Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unililer.com | Universiteliler Arası Sosyal İletişim Ağı

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Birisi facebooku kopyalamış, yani tamam bak örnek al fikir al ama direk kopyalamak da üyelerin gözünde hoşnutsuzluk yaratıyor. Hayır bak paticiği kopyalasa mesela tamam ama dünyanın en çok girilen 7. sitesini kopyalıyorsun herkes biliyor orayı olmaz ki :)

Diğeri de yonja scripti işte. Bir ara birisi yazıp nete göndermişti. Bende incelemiştim çok boktan birşeydi, saçma sapan bir kod yazımı vardı resmen bodozlama yazmışlardı. Biraz üstüne edit yapmışlar gibi sadece.

Alexa ranklarına bakılırsa paticiğin %1'i filan anca olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben üyeyim. ama nerdeyse hiç girmedim. yalnış hatırlamıyosam facebookta ankara üniversiteleri grubu vardı, o grubun içinden elemanlar kurdu. bi iki parti gibi bişey verdiler hatta orda.

üniversiteyle filan alakası yok. tamamen sosyal arkadaşlık(çok kibar tanımı bu, kız düşürmek diyeyim tam olsun) amacıyla kurulmuş bi site

bi de buna benzer biraz daha iyi bi site olarak akampus.org var
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook varken arkadaşlık sitesi kuracaksanız çok orjinal yenilikler getirmelisiniz. Dolayısıyla o tarz bi siteyi tutturmak çok zor. Hele ki böyle üniversiteli ağı falan Facebook'la hiçbi farkı olmadığından boşa kürek sallamak olarak nitelendiriyorum ben.

Bikaç ay önce bi arkadaşlık sitesi (bizimkisi piyasa yapma sitesi) projesi için çok çalışmıştım orjinal bişeylerde var yazılı projede ama gerçekleştirmek nasip olmadı.. Belki ileride :)
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:
http://www.akampus.org/

Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

Ama hakikaten diğerlerinden daha iyi yani, ciddi diyorum :)

http://www.akampus.com/ olacak sanırım adres.
bayagı saglam site burası zamanında çok takıldım kız düşürdüm bol bol sdfdf
şaka bi yana gercekten fena bi site değildi benim takıldığım zamanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tam tasarım değil olay.. Üniversiteler arası sosyal ağ deyince böyle bir daha çok bilgi paylaşımı, diğer üniversitelerden haberdar olma yada karşılaşılan sorunlar gibi şeyler bekliyorsun. Bu açıdan bakarsak ünililer.com a girince direk "benden sonraki üyenin donunun rengini tahmin et" gibi başlıklar görünce noluyoruz lan!1 diyor insan.

Akampüs daha iyiymiş mesela, şunun gibi bir şey görebildim en azından. Kampüsten bölümü de hoş gözüküyor.

said:
Hemen profilini oluştur,
Akantin'de sohbete başla!
Kampüsfoto'da kendi albümünü yarat!
Apazar'da alışveriş yap!
Karga'dan ödüllü anketlere katıl!
Ders notlarını paylaş!

Konsepte bakıyorum olması gereken gibi, ancak forumlarda/uygulamada iş sapıtıyor.. iki sayfa spam yapanı da var, bir kız bulsam da yavşasam havası veren tipler de.

Bir kimlik doğrulaması sistemi olması gerek ayrıca bir o kadar sıkı denetim, yoksa amacından çıkıyor proje arkadaşlık sitesi gibi bir yer çıkıyor ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook arkadaşlarını bulmak için ideal. Ama bu çeşit belirli çevreye hitap eden sosyal ağ siteleri kullanılabilirlik açısından daha iyi. Mesajlaşmalar haberler daha sık oluyor. Forumlar oluyor. vs. vs. vs... Yani daha bir samimi oluyor kısaca. Ve evet akampus fena değilmiş, diğerlerine göre daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...