tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkadaşlar o zaman şöyle yapalım , forumu da daha fazla kirletmemiş oluruz. benim msn : tunch(at)hotmail.com , burdan ekleyin almak isteyenler , azmo da eklesin. paranın bende toplanmaması daha işime gelir , bu aralar banka hesapları kapalı bizim , malum ticaret durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 çok tav oldum yükliyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 trainng ile ilgili tavsiyeler lazm gerçekten neler yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 high yapmamak lazım overall workload'u. onun dışında zaten tactics,ball control falan mouse üzerine gelince yazıyo ne işe yarıyor ona göre herkes ayarlıcak yapcak bişey yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 highdan bir aşağıdaki mediuma kadar yükseltin.. mevkiilere göre az buçuk bişeyler düşünürsünüz zaten (defans oyuncusuna shotting çalıştırmanın manası yok , tactics ve defending maksimuma yakın olmalı vs.) bi de str ve aerobic , orta ayarı daha fazla vermemek lazım , en azından sezon ortasında. bir de tavsiye , maç sonrasında yorulan oyuncularınıza 1 günlük rest verin. performanslarını baya bir etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Buyrun Patch'li 2 si hazırlık 5 maç ve sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bende crackli olmasına rağmen böle bişey olmadı , trainingde falan vardır bişeyler.. bug olduğunu snamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 update mi yapamadın naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bence de sende problem var ben gassarayla oynuyorum sorunsuz gayet 1sezonu devirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bilmiyorum belkide şans. fazla oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Evet. Fazla sorunsuz hatta Galatasaray hehe. Orkun'u 7.5 milyon dolara Porto'ya, Nonda'yı 8 milyon dolara Stroke City'e sattım hehehehe :) Bi de sağ bek bulsam... Sabriyle gitmez bu sezon. Zebina'yı almaya çalışıyorum da beşiktaş da peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 salgadoyu aldım ben uğur uçar iyileşene kadar 500k ya verdiler sora 1.2m e kakaladım geri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Darqainu said: high yapmamak lazım overall workload'u. onun dışında zaten tactics,ball control falan mouse üzerine gelince yazıyo ne işe yarıyor ona göre herkes ayarlıcak yapcak bişey yok gibi çok abanınca adamlara maçlarda hmen yoruluyolar ve durmadan sakatlanıyolar, high anca adamın natural fitnessi ve staminası 15 üzeriyse olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bende maçlarda çok yoruluyorlar ama genelde ciddi sakatlık olmuyor. Maç içi sakatlık olabiliyor da 2-3 güne geçiyor o yorgunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Rewendor said: Orkun'u 7.5 milyon dolara Porto'ya abi portoyu seçip mi aldın naptın o para ne laa ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 valla ben de şaşırdım. Baktım değeri 5 milyon dolar gözüküyodu. ülen 2.5 de ben koyayım dedim 7.5a veriyorum alan var mı diye sordum 3-5 kulüp teklif yaptı da instant 7.5 veren bi porto vardı. Kimisi 24 ay diyo kimisi az para veriyo falan. Kabul ettim. Orkun da anlaştı gitti :D Sora yandım hatta. Ulan niye 7.5 dedim 10 desem alırlar mıydı ki diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dün FMlive için iq update geldi sezon başında wage'ine dikkat etmeyip yıldızlara günlük 50k wage verenlerle toplam takımına 45k verenler arasındaki daily income azaltıldı. biri mantığını açıklasın bana. oyunun başından beri oyuncu alırken wage'ine dikkat ediyorum diye nerf yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 transfer sistemi geliştirilmiş hakikaten. kaç yıldır oynuyorum fmyi, ilk defa oyuncu takası sayesinde adam aldım. yasin çakmak+ 12 aya bölünmüş 2.5 milyon euroya mehmet topuz aldım. oyundaki kayseri yönetimi o kadar paragöz diil sanırım. bi de eduyu 9.5 milyona blackburne satıp, barcanın satılık listesine koyduğu caceresi de aldım takıma. transfer çok keyifli gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yani rosina için 120 milyon dolarlık teklife gerek kalmicak artık yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yok yok. Ama bu sefer de fazla kolay olmuş. Aslında çok kolay da deil de bize öyle geliyo bu kadar çileden sora yıllar süren :) Bi de Güiza Baros Kewell üçlüsü saolsun Türk takımlarının (ilk 3ün tabii) repi artmış bayağı artık yıldızlar daha meyilli gelmeye. Ha, hala Messi'yi getiremezsiniz tabii galatasaraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bi de oyunda direk işi abarmış galiba maç başı 3 direkten dönen top oluyo garanti :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 evet direkten dönen top fazlalığı benim de dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 buna ne diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 lol iyiymiş. Demodaki gibi bi sakatlık sorunu mu var bana mı öyle geliyor? Orjinal oyunla oynuyorum normal sakatlıksız biten maç sonunda 3 oyuncu 1-2 ay sakatlandı. Ondan öncede baya bi adam sakattı falan oynatcak oyuncu kalmadı daha ligin başındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Birşey sorucam klasik 2d görüntü var mı ? Benim ekran kartı eski (ati radeon9000pro) o kadar eski yani =) canyourunitten baktım fail verdi ekran kartından dolayı. Yüklesem , 2d oynayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar