Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eger patlayan arabalar, saga sola ucusan kahramanlar, kari-kiz ortami, abarti vecizeler ve ozlu sozler, "cool" hareketler gibi beklentileriniz varsa isimleri gorup gaza gelmeyin. cunku film o zamana gore asiri derecede gercekci ve son derece hikayeye sadik. banka soygunlari felan birebir sorarak ederek ogrenilip, gercegine en sadik sekilde cekilmis. john dillinger ne yapmissa aynisi var, fazlasi degil. boyle olacagini bekliyordum zaten. bu beklentiyle izledim gayet memnun kaldim. genel olarak bi 7/10 derim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mendoza said: Ne amerikan gangster olmuş, ne de doğru düzgün mafia temasını işleyebilmişler. Law enforcement'ı yeri dibine sokmaları gerekirken sokup hiç çıkarmamışlar, abartmışlar. Romance'ın tadını kaçırmışlar. Aksiyon hiç sürükleyici değil. Sadece silahlar düzgün onun dışında yaramaz bir film bence. eğer filmden çıktığımdaki sıkılmışlığımla yorum yapacak olsam daha bi ton şey yazabilirdim ama mendozanın yazdıkları kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Çok büyük beklentilerim vardı oysaki çeyreğini bile karşılayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 dün gittim 7/10 diyebilirim. fakat biraz uzundu ha bir de johnny depp'i beğenmem lakin filmde acayip karizmaydı.hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben yazdım mı böle bişi bilmiyorum da. bu filmin sonu öyle bitmemeliydi ya. O kadar zeki adamsın, gittin naptın. beğenmedim sonunu ben. ama gene de güzel filmdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu aksam izlemeyi dusunuyorum, izleyince yorumlarim, maksat konu uplansin sonra unuturum fln girince yazarim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 evet izledim ve sole diyim, cokta spoiler yok aslinda ama iste.. bana baya carlitos way i hatirlatti, bir kadin icin herseyi goze alan adam, gerci burda polis mafya iliskisi vardi orda mayfa ici hesaplasma, kadin erkegin son vurgunlarini yapip kuba vs.. gibi kacma dusunceleri var. yalniz al pacino nun oyunculuguna o "mafya" kimligi ile karsilastirilinca johnny depp daha sonuk gibi geldi bana. eger bu filmden birazda olsa hoslandiysaniz carlitos way i kesinlikle seyredin. herseyi ile daha basarili bir film bence edit; tamamen gercek hikayeye dayali oldugunu bilmiyodum yinede yorumlarin sabittir :) bir oynama yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 filmin sonu olmamış, genel olarak izlenebilecek bi film, soundtrack süper, izlerken sıkıldığım söylenemez, çekimler daha iyi olabilirdi, galiba gerçekten uyarlama bi film olduğu için sonu da öyle olmuş ama sonu iyi olsaydı o zaman çok kral olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ne umutlarla izlemiştim ÇOK kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Film gayet iyi bence, sadece sonu herkesin istediği gibi bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Buradaki yorumları okudum ilk başta tam vazgeçmiştim şimdi zaten sıkıcı bi pazar gününü daha da sıkıcı kılmıyım dedim ama son anda fikir değiştirdim ve izledim. Harika bi filmdi. Gerçek hikayeye oldukça sadık kalmış. Oyunculuk süper ayrıca filmi izlerken hiç sıkılmadım. Oldukça beğendim.. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Filmin sonu, başı, ortası, hiç bir yeri olmamış. Çekimlerdeki başarısız kameramanlık, rezalet atmosfer ve senaryo birbirini kovalıyor. Film değil de dizinin pilot bölümü veya 1.sezon finali falan olsaydı güzel olurdu işte. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sonu hariç beğendim genel olarak tam benim sevdiğim tarzdı.road to perdition vs bu tarz filmleri çok severim.sıkıcı değildi.valla dikkatle izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar