Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sen uefa'ya bağlısın onlar da..uefa size gidin oynayın diyor. aynen ab ile gümrük anlaşması yapınca kıbrıs'la da yapmış olmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 e ne kadar mantıklı peki ? sizin fikirlerinizi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Gayet mantıklı bence, fare dağa küsmüş dağın haberi yok durumu olur. UEFA da kaale almaz seni, kaybetmek koymaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bence tanıyıp tanımama olayı zaten salakça bişey. adamlar orda takılıyo kıbrıs diye tüm dünya tanıyo biz tanımıyoruz heh. tabi zararı oluyo rum kesimine baya limanların kapalı olmasından dolayı falan ama tanımama kavramı saçma bence. ambargo koy limanları kapat falan yine. tanımamak ne ya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben bide anlamıyorum millet savaş harici uyguladığı politikalarla ambargolarla falan esir ediyo böle tutulduu ülkeleri lan biz bşi yapmıyoruz ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 E ambargo uygulanmıyor mu zaten? Mesela ermenistan ile birebir ticari ilişki yok diye biliyorum. He yok da sınır bölgesinde adamlara bizim eski arçelikler bekolar gidiyormuş kaçaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 işte ambargo falan uygulanıyo zaten de, tanımamak kavramını diyorum ben saçma diye. ambargo liman kapatma cart curt yine uygulansın uygulanacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistani taniyoruz bildigim elciligimiz bile var onun disinda acliktan sefaletten olen bir halk yurtdisindakilerin gaziyla bu hale geldiler her sene kacanlardan nufusu azaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nüfusları 2milyondan aşağıya düştü bildiğim kadarıyla. enflasyonları felaaaket. avrupaya kaçıp bize bok atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fede said: Armenia vs Türkiye Armenia vs Turkey Ermenistan vs Türkiye güzel bi uygulama harbiden ha, hangi akla hizmet ermenistan vs turkey diye açtın ki başlığı. abes olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ermenistanla ilişkilerimiz maçı kazanıp "nası koduk ama" bakışı atmakla sınırlı olmalı. Attığımız gol sayısına göre dokuz aylık tarifesine göre lakaplarını eksik etmemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 matama said: ermenistani taniyoruz bildigim elciligimiz bile var eski disisleri bakanligi sozcusu, simdi israil buyukelcisi namik tan'dan geliyor: Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan, Türkiye`nin tanıdığı ancak diplomatik ilişki kurmadığı Ermenistan ile tanımanın getirdiği ve daha çok iki tarafın vatandaşlarını ilgilendiren konsolosluk işleri gibi işlemlerin daha işlevsel olacağı gerekçesiyle Moskova`dan Tiflis Büyükelçiği`ne kaydırıldığını açıkladı. Ermenistan`ı kurulduğu 16 Aralık 1991 tarihinde ilk tanıyan ülkelerden biri olan Türkiye, 1993 yılından bu yana sınır kapısını kapalı tutuyor ve Erivan ile diplomatik ilişki içinde bulunmuyor. Ankara, Ermenistan ile ilişkileri ancak Azerbaycan`a ait toprakların işgaline son vermesi ve Ermeni soykırımı iddialarından vazgeçmesi koşullarında normalleştirebileceğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 eğer böyle söylem varsa gitmemeli maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya başlığa takılmışsınız hangi akla hizmet olduğunu açıkladım ama çok dikkatli açmadım çok rahatsızlık verdiyse düzeltilebilri çok problem değil benm içn : ) ben burdaki tartışmalardan fikir alışıverişi yaparak amacıma ulaşıyorum şu anda zateN : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 arcane said: Ermenistanla ilişkilerimiz maçı kazanıp "nası koduk ama" bakışı atmakla sınırlı olmalı. Attığımız gol sayısına göre dokuz aylık tarifesine göre lakaplarını eksik etmemeliyiz. atıcanki 10 20 tane şöyle kendilerine gelemeyecekler uzun bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 matama said: onun disinda acliktan sefaletten olen bir halk yurtdisindakilerin gaziyla bu hale geldiler Katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ermenistan daha ilk kurulurken kendi başbakanlarının "Biz hata ettik" gibi bir konuşması var.Şimdi o hatayı çekiyor insanları.Ermenistan ne yazık ki bir maşa oldu şu an da aynı kürtlere yapılmaya çalışılan şey zamanında onlara da yapıldı ve durumları ortada ülkelerinde yolsuzluktan geçilmiyor belirli saatlerde elektrik verilebiliyor ve de ülkenin nüfusu kadar ermeni abd de yaşıyor propaganda için başka aktif işleri yok.Başkaları tarafından oluşturulmuş kin ve nefret üzerine kurulu olan bir ülke ancak bu şekilde olduğu yerde kalır.Bir insan olarak yaptıkları enayilğe üzülüyorum kardeş gibi yaşıyorduk şu toprakta bölüşüyorduk ekmeğimizi iyi bok yediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Tanıyoruz da ilişkilerimiz kötü.Yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ermenistanla aramızdaki tek sorun ermeni "soykırımı" tanımama gibi bişey yok ama güney kıbrıs konusunda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar