shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2pacAmaruShakur said: şimdiden allah kabul etsin . 1 ay boyunca patlayan tek şey iftar topu olsun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 wb ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 herkese hayırlı ramazanlar pati halkı sağlıklı sohhatli kavgasız gürültüsüz bir ay geçmesi dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ramazan ve patlama kelimeleri geçince aklıma "afyonun patlaması" deyiminin hikayesi geldi: Osmanlı zamanında oruç tutmak tutan bağımlılar sahurda bir kağıt veya deriye sarılı afyon yutarlarmış. Sabah uyandıklarında afyon deriden kurtulana kadar sinirli oldukları ve sonra sakinleştikleri için bu kişiye afyonu patlamış diyolarmış. bu da böyle bi anımdı dgdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Pide arası pastırma için 3 kere; SÜPER LAN! SÜPER LAN! SÜPER LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Grange said: Sahura kadar yatmayanlar birleşsin. ben buyuk ihtimalle yatarım yav. sahurda kalkar geri açarım bilgisayarı belki. sahura kadar yatmamayı becerebilirsem o zmaan daha güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sahurda kalkıp yemek yemek,sonra niyet etmemek oruc tutmamak cok guzel bi şey,sapıkca bi mutluluk geliyo durtuyo seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bütün inananlara hayırlı ramazanlar. edit:oruç tutan iradeyi,sigara bırakan bir irade olarak kutluyor,ayakta alkışlıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Sahura kadar muhabbet. Hayırlı ramazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sabah dersaneye giderken ülker fırından sıcacık pide alıp bide şok'tan peynir falan alıp dersanede kantinde yesemmi lan oruç tutmayanlar arası çilingir sofrası falan :D abi hakikaten dayanılmaz 16 saat sıcakta antalyada ya=/ umarım fenalaşan bayılan hede hödö haberleri gelmez. gerçi sıcaklar hafiften azalıyo gibi antalyada ya hadi bakalım, seneye nolcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 daha 9 sene tutacaz yaz aylarında orucu. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben din e eskiden çok inanırdım şimdi inanmıyorum diyemem,duaya falan çok inanırım-ALLAH'a zaten çok fazla bi inancım vardır- ama müslümanlığın şartlarına uyamadğım için pek fazla inançlı gibi gelmiyorum kendime,zira oruç tutmuyorum,namaz kılmıyorum,içki içiyorum,zina yapıyorum vs vs .. Ama oruç tutmayı hep çok istemişimdir,bi kaç sefer denedim başardımda hatta ama en son denememde ki buda 1-2 yıl öncesiydi yanılmıyosam dayanamadım cinnet geçiriyodum,bozmakta istemedim ama iftar yapana kadar kafayı yedim .. ondan mütevelli çok istememe rağmen başaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sen-ben-o-biz-siz-onlar müslüman değiliz. müminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mümin inanan demek ne farkı oluo spesifik olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bi tek sıcak pidesi var, hoşgelmiş efenim. midemiz bayram etsin biraz dimi :P bu pideleri diğer aylarda da yaygın olarak yapsalar keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hayırlı bir ramazan ayı diliyorum herkese. niyetli olanların orucunu Allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 acıktım ula baslarım ben sahura=) afıet olsun gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Herkese hayırlı ramazanlar. uzun olcak ama o kadar zor değil bence, ben açlığı fazla aramadığımdan sigarayada bağımlı olmadığımdan zor gelmiyo olabilir. Archangel_ said: internet cafeler sahura kadar açık :) süfer. evet ya bu çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hayırlı ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yemek yedikten snra bi agırlık çöktü ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Suark said: acıktım ula baslarım ben sahura=) afıet olsun gencler eyvallah herkese afiyet olsun.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 =) nası uyurum varya sımdı ıı geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 son sigaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Suark said: =) nası uyurum varya sımdı ıı geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Madem uyandırıyorsun bari köfte ekmek falan sat be davulcu. Ne yiyeceğim şimdi ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar