fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o zaman ikisini de indiriyim. senaryo oynıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tanja oyunun populerliğini arttırmış olacak ki ra3e 3-5 chick daha eklemişler.. asıl post sebebi: ra1 de multiplayer var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Var evet. Strateji Anlayışım Mammoth'tur özdeyişi ordan geliyor hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unutur mu? http://n1308.hizliresim.com/1d/6/r721d.png Nostaljı olsun dıye orıgınden all C&C pack almıştım kurunca buraya da bir resim atmak istedim. Keşke yüksek çözünürlükte olsa idi... Edit: Oyun 32ram kullaniyor peh hey yavrum beaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 tiberian sun ın da ayrı hastasıyımdır. yanında onuda dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 tiberian sun'ın konsept ve modeller harikaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Tiberian sun efsaneydi harbiden. Lavlari harvest ederdik. Nod larin yerin altında giden alev puskurten araçları vardı. Cyborglar ah ne guzeldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben tiberian sun serisini begenememistim bi' turlu ya. aklim hala ra: aftermath'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Red Alert kendi PC'mde oynadığım ilk oyunumdu sanırım. Ve sabahtan gece yatana kadar başından kalkmadan oynardım. Bunun hires versiyonu falan vardı bir yerlerde, başarılı değildi o kadar ama. Şunun Remake'ini yapsalar beeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şöyle bir mod var. şimdiki nesil için geliştirmişler. MP falanda destekliyor. http://www.moddb.com/games/openra/news/release-20130514 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 tiberian sun'da bir ay çılgın win streakler ile 83. olmuştum, her ay resetleniyordu rankingler, nasıl bir mantıksa :D oyun rezaletti bu arada. bi taraf cyborg commando bi taraf mammoth mk2 rush yapıyordu, hangisi daha çabuk rakibin base'i patlatırsa o kazanıyordu falan. baya rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar