Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P4 1.7, 512MB ram, 120GB hdd, tnt2 ekran kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eski kasamı satayım diyorum. Artık pek işime yaramaz oldu.

Intel P4 1.7 işlemci (478 pin)
512mb tek slot ddr ram
120gb harddisk (40+80)
Nvidia tnt2 ekran kartı
Cd-Rw

Sizce bu özelliklerdeki bir kasa ne kadar eder? Minimum fiyat olarak kafamda ne belirlemeliyim? Alıcısı çıkar mı?
Mesaj tarihi:
Oha 100 liraya satacağıma satmam mis gibi download makinası olarak kullanıyorum abartmayın yahu. Üstelik web sunucum var üstünde böylece bu makinam temiz kalıyor. 100 liradan fazla etmesi lazım bence.
Mesaj tarihi:
kadıkoydeki çoğu 2. el parçacıyı dolaştım. 2.4ghz işlemci 2x512 ram hdd e. kartı falan 120ytl ye zor sattım.Sattığım yer hariç 100 kağıt bile vermiyorlardı. tnt2 yi falan satın almazlar zaten.
Bence hiç satma madem dl için kullanıyorsun.
Mesaj tarihi:
Tabi 2 yıldır diğer odamda duruyor geceleri açık bırakıyorum üzerinde sunucum da var çalışmalarımı orada yapıyorum. Diğer türlü bu makinad ayapmam gerekecek normal bir makinaya web sunucu kurmak hafiften saçmalamasına sebep olabiliyor. Ayrıca sürekli download demek bu makinanın fazlaca elektrik çekmesi nedeniyle para demek ve harddisklerine zarar demek ayrıca geceleri uyurken ses demek filan. Satmam kardeşim 100ytlye satılır mı o makina hurdacıya satsam daha çok eder.
Mesaj tarihi:
yalnız bi kafamdaki işler azıcık, birazcık hafiflesin de dremeli alayım, her türlü eski kasayı alabilirim. çatur çutur kesicem! kıvılcımlar havada uçuşacak!! dekupaj falan var zaten, bi tek dremelim eksik..
  • Yeni Oluştur...