Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafada efes şişesi kırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesmek ne alaka anlayamadım kafa zaten yarılacak. dolu şişeden bahsediyorum. kafaya dolu efes şişesi fırlatmak ya da kafaya dolu efes şişesi ile vurmak karşıdakini öldürebilir mi ? öldürmez deseniz de bir şey ifade etmez bana bir bilenin çıkıp kafanın şurası tehlikelidir şu şiddette darbe tehlike yaratır takriben olanca güç ile fırlatılmış x tane efes şişesine denk gelir o şiddet gibi şeyler mesela
Mesaj tarihi:
karpuzseven said:
kesmek ne alaka anlayamadım kafa zaten yarılacak. dolu şişeden bahsediyorum. kafaya dolu efes şişesi fırlatmak ya da kafaya dolu efes şişesi ile vurmak karşıdakini öldürebilir mi ? öldürmez deseniz de bir şey ifade etmez bana bir bilenin çıkıp kafanın şurası tehlikelidir şu şiddette darbe tehlike yaratır takriben olanca güç ile fırlatılmış x tane efes şişesine denk gelir o şiddet gibi şeyler mesela

kasasını atsan bana mısın demez bence.
Mesaj tarihi:
Yavaşca arkasından yaklaş
bi elinde çenesinden bi elinle alnından tut çenesini ileri-yukarı
alnını geri aşağı doğru hızlca it

You pawned xxs head for 100 extra gold
Mesaj tarihi:

13 kasim 2005 therion izmir konserinde kemancı isimli mekanda iki bg bir arkadaşı kollarından tutmuş, bir bg da tutulan arkadşaın suratına bira şişesi ve kül tablaları atmış, arkadaşın suratı dağılmış fakat ölmemişti.

• Yeni Oluştur...