Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.runesofmagic.com/en/index.html Bir kaç saat sonra Closes Beta başlıyor, hakkında daha pek bir şey bilmiyorum ama key geldikten sonra oyunu anlatırım. SC falan koyarım. Bir tane de konusu olsun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 biraz anlatsan, nedir, ne degildir, nerden duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.runesofmagic.com/en/content,2,videos.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.mmorpg.com/ 'da denk gelip girdim işte. Calendar'a beta başlangıç tarihini eklemiştim haber versin diye şimdi verdi. Tek bildiğim dual class olduğu, server vs. server PvP olduğu ve görevlere önem verdikleri. Bu kadar. edit: daha iyi video var yukarda. bunu koyayim ben de: http://www.youtube.com/watch?v=iiw_dRBNj40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 meh videolar direkt "WOW" dedirtti bana. f2p çakma wow işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 beta başvurusu yapılıyor mu ? ilgimi çekti bak şimdi, WoW accountum da yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 şaka gibi video ya aha bildiğin goldshire aha bildiğin mage insan utanır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yapabilirsem katılıcam beta testine. herşeyi wow'a benziyor, wow'un kopyası bile olsa eğer oyun kaliteli olursa wow'a nispet niteliğinde bişey olur "siz dünyanın parasını kırıosunuz biz bedavaya yapıyoruz" gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cb hesabı nasıl alırız bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Siteden başvuruyorsun işte (kapatmış olabilirler ama). Ben hala key bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 üye oldum registered for beta diyor bende ama key gelmedi henüz ayrıca oyunu download edecek biryerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Arkadaşım oyun Closed beta.Yağne, oyuncuları seçiyorlar.Yani download olmaması çok normal... Adamlar sana link olarak atıcaklar eğer seni Choosen one ilan ederlerse AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 "we are the chosen ones we sacrifice our blood we kill the dragon" bıdıbııbdı dream evil - the chosen ones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ee yokmu bu oyundan bi haber yahu ? girdi beta teste yokmu kabul edilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 güzel olsa sanırım yazarlardı :P sarmamış gibi kimseyi :) hadi hadi beyler yorumları alalıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Key gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hıı bana da gelmedi bunlardan gelecek key gelene kadar ben warhammer başlamış olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bitek benimi sardı yahu:D wow'un ekonomimi alt üst etmesinden sonra free mmorpg arıyordum bu sağlam gözüküyor açıkçası ev sistemide varmış üstelik. nebilim kimsenin ilgisini çekmiyormu bedava olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Benim çekti. Gerçi EVE varken pek oynamam ama canım bazen frp çekiyor, para da vermek istemiyorum girip çıkacağım bir oyun için ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1. Free2play: no monthly fees, free download 2. Regular updates with new content, e.g. classes, races, game modes and much more 3. Extensive dual class system with six primary classes and a selectable secondary class. 4. Versatile spell- and attack-combinations 5. Over 600 quests and comprehensive quest series with continuous storyline 6. Integrated into an enthralling background story 7. Already over 600 quests and level comprehensive quest series on launch 8. Freely accessible game world in atmospheric 3D 9. Instanced and persistent dungeons 10. Individually developed skills and spells 11. Armor sets with special bonuses 12. Dynamic item system: Upgrades with hundreds of runes 13. Activatable PvP system (Player vs. Player duels) with arena battles and guild wars 14. Server vs. server PvP 15. Ranking system: ranking lists 16. Mounts: various unique mounts 17. Epic crafting system with the chance to improve existing items 18. Housing from the beginning: personalization of houses through individual furnishing 19. guild houses in special zones 20. Reputation system 21. Scalable user interface based on the users preference (development of own add-ons possible) 22. In-game map and radar system to find dealers, resources and quests easily 23. Auction house: auction off and purchase in-Game items 24. Teleporting possibilities per runes 25. Controlling with mouse (point & click) and/or keyboard (WASD or arrow keys) is possible iyi hoş da key gelmedi daha beta için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 18. Housing from the beginning: personalization of houses through individual furnishing 19. guild houses in special zones şu ikisi hoş özellikler key banada gelmedi ama hergün yeni oyuncular alıyorlarmış. bekliyorum hala olmayabilirde tabi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İşin güzel yanı, FREE ! şu an FRP bir oyun için para verebilecek durumda değilim, yani arada girip 1-2 saat oynayıp vakit geçiriyorum. Bakalım nasıl olacak bu. Video'da gözüken WoW klonu gibi, fena değil. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fazlasıyla wow klonu gözüküyor ama onun kadarda kaliteli olabilirse daha önce dediğim gibi wow'a sağlam bi tokat patlatır malum biri dünyanın parası biri bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 14. Server vs. server PvP OWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 anlamadığım bişey var ama. karakterlerin yetenekleri pek az geldi bana inşallah closed beta'da olduğu için şimdilik bukadar vardır gerçi Level 1-10 arası yetenekler yazıyor muhtemelen yenileri gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar