karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ölümcül olabilir mi ? Kafanın neresine vurmak sakıncalıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ömürilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 şişeyi kırıp fırlatmayın da ne yapıyorsanız yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kafanın ta kendisine vurmak sakıncalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tuborg camı daha kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 onu bilmem de insan vucudu ve içki şişesinin münesebeti hakkında şöyle bi olay vardır ki yıllardır şey yani korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 omgf !!! O.o oha lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 roket harasslama. Kafaya efes şişesi fırlatmak ya da direkt melee dalmak şişeyle öldürebilir mi karşıdakini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 keserse öldürür sadece kırarsan öldürmez ne gibi bi cevap bekliyorsun kessede öldürmez dememizimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kesmek ne alaka anlayamadım kafa zaten yarılacak. dolu şişeden bahsediyorum. kafaya dolu efes şişesi fırlatmak ya da kafaya dolu efes şişesi ile vurmak karşıdakini öldürebilir mi ? öldürmez deseniz de bir şey ifade etmez bana bir bilenin çıkıp kafanın şurası tehlikelidir şu şiddette darbe tehlike yaratır takriben olanca güç ile fırlatılmış x tane efes şişesine denk gelir o şiddet gibi şeyler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 vurdun mu bud vuracan. elit olun accık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 karpuzseven said: kesmek ne alaka anlayamadım kafa zaten yarılacak. dolu şişeden bahsediyorum. kafaya dolu efes şişesi fırlatmak ya da kafaya dolu efes şişesi ile vurmak karşıdakini öldürebilir mi ? öldürmez deseniz de bir şey ifade etmez bana bir bilenin çıkıp kafanın şurası tehlikelidir şu şiddette darbe tehlike yaratır takriben olanca güç ile fırlatılmış x tane efes şişesine denk gelir o şiddet gibi şeyler mesela kasasını atsan bana mısın demez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Tam böyle omurilik soğanı ile beyinciğin birleştiği nokta var ya, tam oraya gözlerini kapayıp patlatıcaksın. çok güzel kırış oluyor o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yavaşca arkasından yaklaş bi elinde çenesinden bi elinle alnından tut çenesini ileri-yukarı alnını geri aşağı doğru hızlca it You pawned xxs head for 100 extra gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Manhunt geldi la aklıma, torrentleyip oynayım yarın fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kapağı açılmamış dolu şişe öldürür. öbür türlü olmaz genelde bişey. bayılan oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sok şişeyi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: şişeyi kırıp fırlatmayın da ne yapıyorsanız yapın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şişe kullanmayın kesici delici alet kullanmayın kavga ediyorsanız yumruklarınızı kullanın bizler gömdük baltalarımızı larakenle sizede aynısını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kıracagına sat bence 200 tanesı miss 10 tane toplayıp satsan 1 bira daha alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kafasını şişeye vur bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kafaya göre değişir benim kafaya vursan ben ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 13 kasim 2005 therion izmir konserinde kemancı isimli mekanda iki bg bir arkadaşı kollarından tutmuş, bir bg da tutulan arkadşaın suratına bira şişesi ve kül tablaları atmış, arkadaşın suratı dağılmış fakat ölmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Neden yapmışlar böyle bişeyi? Bi de arkadaki polis eğlenmiş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tam bende onu dicektim haa polis baya orgazım olmuş bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar