Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Public Enemies [2009]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

eger patlayan arabalar, saga sola ucusan kahramanlar, kari-kiz ortami, abarti vecizeler ve ozlu sozler, "cool" hareketler gibi beklentileriniz varsa isimleri gorup gaza gelmeyin. cunku film o zamana gore asiri derecede gercekci ve son derece hikayeye sadik. banka soygunlari felan birebir sorarak ederek ogrenilip, gercegine en sadik sekilde cekilmis. john dillinger ne yapmissa aynisi var, fazlasi degil.

boyle olacagini bekliyordum zaten. bu beklentiyle izledim gayet memnun kaldim. genel olarak bi 7/10 derim rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:

Ne amerikan gangster olmuş, ne de doğru düzgün mafia temasını işleyebilmişler. Law enforcement'ı yeri dibine sokmaları gerekirken sokup hiç çıkarmamışlar, abartmışlar. Romance'ın tadını kaçırmışlar. Aksiyon hiç sürükleyici değil. Sadece silahlar düzgün onun dışında yaramaz bir film bence.

eğer filmden çıktığımdaki sıkılmışlığımla yorum yapacak olsam daha bi ton şey yazabilirdim ama mendozanın yazdıkları kafi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
evet izledim ve sole diyim,

cokta spoiler yok aslinda ama iste..

bana baya carlitos way i hatirlatti, bir kadin icin herseyi goze alan adam, gerci burda polis mafya iliskisi vardi orda mayfa ici hesaplasma,
kadin erkegin son vurgunlarini yapip kuba vs.. gibi kacma dusunceleri var.
yalniz al pacino nun oyunculuguna o "mafya" kimligi ile karsilastirilinca johnny depp daha sonuk gibi geldi bana.

eger bu filmden birazda olsa hoslandiysaniz carlitos way i kesinlikle seyredin. herseyi ile daha basarili bir film bence

edit; tamamen gercek hikayeye dayali oldugunu bilmiyodum yinede yorumlarin sabittir :) bir oynama yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Buradaki yorumları okudum ilk başta tam vazgeçmiştim şimdi zaten sıkıcı bi pazar gününü daha da sıkıcı kılmıyım dedim ama son anda fikir değiştirdim ve izledim.

Harika bi filmdi. Gerçek hikayeye oldukça sadık kalmış. Oyunculuk süper ayrıca filmi izlerken hiç sıkılmadım. Oldukça beğendim.. tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...