Befounder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rogue ile nasi druid kesilir yada kesilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 resto druıd dıosun heralde? güzel ekipman sora heal azaltan poison var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Energy koruman lazım shiv için, basıp gidememeli o druid. Gerekirse hemo vurma ama bırakma iti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shiv spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 xunn said: bırakma iti. Puhahahah, adamdaki druid nefretine bak, tipik mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Öyle valla. Bu arada kidney shot'ı caster formda vur her zaman. Gerektiği zaman 5 combo pointi tut, hemo vurmaya devam et, mecburen geçicek o forma kaçarı yok. Bearformda vurursan yol vermiş oluyorsun, baskı kalkıyor üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 it formuna geciyor yaa kacarken . o bakımdan demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 O shaman. Instant Ghostwolf verdiler adamlara ama dispel oluyor eheh. Travel formda da kidney shot atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yuksek resil+armordaki ayıyı kesemezsin kasma bosuna :) digerleri icin yukardakiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hiç uraşma gördünmü uza. Duel atarlarsa da kabul et ayı olunca /yield gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dual glaive + 4/4 degilsen kesemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 feral druidi kesebilirler mi roguelar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Warlock çağır druid gördüğün zaman. Dinsizin hakkından imansız gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 druid görünce fire mage çağır. 4k 4k fireball yeyince hiçbişeyi kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 resto druid hicbir classa 1 v 1 kaybetmez. fire mage, lock hepsi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 allah aşkına. mazrigos serverındayım.istedigin druidle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tamam hemen kasiyorum sizin realmde bir druid.. tournament realme buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shiv+shiv+shiv+shiv+shiv (bear forma geçme eğiliminde olucaktır o vesileyle) Expose armor...sonra yine shiv+shiv+shiv+shiv+shiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arena gibi yerde pilar abuse yapmanın dibine vurup harbiden kaybetmezde. Öyle ogrimmar yada IF önünde duel yapıyorsan işler değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim acc tournement a üye değil.5v5 arenalara falan fire giriyorum ben.healerların hiçbirinin de ne firemage in ne destolock un dmg ine yetiştiğini gördüm.kurtaramıyolar ya yetemiyo heal.healerları hep ben alıyorum arenada ordan biliyorum.hotla,mendingle idare etmeye çalışıyolar baktılar olmuyo heal bascam diye cast e başlayıp silence yeyip oturuyolar. yukarda freedom un dediğini kastediyorum ben işte.pillarla akraba olmadıgı sürece çok kolay alıyo mage desto lock falan healerları.he adam pillar etrafında dönüp durursa da bende karşı pillar a geçip yemek yeyip su içiyom.sonra ortaya çıkıyo bitmicek madem diyerek.ağzını kırıyom dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fireball cast etmek druide? ok. acma bence tournament realme zaten accountunu. heal `cast` etmez druidler. 1 tusuna basarlar. fyi bir de 5 v 5'de fire magele `cast` edebilecegine inanan arkadasa burdan bir kucak dolusu sevgi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Fire mage'e fireball spamleteden 5v5 olmaz olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fdsfsd beni arenada gören olmuyo ki.invis girip millet combata girince arkadan biyerden fırlıyom.2 fireball atıyom yenice bi rog dönmüş oluyo bana ama healer için çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ok. 1700 boostlayabilirim guardianlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar