım diye.. ama ben de çok tereddüt ettim..sonuçta erkek olsan yaptırırsın yakışmazsa vurdurursun 2ye 3e..ben öyle bir şey yapamayacağım için korktum bayağı bir. sen de iyi düşün derim o yüzden. istanul'da rasta da genelde dövme piercing yapan heryer yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ya iyi de ben öyle çakma sağlıksız rasta istemiyorum işte güzel bir yer istiyorum. Llama izmirde nerde var olmadı oraya gidince bakınırım? xunn said: Mavi tutmadı mı? tuttu , sıkıldım. şu an kızıl-siyah. Resim de gelcek saçların arkadaşta var sadece şu an ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konu ile biraz alakasız olucak ama daha hızlı saç uzatmak için neler yapılabilir? Su an bonus kafa gibi dolanıyorum 10 cm lik saça kaynak yapabilirler mi ve ne derecede sağlıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rasta için almak istediğin her türlü bilgiyi benden alabilirsin ghost. toggie adlı kullanıcının rastalarını da ben yaptım. rasta yapıyorum kısacası. yaptırmak istersen ya da bilgi almak istersen özel mesaj ile ulaş bana. ya da ben sana ulaşayım daha mantıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 jamaikalilar disinda rasta yaptirmak yasaklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: Llama izmirde nerde var olmadı oraya gidince bakınırım? abi nosunu bulurum ben sana.. hatta bi arkım var zamanını ayarlarsak belej yapar ama herkezede yapmıyor öyle :S konuşmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hallettik biz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fotoğraftaki mi oluyor rasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet soldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: hallettik biz sanırım Evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi rasta yapmayın. kızlarımız rasta yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de uzun süredir çok istiyorum ama çok korkuyorum yaptırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de istiyorum ama geçen bizim üst komşu yaptırdı, iki hafta sonra helvasını yedik:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ghost_boo said: Ya iyi de ben öyle çakma sağlıksız rasta istemiyorum işte güzel bir yer istiyorum. Llama izmirde nerde var olmadı oraya gidince bakınırım? xunn said: Mavi tutmadı mı? tuttu , sıkıldım. şu an kızıl-siyah. Resim de gelcek saçların arkadaşta var sadece şu an ._. Şüphesiz ki rasta dünyanın en sağlıklı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de istiyorum aslında ama arkadaşım yaptırmıştı annesi öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de istiyorum yaptırmayı ama kelim. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya ben ve kiz arkadasimda istiyoruz rasta ama bu iste kafan kokuyo laaa efsaneleri dogru mudur pis bisey midir falan bilgisi olan var mi acaba yaptiran tecrubesi olan falan anlatsin bari konusu acilmissa zorluklari nedir ne degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Eski kız arkadaşım yaptırmıştı bel soğukluğundan kalıcı felç oldu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ya rasta en pis ve en çirkin bence. Çok ama ya, kafan öyle ölüyo lan kafa derin falan manyak mıdır nedir gidin spreyle fosforlu boya falan sıkın ne rastası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yaptırıcaksın rastayı sonra sıkılıcaksın ondan. saçını kestiriceksin. saçın kısacık olunca oğlan cocuğu oldum ben diye ağlicaksın. bunalıma giriceksin... diye gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rasta boş birşeye benziyor, pasta yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar