tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oklar geri gelsin. istediğim taktiği sahada görmediğim sürece , teknik direktörlük yapmanın ne manası var? eskiden withball/without ball şeklinde futbolcuların nerede durucağına kadar belirlerdik , artık hücum/defans varyasyonu bile yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 çapraza adam koşturtamıyoruz güvendiğimiz hızı iyi olan sağ açığımıza yaldır yaldır koş diyemiyoruz. Ben beğenmedim oyunu.Tek beğenediğim şey transfer sistemi ve oyuncu geliştirme. PPM midir nedir.Oyuncuyla konuşuyorsun falan çok güzel olmuş.Basın olayı çok geliştirilmiş. Ama oyun hantallaşmanın yanı sıra taktiksel çok şey kaybetmiş gibi. Patch bekleyene kadar oynayacağız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Black haklısında bilmiyorum belki bana öyle geldi benim taktiğim çalışıyo %80.GÖrüyorum sahada yapılması gerekenleri.4-3-1-2 oynatıyorum isteyene taktiğimi gönderiyorum udineseleyim,gayette güzel ilerliyorum cayır cayır.Bildiğin 4 lü defans önünde amc ve çift forvet.Yalnız araya top atılmıyo o kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ha bi de hakikaten çok sakatlık oluyo ve kondisyonlar çabuk düşüyor.Staminası 17 olan adam maçtan sonra ölüyo?Training workload da high değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 O bende de var.Özellikle Delgado ile çok yaşıyorum.Az önce fenerbahçe maçı yaptım.0-0 berabere kaldım ama tello ve golcü futbolcum sakattı oynamadı. Daha 7.haftadayız delgado 2 holosko 2 tello 1 kez sakatlandı. Delgado nun kondisyonu düşük 60tan sonra oyuna alıyorum 70 e gelmeden sakatlanıyor çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ilginc bahsettiginiz sorunlarin hic birini yasamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bahsettiğiniz sorunlarn hiçbiri yok bendede sadece holidaye gidemiyorum o kadar .. =) isterseniz bi online turnuva falan yapalım 5-6kişiden her gece 6 şar maç çevirirz =) eskiden yapmştk burda baya eglenceli olmstu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben taktik ekranında 13 kişi görme haricinde bir problem yaşamadım şimdiye kadar. o da çok büyük sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oyun oynanır hale geldimi alıyımmmı sizce yoksa bi kaç patch daha mı bekliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 fatih tekke'yi aldım ahah 800k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Yalnız celso borges te enfes bi adammış...Bana ucuz ve kaliteli,italyada top koşturabilecek bi forvet söyler misiniz?Çift forvet olarak oynatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oscar cardoza var ama 5.5meuro ya geliyor.belki benfica dan takasla alabilirsin.35golü rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Cardoza bende batırıyor ya, kanatlardan cok sağlam ortalar ile besliyorum adamı ama 35 macta 14 gol mu ne attı. Cogu da uzaktan ve frikiklerden falan. Tavsiye edebileceğiniz tekniği nispeten iyi bir forvet varsa o da hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 vantagiatto vardır benim 08 den favorim. 09 da fiziği pek iyi değil ama genede alıcam takıma bobo nun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rafael Carioca'yı nasıl oynatıyorsunuz? Bende adam hiç iyi oynamıyor. MC ve DMC deniyorum ama aldığı puanlar düşük, taraftarlar beğenmiyor falan. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yav yok oyun aşırı hantal. 2008 e göre 2007 kadar yavaş yani. allah canımı alsın sırf fm yi süratle oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu sefer de oyun yavaş çalışmaya başladı. si games öl inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mumu said: yav yok oyun aşırı hantal. 2008 e göre 2007 kadar yavaş yani. allah canımı alsın sırf fm yi süratle oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu sefer de oyun yavaş çalışmaya başladı. si games öl inşallah. tam tersine inanılmaz hızlı oyun ben hiç bu kadar hızlı 1 sezon bitirmemiştim, bilgisayarına yeni 1-2 şey almanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 trainingde yıldız yerine reputation'a mı bakmak lazımdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yalnız Premier League bildiğin kurtlar sofrası olmuş. Ben çok iyi biliyorum ona rağmen sonuncuyum anlamında söylemiyorum. Bu tabloya rağmen yönetim arkamda, taraftar memnun, kadroda moraller "suberb". En büyük başarım da Chealse'nin yediği ilk gölü 11. haftada ben attım ondan sonra inişe geçti garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi nasil dayandin bu tecavuze ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ahaha helal valla =) 22mağlubiyet çıkışta olmamışsınki inişe geçesin. Kimi yendiğini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mumu said: yav yok oyun aşırı hantal. 2008 e göre 2007 kadar yavaş yani. Katılıyorum hantallığa ama elden bişi gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben değil Chelski inişe geçti. Adamlar ilk 10 hafta gol yemedi diyorum. Edit:Wigan'ı yendim 13.-14. hafta civarı. Ben de şaşırdım nasıl oldu diye. Kupada da spursa çaktım ama sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 unK said: Mumu said: yav yok oyun aşırı hantal. 2008 e göre 2007 kadar yavaş yani. allah canımı alsın sırf fm yi süratle oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu sefer de oyun yavaş çalışmaya başladı. si games öl inşallah. tam tersine inanılmaz hızlı oyun ben hiç bu kadar hızlı 1 sezon bitirmemiştim, bilgisayarına yeni 1-2 şey almanı öneririm oyunu nasıl oynadığına bağlı ben 2008'i şu anki bilgisayarımdan çok daha dandik bir bilgisayarda 8 lig açıkken playable şekilde oynadığım hızla bu oyunu oynadığım hız arasında everest tepesi kadar fark var. siz dünyadan bi haber yaşıyorsunuz sanırım. hızlı olan tarafı neresi çok merak ediyorum gerçekten. sanırım sen 2008 i oynamadın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SPOILER wonderkid SPOILER ST / FC olarak wonderkid önerilerinizi bekliyorum // 5M USD altı olursa iyi olur =) benim tavsiyem Ferraris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar