DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hahaah bi hakem vardı daha önce avrupada maçımı katleden deli olup OÇ diye not almıştım arsenalle deplasman maçımı yöneteceği tuttu adamın eyvah dedim ama aadam maçta arsenalin penatlsını vermedi semih şentürk bağıra bağıra ofsayttan gol attı emirates'te arsenali çömdüm. hakeminde yeni notu : KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Reksa said: wolfsburg'um. elimde dzeko, grafite, kiessling var. kiessling banko olarak oynayacak taktik olarak nasıl bişey yapabilirim.(çift forvet tercihim.) kanat oyuncularını iyi seçmen yararına olur. kiessling hava toplarında falan baya iyi. diamond orta saha dene derim. ya da 4-1-3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 3 4 3 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bursaspor ile başladım ben de. yabancıların çoğunu şutladım. Fatih Sonkaya'yı aldım sağ beke. Ivankov'u da yolladım kiraya, gelmiş 32 yaşına. :D yerine 19 yaşında joao carlos diye yetenekli brezilyalı aldım. tutarsa casillas gibi oynar 20 sene. :D Şimdi de çok iyi bir AMC arıyorum. 4-2-3-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları tamam da AMC yok takımda. Bakalım bulucaz inşallah 500 bin euroya falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Masquerade said: Bursaspor ile başladım ben de. yabancıların çoğunu şutladım. Fatih Sonkaya'yı aldım sağ beke. Ivankov'u da yolladım kiraya, gelmiş 32 yaşına. :D yerine 19 yaşında joao carlos diye yetenekli brezilyalı aldım. tutarsa casillas gibi oynar 20 sene. :D Şimdi de çok iyi bir AMC arıyorum. 4-2-3-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları tamam da AMC yok takımda. Bakalım bulucaz inşallah 500 bin euroya falan. :D celso borges, sergio mota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DoGMeaT said: hahaah bi hakem vardı daha önce avrupada maçımı katleden deli olup OÇ diye not almıştım arsenalle deplasman maçımı yöneteceği tuttu adamın eyvah dedim ama aadam maçta arsenalin penatlsını vermedi semih şentürk bağıra bağıra ofsayttan gol attı emirates'te arsenali çömdüm. hakeminde yeni notu : KRAL Ahahah. Fm 08 de bana da buna benzer bir olay olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Masquerade said: Bursaspor ile başladım ben de. yabancıların çoğunu şutladım. Fatih Sonkaya'yı aldım sağ beke. Ivankov'u da yolladım kiraya, gelmiş 32 yaşına. :D yerine 19 yaşında joao carlos diye yetenekli brezilyalı aldım. tutarsa casillas gibi oynar 20 sene. :D Şimdi de çok iyi bir AMC arıyorum. 4-2-3-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları tamam da AMC yok takımda. Bakalım bulucaz inşallah 500 bin euroya falan. :D Ivankov yollanır mı yahu süper kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ivankov oyunda süper olmasının yanında bence şuan Dünya'daki en iyi kalecilerden biridir,Türk liginden daha kaliteli liglerde rahatlıkla oynayabilecek bir kaleci ki daha gidemez gerçi oralara,o yüzden kalsın.Türk vatandaşı olsun BJK alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 adamın tek handikapı çevik değil , agility düşük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ivankov türkiye ligi için çok çok kaliteli bi isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 denizin kontratı bitiyor uzatmıyacağım yanına selçuğuda satıp yerli/yabancı testisli gibi bir DMC istiyorm 9 milyon sterlinim var önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rewendor said: Masquerade said: Bursaspor ile başladım ben de. yabancıların çoğunu şutladım. Fatih Sonkaya'yı aldım sağ beke. Ivankov'u da yolladım kiraya, gelmiş 32 yaşına. :D yerine 19 yaşında joao carlos diye yetenekli brezilyalı aldım. tutarsa casillas gibi oynar 20 sene. :D Şimdi de çok iyi bir AMC arıyorum. 4-2-3-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları tamam da AMC yok takımda. Bakalım bulucaz inşallah 500 bin euroya falan. :D Ivankov yollanır mı yahu süper kaleci abi yaşı 32. xD yoksa süper statları falan. ben genç bir kadro kurmayı hedefledim. Mesela Mustafa Sarp'ı da sattım. Adam durmak istemiyor, seneye de bitiyor sözleşmesi. Beleş gidicekti, 1.5M'e verdim. Baya bir revizyon yaptım kadroda. Aha söyle tablo; bu da ilk resmi maçım. 2 yeni transfer, 2 gol, gg skibbe. xD (hoş, kalecim 3-4 tane mutlak gol çıkardı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DoGMeaT said: denizin kontratı bitiyor uzatmıyacağım yanına selçuğuda satıp yerli/yabancı testisli gibi bir DMC istiyorm 9 milyon sterlinim var önerisi olan? said: moussa sissoko 2 günde pati paslanması yaşamışım bi türlü spoiler yapamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 CM/FM kariyerimin ilk türkiye sezonu bitti. şampiyonluk dışında pek bi başarım yok :) ernst cisse sivok ve zapo yolcu sezon sonu. çok mutluyum cisse fenere gidiyor :P yerlilerden de ugur inceman , yusuf ve hakanı gönderiyorum. defansa brezilyadan altın madeni gibi bir adam buldum. tek handikapı hafif yavaş. onun dışında 4 4lük defans. yanına da egemeni alıp defans ile işimi bitiriyorum. orta sahaya ernst yerine bir adam alıcam , bir de ramires'e teklifler gelicek gibi , tutabilirsem onla devam edicem. olmazsa kacar'ı alıcam herthadan. forvette de holoskoya talipler var. ayrıca bratudan istediğim verimi alamadım. bir devre daha bekliycem bratu için. yerine mevlütü alırım eğer başka bir takıma gitmez ise. alternatiflerim de mevcut. ayrıca mehmet topuz da gelicek. şimdilik böyle durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DMC-Dogmeat Miguel Veleso Ramires Hernanes Busquets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Miguel Veloso biraz yavaş olmasa hakkaten sapık adam. Bu arada burdan adam görüp transfer etmenin ne zevki var ki. Kendiniz keşfedin yahu :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aman ne yaman şeymiş transfer dönemi yaşamak beşiktaşla. sezon bitti , geldiğimden beri daha yeni 1 temmuz oldu. biraz abartmışım sanırım transfer olayını , kadro hafiften şişti :) devre arası baya bi adam satılır bu kadrodan :) 4 sol bek 3 sağ bek var takımda :) holosko 10 milyona sunderlande gitti , bratu 8 milyona bayerne. yerlerine mevlütle gignac aldım. (milevyski man city ye gitti şerefisz! :P ) sol kanata angel di mariayı almaya çalışıyorum şu anda. sağ kanat zaten namouchi'nin. defansa da thiago helano gelicek iişallah , zapo ile sivok'un yerine. ayrıca ernst yerine de kacar geldi. aman ne yaman bir takımdır bu. hedefe şampiyonlar ligi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ahaha man city ile oynuyorum, Di Maria ile Milevski' yi almıştım ilk sezon :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şu bursayla sezonu yarılayım stres atmak için man cityi alıp vurucam kırbacı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Galatasaray ile stresli bi 6 sezon geçirdikten sonra cidden çok iyi geldi bana Man City :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 valla man city kadar para olunca takımda (yok artık!) sattığım adamlardan , daha da keyif verdi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Geçen sezon 150 milyon pound idi transfer bütçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ligin bitimine 1 hafta kala transferi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 reksa o skini nerden indirdin ve adı nedir lütfen bana söyler misin hayatımın skini olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 beyler oyun bozuk oynamayn takıma hiç bi ayar çekmedm takım ayarlarını yaptım defanslarda creativy atak falan var bjk ile şamp oldu takım afsaxzczccadds İYİ OYUN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar