dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 fatih ürek cidden işkence gibi bir şey.. ama ibo'yu gören cinsellikten bi süre soğuyacağı için işleri hep kapalı gitmiş olsa gerek.. ha tabii urfa'da pascha ya da pattaya vardı da biz mi gitmedik? diyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ergenekon ile durdurulamayacak bir canavar yarattılar.belki öyle bir duruma gelecek ki herkesi yakıp hükümeti değiştirecek bir davaya dönüşecek ileriki günlerde göreceğiz ama tayyibinde adı bir yerinde geçiyordu.ikinci kez kurtuluruz umarım şu türk halkını çevreleyen-geçit vermeyen dağlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hahahahahahahahah puahahahahahahahahahahhaahhaha *oturup biraz soluklanır* gerçek mi bu ya? ayh... PUAHAAAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ölüm işkencesine ve vahşetine katılan MİT’çi sanatçılar listesinde Şener Şen gibi bir komedi üstadı da bulunuyor ahhahhahah adamlar baştan setting yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 işkence için fatih ürek geliyormuş. ortamda bulunması bile yeterli işkence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 serefsizim biliyodum ben bunu BILIYODUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 AMAN TANRIM AJDAR YOK BU LISTEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tarık mengüç nerde? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şimdi cankan diycem de onlar ayrı bi örgüttü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Emrah yokmu lan liste de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 birbirlerinden sevdikleri/sevmedikleri ünlü kişilerin isimleriyle bahsediyor olamazlar mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ergenekon'un yılmaz savaşçıları, konu dışının AKP dostları, yok mu söyleyecek lafınız? Fatih Ürek, Oğuz Çetin, Kadir İnanır işkencecilere bak baştan say, haydi savunun da eğlenelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ne biçim liste lan bu, ajdar yok. adamın varlığı işkence direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ferdi tayfur demiş olsalar daha iyiymiş. o hakkaten işkenceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bende Sauron'u göremedim. Saruman da yok mesela. Çok yanlış bir liste çıkmış canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 "Rus erkek işkenceci Aleksandr Kalaşnikof 10 kentrilyon lira..." Aleksandr Kalaşnikof? Biraz hayal gücü lütfen ya... Hayatını işkence yaparak mı kazanıyor? Ne güzel işmiş haberimiz yokmuş, biz de yapalım, bana da yol+yemek versinler 5 milyara fitim ya. 10 kentrilyon nedir arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lol sonra palavra sıkıyolar diyince kanıtlar var derler hehe bunların suncağı kanıtda anca ufa kanıtı gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uzaylı türkler meselesine ne kanıt sunmuşlardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ufolar ergenekoncuymuş falan demişlerdir. Bütün herkes onada inanmıştır herhalde. Aklıma başka birşey gelmedi eheh. Ben geçen gün ergenekoncu gördüm, bana 10 KENTRİLYON verdiler! Sallaaaaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 adamınbiri said: Nasıl giriliyo bu ergenekona? başvuruyu kime yapıcaz müraacatlar bana a.k.a. patigenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 inv. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ahahah patigenekon ii miş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: Listenin devam eden kısmında bir başka başlık ise “Azılının azılısının azılısı işkenceliler”. Futbolcu Oğuz Çetin, Fikri Sağlar, Halis Toprak, Fatma Girik, İlhan Cavcav, Özer Çiller ve merhum Osman Yağmurdereli de listede yer alan isimler arasında. Dikkat ederseniz bu kısım iddianamedeki belgeden doğrudan alıntılanmış. Tam bir komedi doğrusu, asıl enteresan olan ise savcının bu saçma sapan belgeleri neden iddianameye eklediği, savcının görevleri arasında kanıtları tasnifleyip işe yararları iddiasında kullanmak yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi adamlar kendileri yazdıkları şeyi bile okumuyor ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: Listenin devam eden kısmında bir başka başlık ise “Azılının azılısının azılısı işkenceliler”. Futbolcu Oğuz Çetin, Fikri Sağlar, Halis Toprak, Fatma Girik, İlhan Cavcav, Özer Çiller ve merhum Osman Yağmurdereli de listede yer alan isimler arasında. Oğuz Çetin'e işkenceci denir mi ya :D, tamam kırıtarak oynadı bi dönem, bezdik bazen, ama sevdik yani bu adamı be ayıptır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar