Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan gelmiş hoş gelmiş

Suark

Öne çıkan mesajlar

ramazan ve patlama kelimeleri geçince aklıma "afyonun patlaması" deyiminin hikayesi geldi:

Osmanlı zamanında oruç tutmak tutan bağımlılar sahurda bir kağıt veya deriye sarılı afyon yutarlarmış. Sabah uyandıklarında afyon deriden kurtulana kadar sinirli oldukları ve sonra sakinleştikleri için bu kişiye afyonu patlamış diyolarmış.

bu da böyle bi anımdı dgdfsg
Sosyal ağlarda paylaş

sabah dersaneye giderken ülker fırından sıcacık pide alıp bide şok'tan peynir falan alıp dersanede kantinde yesemmi lan oruç tutmayanlar arası çilingir sofrası falan :D

abi hakikaten dayanılmaz 16 saat sıcakta antalyada ya=/ umarım fenalaşan bayılan hede hödö haberleri gelmez. gerçi sıcaklar hafiften azalıyo gibi antalyada ya hadi bakalım, seneye nolcak =/
Sosyal ağlarda paylaş

ben din e eskiden çok inanırdım şimdi inanmıyorum diyemem,duaya falan çok inanırım-ALLAH'a zaten çok fazla bi inancım vardır- ama müslümanlığın şartlarına uyamadğım için pek fazla inançlı gibi gelmiyorum kendime,zira oruç tutmuyorum,namaz kılmıyorum,içki içiyorum,zina yapıyorum vs vs .. Ama oruç tutmayı hep çok istemişimdir,bi kaç sefer denedim başardımda hatta ama en son denememde ki buda 1-2 yıl öncesiydi yanılmıyosam dayanamadım cinnet geçiriyodum,bozmakta istemedim ama iftar yapana kadar kafayı yedim .. ondan mütevelli çok istememe rağmen başaramıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...