adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hani bu niyet ettikten hemen sonra bi sussuyosun ya böyle bi boğazın kuruyo ben ona tav oluyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Valeron said: mümin inanan demek ne farkı oluo spesifik olarak ? işte inanıyosun sadece. müslüman olmak için gereklerini yerine getirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aslında ısın olmasa tutmak pek kolay gıbın, yan yüzünü yıka 2 instanz yap toppalaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Herkese hayırlı ramazanlar. Pide 2.5 YTL olmuş pff. Normal ekmekten gram olarak hafif değilmi bu yaf. Neden 2.5 yetele ki bu. İftara saatler var daha aklımdan neler geçiyo. Neyse işimi yapayım ben. (Açım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 muslumankimdir.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hayırlı ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hayırlı ramazanlar , açlık sorun olmuyor da su zorluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yağlı yumurtalı pide (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sahurda yaptığım yarım kavanoz fiskobirlik fındık ezmesi yüklemesi sayesinde karnım acıkmadı. Su için de bu tarz bi çözüm bulmak lazım, powerade falan içeyim :) NeroWarden said: Pide 2.5 YTL olmuş pff. OHA! 2.5 milyon eski lira! Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o zevke 2.5 ytl değer abi dfg ayrı bi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Birazcık pahalı ama yumurtalı pastane pidesini değişmem hiç bi pideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 can we get an alhamdulillah ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yaratık gibi yedim ya açlık kötü bişey arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1.5 liraya aldık pastaneden, yazan arkadaşın klavyesi sürçmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 asinanyavuz said: Birazcık pahalı ama yumurtalı pastane pidesini değişmem hiç bi pideye. hocam bugün verdiler ben almadım 1.5 saat sade pideyi bekledim fırında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ramazan boyunca sadece su ve ekmek serbest olmali, hayvan gibi yicegini bilerek ac kalmanin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 insanları oruç tutmaları için de bir şevk vermen lazım , o kadar da gaddar olma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ölünecek bi açlık olmuyor ki hayvan gibi yiyesin.. insan olsunlar insan gibi yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anlamsiz oluyor, mesela hacca gitmekte oyle, ucakla git otelde kal, oh ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi size ne yani istediği gibi yer herkes wtf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sinir harbi yaşayanlara gıcık olmaya başladım daha ilk günden.. dolmuştayim işten çıktım geliyorum " dolmuşu kullanan ayı oruçluymuş adam şortlu bi bayan gördü yanındada bi adam oda oruçlu diyor " ar damarları yok bunların utanmazlar" dalan sonra biri bunu hatalı solladı sonra adam bi başladı ana avrat küfretmeye herkezin içinde bayan kız erkek kadın yaşlı demedim rahat 2 dk sürdü küfrü... sonra "ulan oroçluyum sinirliyim bide trafikte bunlarla uğraşıyoruz" diyor. kafam attı ula dedim bişey deyim şuna sonra dayak yemeği hali ile göze alamadım : ) böyle öküzler lütfen oruç tutuyorsa direk bıraksın yemişim sizin tutcagınız oruçu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: anlamsiz oluyor, mesela hacca gitmekte oyle, ucakla git otelde kal, oh ne guzel. üstad mesele ibadet yani . hani çok çok şuurlu bir müslümansındır takva sahibisindir ben böyle gidecem dersin e allah kabul etsin dersin de , kolay olana din teşvik eder genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yesinler, isterse catlasinlar, beni ilgilendirmez, ama aksam kurulu sofrayi dusunerek, acin halinden anlamak icin oruc tutuyorum, ho yeah manevi masturbasyonu yapmasinlar. yoksa orucun nasil tutulacagi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nefsi terbiye etmek için iftar beklemek garip bi ironi geliyor bana.. yanlış anlaşılma olmasın açalım biraz daha. nefsine hakim olursan zaten dört gözle iftar beklemezsin demek istiyorum sadece. dolayısı ile hapur hupur yemeye de çok gerek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar