Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa

fede

Öne çıkan mesajlar

Yılmaz Özdil ironi yapmaya mı çalışcam bilicem ama öyleyse de becerememiş.Film bence sığ , çok daha detaylı olabilirdi durmadan birşeyler atlanıyor.Bahsettiğim sığlık tabi resmi tarihimiz dışında anlatılacak konular dışında ama bu kadarıyla bile insanlar bu filme tepki gösteriyorsa daha fazlasıyla nasıl olurdu bilemicem.Bir de tabi zaman sorunu da olmuş olabilir ama genede çok başarılı buldum.
Ben filmi izledikten sonra Atatürk'ün en iyi şekilde anlatıldığını düşünüyorum , bu filmden sonra Atatürk hakkında kötü bir izlenim sahibi olan art niyetlidir , garip bir siyasi görüşü vardır ya da cahildir bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ufaklığımdan beri, nerde ne okusam atatürk'ün alkolle ilgili sorunları olduğunu görmüşümdür. bugünlerde sanki bu filmle ortaya çıkmış gibi bir hava estiriliyor. alakası yok, atatürk'ün hayatıyla ilgili 2-3 (zaten 5'i bulmaz) kitap okumuş herkes bunu bilir.

hangi psikoloji kitabını açsan gene göreceğin birşey vardır, anti-sosyal kişilik bozukluğu olan herkes karizmatiktir. taviz vermezler, etraflarındaki kimseyi umursamazlar, bildikleri yolda yürürler. içme dersin, içerler; yapma dersin yaparlar. e ben gene ilkokuldan beri zirvede olmanın dayanılmaz yalnızlığı diye bir tabirden de haberdarım. tipik lider profili yani. alkolikmiş, değilmiş ne boş tartışma. filmi de izlemedim bu arada, tek bildiğim hiç de anlaşılmayacak bir psikoloji değilmiş atatürk'ünki.
Sosyal ağlarda paylaş

Taktınız alkole yanlıza, filmi bile izlemeden tahminlerle savunucu yorum yapmak ne derece mantıklı?

Zaferler, liderlik sürklase edilmiş, ilk yarının yarısına sıkışmış gitmiş. İlk çeyrekte çocukluk vs. geyikleri var çünkü, sonra biraz savaşlar, aradan sonra da komple bunlar; Atatürk 45-50'sinden sonra tası tarağı toplayıp, işleri İnönü'ye devredip öyle köşkünde takılmaya başlamış, içermiş, geceleri şarkılar çalınırmış, sonra oyuncak diye yat almışlar onla oynamış, halkının ülkesinin gerçek halinden bihabermiş, diktatörmüş, işine gelmeyen herkesi astırırmış, dinsizmiş, miş de miş.. Unuttuklarım da vardır elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
Scheriff said:
özel tıplar bile çok düşük puanlı diil yani tıp okuosa biraz kafası çalışıo olmalı

öss'yi kafası çalışan mı kazanıyo yani sence? yoksa oturup ot gibi ezberleyen mi?

öss mi mevzumuz? barajı kastetmiyorum, tıp kazanmış, yani belli bi puan yapmış birinin kafası çalışıo diye kabul ederim ne kadar çalıştığını bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...